Menu

Latest posts

Fotostickers van Nikkel Art

 

De HP latex printer zorgt in combinatie met de uitstekende inkt voor de beste fotostickers. Godzijdank beschrikken wij de allerbeste inkt en de HP 570 latex in bezit, waardoor wij de allerbeste fotostickers kunnen maken. Deze fotostickers hebben een aantal groter voordelen ten opzichte van gewone stickers. Het verschil is sowieso dat fotostickers echt een foto bevatten, terwijl gewone stickers vaak een simpel plaatje zijn. Een fotosticker ziet er niet alleen veel beter uit, het plakt ook nog is beter. Bovendien is de inkt die wordt gebruik voor het printen van de foto op de sticker water- en weerbestendig. De fotosticker gaat dus heel erg lang mee. We onderscheiden ook nog verschillende fotostickers, maar welke zijn dat precies?

Allereerst hebben we de muursticker, deze bevat PVC folie. Hierdoor is deze sticker uitstekend te gebruiken op materialen met een gladde oppervlakte. De PVC folie zorgt ervoor dat, ondanks dat de oppervlakte glad is, de fotosticker toch goed blijft plakken. Voorbeelden van zulke oppervlaktes zijn: een gladde muur, stensten, deuren, tafels, bureaus, laptops, koelkasten en zo zijn er nog veel meer te bedenken.

De tweede soort die we onderscheiden is de Vloerstickers. Dit is een standaard sticker bedekt met een antislip laag, waardoor de fotosticker nog minder snel beschadigd raakt en nog langer plakkerig blijft. Het is eigenlijk de verbeterde standaard sticker.

De derde soort die we onderscheiden is de magneetsticker. Deze sticker is eigenlijk geen sticker, maar heeft een magneet in de bodem, waardoor het perfect aan metalen voorwerpen blijft "kleven", zoals de koelkast. Natuurlijk weten we dat deze fotosticker echt blijft zitten door magnetisme.

Als vierde soort hebben we de FrontStick sticker. Dit is een standaard sticker, maar dan plakt de voorkant, dus de geprinte zijde, ook. Dit is ideaal om bijvoorbeeld de binnenzijde van een glasoppervlakte te bekleven, zoals bijvoorbeeld bij salontafels of kasten. De laatste soort fotosticker die wij u kunnen aanbieden is de gebrandschilderd glas sticker ( raamstickers ). Deze heeft een doorzichtig folie over zich heen, wat na het bekleven op glas of perspex een gelijke resultaat geeft als gekleurd glas. Ideaal voor decoratie van bijvoorbeeld ramen, tafels, meubelfronten van glas en andere glas oppervlakten. Stel dat na een lange tijd de sticker niet goed meer plakt, dan is het mogelijk om de benodigde accessoires in onze winkel te kopen, zoals raker, roller of mes, die ervoor zorgen dat uw fotosticker weer gaat plakken.

Verder kan gezegd worden dat deze stickers geen gevaar vormen voor uw gezondheid. Geen van de vijf soorten bevat stoffen, die uw gezondheid zouden kunnen aantasten.

De geweldige fotostickers die door ons worden geproduceerd, met de beste inkten en printer, kunt u nu bestellen. Voordat u bestelt moet u zich wel afvragen wat voor soort sticker u wilt. Er zijn namelijk vijf verschillende soorten. De standaard sticker, die u uitstekend kunt gebruiken voor materialen met een gladde oppervlakte. Verder hebben we de antislipsticker, de verbeterde versie van de standaard sticker. Het plakt beter en raakt minder snel beschadigd door de antislip laag. Als derde de magneetsticker, geschikt om op metalen voorwerpen te "plakken". De FrontStick sticker plakt aan twee kanten en is daarom ideaal om bijvoorbeeld de binnenzijden van een glasoppervlakte te bekleven. De laatste is de gebrandschilderd glas sticker. Deze heeft een doorzichtig folie over zicht heen, wat na het bekleven op glas of perspex een gelijke resultaat geeft als gekleurd glas.

Kijk snel op Nikkel-art.nl

Deurstickers

gebrandschilderd glas sticker

Kies je favoriete sticker

 
Posted in: DIY-ideeën