Menu

Latest posts

Top 11 behang in badkamer

 

Behang is niet alleen voor slaapkamers. Het kan ook in de badkamer worden gebruikt. In dit artikel kijken we naar enkele redenen waarom behang een goed idee zou kunnen zijn voor je badkamer en naar enkele van de populairste ontwerpen om in je badkamer te gebruiken.

Badkamerbehang is geëvolueerd van een eenvoudig designelement naar een kunstvorm. Het is niet langer alleen een decor voor het toilet. Badkamerbehang kan een sfeer creëren, een emotie oproepen en zelfs als blikvanger in de kamer worden gebruikt.

Er zijn veel verschillende stijlen badkamerbehang die toepasbaar zijn in elke woning of bedrijfsruimte. Het maakt niet uit wat je stijl is, er is iets voor jou op deze lijst met prachtig badkamerbehang.

Badkamerbehang is een geweldige manier om je persoonlijkheid en stemming uit te drukken. In dit artikel vind je 11 verschillende behangmotieven. Ze kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt, maar ze zijn vooral populair in de badkamer omdat ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


1. Abstract art deco naadloos patroon op Behang

Abstract art deco naadloos patroon op Behang


Bekijk ideeën over fotobehang badkamer.


2. Witte en gouden achtergrond op Behang

Witte en gouden achtergrond op Behang


3. Behang prachtig mega-patchworkpatroon

Behang prachtig mega-patchworkpatroon


4. Behang Tropische vintage botanische wilde dieren kraan, papegaai, toekan

Behang Tropische vintage botanische wilde dieren kraan, papegaai, toekan


5. Behang bloeien lente bloemen, groen en bruin

Behang bloeien lente bloemen, groen en bruin


6. Behang Naadloos patroon in chinoiserie-stijl

Behang Naadloos patroon in chinoiserie-stijl


7. Tropische achtergrond met exotisch fruit op behang

Tropische achtergrond met exotisch fruit op behang


8. Behang Veer Aquarel

Behang Veer Aquarel


9. Behang geometrische naadloze patroon met halve cirkels

Behang geometrische naadloze patroon met halve cirkels


10. Behang Franse boerderij

Behang Franse boerderij


11. Behang met decoratieve elementen

Behang met decoratieve elementen

Badkamer behangontwerpen worden vaak over het hoofd gezien in het ontwerpproces van een huis. Ze kunnen echter echt een verschil maken in uw badkamer. Ze voegen persoonlijkheid en stijl toe aan je ruimte en ze zijn een geweldige manier om verouderde badkamers op te fleuren.

Naast de bovenstaande inspiraties, zijn er veel geweldige opties voor badkamer behangontwerpen die u kan proberen voor uw huis. Hier is een lijst van de beste:

-Stijvolle patronen met veel kleur >> Behang Stijlen
-Natuurpatronen met bladeren, takken en bloemen >> Behang Bloemen
-Geometrische patronen in verschillende kleuren >> Behang Vormen
-Effen kleuren zoals zwart of wit >> Behang Per kleur

Behangpapier


Aanbevolen artikel:

4 x de mooiste decoratie voor beach vibes in de badkamer

 
Posted in: Badkamer

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia