Menu

Latest posts

Wanddecoratie met een eigen foto

 

Iedereen heeft wel zo’n kale muur in huis, waarvan je niet precies weet wat je ermee moet. Denk aan de kale muur boven de bank in een woonkamer, de muur achter je bed of bureau, enzovoorts. Om deze kale muren enigszins op te vrolijken kun je kiezen voor een wanddecoratie met je eigen foto. Er zijn verschillende soorten wanddecoraties die je hierbij kunt gebruiken. Denk aan een eigen foto op canvas, een foto uit ons assortiment op canvas, fotobehang, foto op aluminium . Een aantal van deze gepersonaliseerde wanddecoraties zijn niet alleen leuk voor je eigen woning, maar ook voor die van vrienden, familie of kennissen. Denk bijvoorbeeld aan een klok met foto die je aan een jarige, geslaagde of een getrouwd stel kunt geven.

Fotobehang bos

Stel je eigen wanddecoratie met foto samen

Nikkel-art.nl biedt je de mogelijkheid om je wanddecoratie naar eigen inzicht samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor fotobehang op de muur, waarbij je een foto uit ons zeer brede assortiment kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een bos, een stuk hout, een panoramafoto van een grote stad, een doorkijkje in een smal steegje of een dier. Je kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke foto te uploaden en die op het fotobehang, de klok of het canvas te laten drukken. Zorg er in dit geval wel voor dat de foto een hoge resolutie heeft, om te voorkomen dat er vage plekken op de wanddecoratie ontstaan.

klok met foto

Bestel het gewenste formaat wanddecoratie

Wanneer je op zoek bent naar leuke wanddecoratie voor een specifieke kale plek op je muur, wil je de wanddecoratie in de perfecte maat bestellen. Wij bieden je de mogelijkheid om wanddecoratie met een eigen foto op maat te bestellen. Na het uploaden van je foto kun je het gewenste formaat aangeven. Dit geldt zowel voor het fotobehang, als voor de klok met foto en het canvas met een eigen foto. Zo sluit de wanddecoratie naadloos aan bij het doel waarvoor je deze wenst te bestellen.

Foto op aluminium

Wanddecoratie in de badkamer

Veel van de wanddecoratie in ons assortiment kun je niet alleen in de woon-, slaap- of werkkamer van je woning gebruiken, maar ook in de badkamer. Het kan een erg speels effect geven, als je de wanden van je badkamer voorziet van enige wanddecoratie. Hang bijvoorbeeld een strook fotobehang naast de douche of het bad. Wij leveren speciaal vliesbehang wat niet snel los zal laten als je dit in een badkamer of keuken hangt.

 
Posted in: DIY-ideeën