Welke raamdecoratie kiezen voor de slaapkamer?

Jouw slaapkamer is jouw veilige haven, een toevluchtoord waar je na een lange dag vol hectiek kan ontspannen en terug tot jezelf kan komen. Het is dan ook essentieel dat jouw slaapkamer past bij jouw persoonlijkheid en volledig voldoet aan jouw wensen. Ook je raamdecoratie spelen hier een belangrijke rol in. Geen idee welke raamdecoratie voor de slaapkamer je moet kiezen? Dan zit je hier alvast goed! We hebben om je te inspireren 3 raamdecoratie slaapkamer ideeën voor je op een rijtje gezet. Eén ding hebben ze gemeen: ze garanderen je de privacy waar je in een slaapkamer naar verlangt. Bekijk de mooiste raamdecoratie slaapkamer ideeën hieronder en laat je inspireren.

Ontdek ook deze blog: Top 6 gordijn trends van 2022

Slaapkamer raamstickers op maat

De eerste manier om jouw slaapkamer ramen te decoreren is meteen de origineelste: raamstickers op maat. Raamstickers op maat hebben voordeel dat het geen plaats inneemt en dag en nacht zorgt voor een gezellige sfeer. Een raamsticker laten maken is bovendien kinderspel. Zoek in de webshop een mooie afbeelding uit, geef de juiste afmetingen in, kies voor transparant of verduisterend sticker materiaal en klaar is kees! Deze raamsticker op maat laat een reproductie zien van De Sterrennacht van van Gogh. De raamsticker is de eyecatcher van de kamer en zorgt voor een unieke, dromerige flair.

Raamstickers Veelkleurige textuur van olieverf

Foto rolgordijnen slaapkamer op maat

Foto rolgordijnen slaapkamer op maat hebben veel praktische pluspunten. Ze nemen niet veel plaats in beslag en kunnen weinig of veel licht in je slaapkamer toelaten. Verduisterende foto rolgordijnen minimaliseren het buitenlicht in de kamer en zijn dus ideaal voor in de slaapkamer. Foto rolgordijnen op maat in een lichtdoorlatende stof zorgen voor privacy, maar laten toch licht binnen. Als je ’s morgens graag gewekt wordt door het licht van de opkomende zon, is een foto rolgordijn met lichtdoorlatende stof dus een prima keuze.

Fotorolgordijn Zomer hemelachtergrond op zonsondergang

Slaapkamer gordijnen op maat

Slaapkamer gordijnen op maat met ringen en mooie losse plooien geven je slaapkamer een warme, eigentijdse look. Met hun prachtige foto’s en patronen toveren jouw gordijnen op maat je slaapkamer om tot een romantisch stulpje, een industriële ruimte of een botanisch paradijs. Kies voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof, bepaal de kleur van je gordijnringen, geef de juiste afmetingen in en we maken je slaapkamer gordijnen op maat kant en klaar, zodat jij ze thuis enkel nog hoeft op te hangen.

Gordijnen Tropische vintage botanische landschap, palmboom, palmbladeren, luipaard dierlijke naadloze bloemmotief witte achtergrond

In onze webshop vind je raamstickers, gordijnen en foto rolgordijnen op maat met prachtige professionele foto’s, maar ook met unieke grafische tekeningen en originele patronen. Of je nu houdt van felle kleuren of sobere tinten, voor elke interieurstijl is er wel raamdecoratie slaapkamer te vinden.

GORDIJNEN OP MAAT


Menu

Latest posts