Menu

Latest posts

Uw foto geprint op aluminium

 

Heb je een saaie witte muur in de woonkamer, wil je jouw slaapkamer wat meer sfeer geven of wil je jouw gasten ontvangen in een hal met een unieke en bijzondere uitstraling, dan kun je een foto op aluminium laten printen. Een foto op aluminium is een foto die door een speciale printer op kwalitatief hoogwaardig aluminium gedrukt wordt, waarna je de foto eenvoudig in je huis kan ophangen. Heel anders dan een foto op canvas of een foto op plexiglas, maar zeker niet minder interessant. Kies je voor een foto op aluminium, dan kies je namelijk voor een unieke manier om jouw woning meer sfeer te geven. En omdat je zelf kan kiezen welke foto er op het aluminium gedrukt moet worden door de printer, kun je helemaal zelf bepalen welke sfeer de foto op aluminium aan jouw woning moet geven.

Foto gedrukt op spiegel aluminium *

Kies een foto uit jouw eigen fotocollectie

Heb je een groot aantal fotoboeken in de kast liggen, heb je duizenden foto’s op je computer of laptop of kijk je regelmatig naar de bijzondere foto’s op je telefoon, dan kun je jouw favoriete foto’s uit jouw collectie ook op een andere manier bekijken. Zo heb je bij het bedrukken van een foto op aluminium ook de mogelijkheid om een foto uit jouw eigen collectie op het aluminium te laten drukken, zodat je deze foto een bijzondere plaats in jouw inrichting kan geven. Heb je een mooie foto van jou en je partner, heb je een leuke familiefoto op de computer staan of heb je onlangs een leuke foto laten maken van je kinderen, dan kun je deze foto’s eenvoudig op aluminium laten drukken.

Foto op aluminium

Maak een permanente herinnering voor een bijzondere dag

Het bedrukken van een foto op aluminium is niet alleen een unieke manier om jouw partner, familie en kinderen te vereeuwigen op kwalitatief hoogwaardig aluminium, maar ook om een bijzondere dag in je leven te eren. Ben je bijvoorbeeld onlangs getrouwd, heb je een kindje gekregen of heb je een onvergetelijke vakantie gehad, dan kun je unieke sfeerbeelden van de bruiloft, de geboorte van je kind en de vakantie ook vastleggen door middel van een foto op aluminium. Hang deze foto’s vervolgens op in je huis en je voegt niet alleen unieke decoratie toe aan je woning, maar geeft jezelf ook de mogelijkheid om iedere dag met een glimlach op je gezicht naar de foto te kijken.

* Foto op spiegel aluminium heeft een mooie spiegelende uitstraling. Doordat wij standaard niet met een witte inkt printen waardoor witte delen spiegelend blijven. Echt moderne manier van fotopresentatie!

Foto op Aluminium

 
Posted in: DIY-ideeën