Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Poster

20% korting op geweldige poster op maat

Poster

Snelle levering binnen 5 werkdagen
Geprint op premium fotopapier 200 g/m²
Van 10 x 10cm tot 150 x 500cm
UV-bestendigheid en Levendige kleuren
Keuze uit 100 miljoen bijzondere foto's
Gratis verzending vanaf 95€

Upload je eigen foto

Winkel per categorie

Beoordelingen

Door: C. van Kesteren 03-09-2019
Product: Poster

HEEL TEVREDEN met de verschillende zwart wit posters!. Snelle levering, goed verpakt! Een aanrader !

Door: H.J. Rutgers 29-08-2019
Product: Poster

Mooie kleur en dik papier, super

Door: Fam Teun 22-08-2019
Product: Poster

Erg tevreden over de bestelde poster. Allereerst al veel keuze op de website, en de maat is naar wens toe te passen. Snelle levering bracht een kwalitatief mooie poster bij ons thuis. Een aanrader.

Kwaliteit van Posters

Poster op maat De kwaliteit wordt gegarandeerd door de fantastische printer de Hp Latex 570 waarmee wij werken. We printen met ecologische inkt die voor een goede kwaliteit en bovendien duurzaamheid zorgt. Ook het papier waarvan wij gebruik maken is van hoogwaardige kwaliteit waardoor de levendige kleuren goed tot hun recht komen.

We printen op Foto Art Poster Papier - satijnpapier 200g - Het Foto Art papier is glad en dik en bestemd voor binnengebruik. Het is bedekt met een speciale laag waardoor het kleurenscala van de poster nog breder wordt. De maximale breedte van de poster bedraagt 150cm, lengte onbeperkt.Print

Poster De foto printen we in fotografische kwaliteit op fotopapier van de hoogste kwaliteit. Wanneer je bij ons producten koopt, heb je veiligheidsgarantie; ze worden vervaardigd met veilige en milieuvriendelijke ecologische LATEX inkt.

Ze zijn 100% veilig voor de gezondheid en voldoen aan alle normen zodat ze het interieur van elk huis, woning, hotel, school, restaurant, ziekenhuis of een ander object kunnen verfraaien.

Door de geweldige kwaliteit van onze printer zijn onze posters bovendien uv-bestendig. Dit betekent dat u ze overal kunt hangen zonder dat u bang hoeft te zijn dat door overmatige zon de kwaliteit achteruit holt. Wat uw bedoeling met de poster ook is de kwaliteit blijft altijd gewaarborgd.Verzendkosten

VerzendkostenProductietijdLevertijd
< 95€ - 5.99€
> 95€ - Gratis
3-5 werkdagen1-2 werkdagen