Voorvertoning

Foto's

Ben je op zoek naar een zelfklevend fotobehang?
Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij printen elk zelfklevend behang in jouw gewenste maat!

 • Prachtig, glad en zeer stevig
 • Volledig op jouw maat
 • Geen lijm nodig: een zijde is voorzien van een zelfklevende laag
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren
 • Bestand tegen krassen
 • Verzending vanaf vrijdag 19-04-2024
 • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
 • vanaf 32.67 €/m²
Waarom kiezen voor zelfklevend fotobehang?
Zelfklevend fotobehang is een populaire keuze voor zowel thuis als in commerciële ruimtes. Hier zijn enkele van de belangrijkste eigenschappen:

Eenvoudige Installatie: Zelfklevend fotobehang heeft een kleeflaag aan de achterkant, waardoor het niet nodig is om behanglijm te gebruiken. Dit maakt de installatie meestal eenvoudiger en sneller.

Verwijderbaar: Zelfklevend fotobehang kan makkelijk verwijderd worden zonder de muur te beschadigen. Dit kan handig zijn als je van stijl wil veranderen of als je in een huurwoning woont.

Personalisatie: Net als andere soorten fotobehang, kan zelfklevend fotobehang worden gepersonaliseerd met een afbeelding of ontwerp naar keuze.

Duurzaamheid: Ons Hoogwaardig zelfklevend fotobehang is duurzaam en bestand tegen vervaging, het is ook water- en krasbestendig.

Onderhoud: Zelfklevend fotobehang is meestal gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, afhankelijk van het materiaal.

Geschikt voor Verschillende Oppervlakken: Afhankelijk van het type lijm kan het geschikt zijn voor toepassing op verschillende oppervlakken zoals muren, deuren, en zelfs meubels.

Kosten: Over het algemeen kan zelfklevend fotobehang meer kostenbesparend zijn in vergelijking met traditionele behangmethoden, omdat er geen extra lijm of professionele installatie nodig is.

Kwaliteit van de Ondergrond: Voor een succesvolle toepassing moet de ondergrond glad, schoon en droog zijn. Is niet geschikt voor ruwe of oneffen oppervlakken.

Esthetisch Effect: Net als bij traditioneel fotobehang, kan je met zelfklevend fotobehang een krachtig visueel effect creëren dat de sfeer van een kamer kan transformeren.

Zelfklevend fotobehang biedt een handige en veelzijdige optie voor het decoreren van ruimtes. Het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke eigenschappen en beperkingen van het product dat je kiest, zodat het voldoet aan je behoeften en esthetische voorkeuren.

Behang kiezen:
Fotobehang | Afwasbaar vlies fotobehang | Zelfklevend fotobehang | Zelfklevend behang | Naadloos Fotobehang Airtex | Naadloos Behang Airtex | Wandcirkels | Behang | Afwasbaar behang | Eigen foto op behang

Beoordelingen

Zelfklevend fotobehang

Zelfklevend Fotobehang lavendel
 • Zelfklevend fotobehang is een prachtig, glad en zeer stevig materiaal.
 • De intense matte kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Het is bestand tegen krassen.
 • Beschikbaar als rechthoekige of ronde vorm.
 • Het fotobehang is non-woven, bevat PVC en weegt ca. 200 g / m².
 • Geen lijm nodig: een zijde is voorzien van een zelfklevende laag.
 • Met een zachte droge doek schoonmaken indien nodig.
 • Makkelijk behangen: verwijder de folie aan de achterzijde en kleef het behang tegen de muur.
 • Elke baan fotobehang wordt professioneel bijgesneden en heeft overlapstrook van 8 mm.
 • Wanneer de breedte van het vlies fotobehang bv. 260 cm bedraagt, dan zal het fotobehang op maat uit drie identieke delen van 86,6 cm bestaan.

Wat is zelfklevend fotobehang

Kwaliteitsvol zelfklevend fotobehang

Ons zelfklevend fotobehang op maat bestaat uit non-woven materiaal, weegt 200 g / m² en kan, indien nodig, met een zachte, droge doek afgestoft worden. Dit milieuvriendelijke fotobehang heeft een zelfklevende laag aan een zijde van het behang. Je hebt dus geen lijm nodig om je interieur te decoreren met dit krasbestendige fotobehang met een matte afwerking.

Intense kleuren blijven behouden

De kleuren op de foto zijn de kleuren op het fotobehang. Want dankzij een hoogwaardige printtechniek blijven alle kleuren gegarandeerd behouden op het kwaliteitsvolle behang. En dat voor vele jaren want de intense kleuren van deze wanddecoratie zijn beschermd tegen verkleuring.

zelfklevend fotobehang bos

zelfklevend fotobehang voor kinderkamer

Makkelijk behangen zonder lijm

Je brengt het professioneel bijgesneden zelfklevende fotobehang probleemloos aan op een schone, stofvrije en gladde wand. En dat zonder lijm. Verwijder de folie beetje bij beetje van de zelfklevende laag aan de achterzijde van het fotobehang. Kleef het behang voorzichtig tegen de muur en houd daarbij rekening met een overlapstrook van 8 mm. Ga nauwkeurig te werk voor een professioneel resultaat.

Selectieve focus

Een foto kan gemaakt worden met de fototechniek selectieve focus, ook wel gekend als portret modus. Bepaalde delen van een foto worden hierdoor scherper in beeld gebracht. De andere delen van de foto worden gezien als achtergrond waardoor deze minder scherp zijn, deze worden ook zo geprint. Dit is geen afdrukfout aangezien de originele foto gemaakt is met deze fototechniek.

Zelfklevend fotobehang op maat

Zelfklevend fotobehang op maat, dat betekent dat elke foto uit ons assortiment op maat gemaakt kan worden. Hoe klein of hoe groot je het fotobehang ook wenst. De enige limiet is de grootte van je muren.

Wanneer je een foto uit ons ruime assortiment kiest, houd je best in je achterhoofd dat de geselecteerde afbeelding vergroot zal worden in verhouding tot de grootte van je muur. Dat betekent dat elk element van de foto mee vergroot wordt.

zelfklevend fotobehang

Zelfklevend fotobehang, volledig op jouw maat

Met zelfklevend fotobehang switcht jouw interieur moeiteloos van stijl. Geen gedoe met lijm, verf of behangrollen. Verwijder de beschermfolie en kleef je fotobehang zo tegen de muur. Makkelijker kan niet. Bij ons heb je niet alleen een ontzettend uitgebreide keuze, maar kan je je zelfklevend behang ook nog eens volledig op maat bestellen. Een accentmuur of volledige wand? Jij geeft de maten door, wij leveren een kwaliteitsvolle print. Wil je een zelfklevend behang ontwerpen met je eigen foto? Ook dat is mogelijk! Je kan de gewenste foto eenvoudig uploaden op onze website om aan de slag te gaan.

Zo breng je zelfklevend fotobehang aan

Zorg ervoor dat de muur schoon, glad en droog is alvorens je je sticker behang aanbrengt. Anders zou je zelfklevend fotobehang na een tijdje wel eens kunnen loskomen. Ook gaten en oneffenheden kan je best wegwerken, want deze zullen zichtbaar blijven. Vervolgens kan je het fotobehang aanbrengen door voorzichtig een stukje van de beschermfolie te verwijderen. Vraag een vriend om jou hierbij te helpen. Terwijl jij het behang tegen de muur kleeft, kan de andere persoon de sticker gladstrijken met een viltrakel door de luchtbelletjes onder de folie te verwijderen langs de zijkant. Verwijder vervolgens opnieuw een stukje beschermfolie terwijl je het zelfklevend fotobehang strak trekt en herhaal bovenstaande werkwijze. Als je een groot formaat bestelt, zal je zelfklevend fotobehang in verschillende banen geleverd worden. In dat geval, moet je rekening houden met een overlap van 8 mm. Begin steeds aan de linkerzijde en zorg ervoor dat de print mooi aansluit.

Zelfklevend behang voor eender welke stijl

Welke ruimte je ook wenst te personaliseren, wij helpen je om haar op een unieke manier te decoreren. Van keuken, woonkamer, slaapkamer, eetkamer tot speelkamer, met ons zelfklevend fotobehang wordt die accentmuur een echte blikvanger. Bepaal de sfeer die je wenst te creëren en maak je keuze uit onze ruime selectie zelfklevend behang. Hou je van een authentieke look? Zelfklevend baksteen behangpapier is een echte klassieker. Dankzij de haarscherpe afdruk lijkt de print bovendien zeer realistisch. Zoek je eerder een foto die aansluit bij je Scandinavische stijl? Dan is ons zelfklevend marmerbehang ongetwijfeld iets voor jou. Luxueus, rustgevend en helemaal on trend. Ook zelfklevend kurk behang doet het tegenwoordig erg goed. De ideale keuze voor wie houdt van natuurlijke materialen en een serene look. Welk zelfklevend fotobehang je ook kiest, wij hebben vast en zeker een optie die volledige aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid.