Voorvertoning

Shop per thema

Zelfklevend fotobehang
  • Genieten van 30% korting op zelfklevend behang
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Kies uit 100 miljoen foto's
  • 100% maatwerk: perfect aangepast aan je muur
  • Geen lijm nodig dankzij de zelfklevende laag
  • Superieure printkwaliteit
  • Krasvast en afwasbaar
  • Ook beschikbaar als wandcirkel
  • Klaar voor verzending binnen 5 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

Andrea
Door: 05-07-2021

2x mooi product geleverd gekregen, afbeelding is naar verwachting, hadden zelfklevend behang besteld en werd snel en netjes geleverd.

M.Delissen
Door: 25-04-2021

Gisteren ons bestelde zelfklevende fotobehang geplakt. Het zijn maar 2 banen maar het was best een klus. Vooral het begin maken aan de bovenkant...Dit doe je niet in je uppie maar Nikkel Art geeft ook al aan dat je het het beste met 2 personen kan doen. Het resultaat mag er zijn, <br /> Wij hebben een eigen foto gebruikt. Kregen van deze bestelling eerst een proefafdruk en die vonden we te onscherp. ( lag puur aan de kwaliteit van de foto, niet aan Nikkel Art hoor!). Een tweede bestelling gedaan en daarvan was de proefafdruk goed genoeg om het aan te durven en we zijn heel blij met het resultaat! Het kan zo maar zijn dat we ook nog een muur in de slaapkamer gaan doen en dat zullen we dan zeker weer bij Nikkel Art bestellen....<br /> Overigens; het aankoopbedrag van bestelling nr 1 werd keurig binnen een paar dagen teruggestort. Ik had hierover nog mailcontact en ook dat contact verliep heel soepel. Kortom; wij zijn erg tevreden!

Inge van Halder
Door: 07-04-2021

Snel geleverd, goede kwaliteit, makkelijk san te brengen en de afbeelding was conform het plaatje. Top dus

Frank
Door: 03-02-2021

Prima product, na een eerste proefdruk per mail is er een betere versie uitgekomen, dank daarvoor.
Zelfklevend fotobehang, volledig op jouw maat

Met zelfklevend fotobehang switcht jouw interieur moeiteloos van stijl. Geen gedoe met lijm, verf of behangrollen. Verwijder de beschermfolie en kleef je fotobehang zo tegen de muur. Makkelijker kan niet. Bij ons heb je niet alleen een ontzettend uitgebreide keuze, maar kan je je zelfklevend behang ook nog eens volledig op maat bestellen. Een accentmuur of volledige wand? Jij geeft de maten door, wij leveren een kwaliteitsvolle print. Wil je een zelfklevend behang ontwerpen met je eigen foto? Ook dat is mogelijk! Je kan de gewenste foto eenvoudig uploaden op onze website om aan de slag te gaan.

Zo breng je zelfklevend fotobehang aan

Zorg ervoor dat de muur schoon, glad en droog is alvorens je je sticker behang aanbrengt. Anders zou je zelfklevend fotobehang na een tijdje wel eens kunnen loskomen. Ook gaten en oneffenheden kan je best wegwerken, want deze zullen zichtbaar blijven. Vervolgens kan je het fotobehang aanbrengen door voorzichtig een stukje van de beschermfolie te verwijderen. Vraag een vriend om jou hierbij te helpen. Terwijl jij het behang tegen de muur kleeft, kan de andere persoon de sticker gladstrijken met een viltrakel door de luchtbelletjes onder de folie te verwijderen langs de zijkant. Verwijder vervolgens opnieuw een stukje beschermfolie terwijl je het zelfklevend fotobehang strak trekt en herhaal bovenstaande werkwijze. Als je een groot formaat bestelt, zal je zelfklevend fotobehang in verschillende banen geleverd worden. In dat geval, moet je rekening houden met een overlap van 8 mm. Begin steeds aan de linkerzijde en zorg ervoor dat de print mooi aansluit.

Zelfklevend behang voor eender welke stijl

Welke ruimte je ook wenst te personaliseren, wij helpen je om haar op een unieke manier te decoreren. Van keuken, woonkamer, slaapkamer, eetkamer tot speelkamer, met ons zelfklevend fotobehang wordt die accentmuur een echte blikvanger. Bepaal de sfeer die je wenst te creëren en maak je keuze uit onze ruime selectie zelfklevend behang. Hou je van een authentieke look? Zelfklevend baksteen behangpapier is een echte klassieker. Dankzij de haarscherpe afdruk lijkt de print bovendien zeer realistisch. Zoek je eerder een foto die aansluit bij je Scandinavische stijl? Dan is ons zelfklevend marmerbehang ongetwijfeld iets voor jou. Luxueus, rustgevend en helemaal on trend. Ook zelfklevend kurk behang doet het tegenwoordig erg goed. De ideale keuze voor wie houdt van natuurlijke materialen en een serene look. Welk zelfklevend fotobehang je ook kiest, wij hebben vast en zeker een optie die volledige aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid.