Menu

Latest posts

Foto op canvas van eigen foto

 

Heb je een bijzondere vakantie gehad vorig jaar, ben je dit jaar getrouwd of heb je een kindje gekregen? Leg deze belangrijke momenten in je leven dan niet alleen vast in een fotoboek, maar laat één van jouw favoriete foto’s op canvas drukken om jouw belangrijke moment voor altijd vast te leggen en in het interieur van jouw woning terug te laten komen. Op deze manier word je niet alleen altijd herinnerd aan het bijzondere moment van je leven, maar krijgt jouw interieur bovendien een unieke en sfeervolle uitstraling. De mogelijkheden van een foto op canvas met eigen foto, lees je in onderstaande tekst.

Foto op Canvas

Een familiefoto op canvas

Voor veel mensen is familie erg belangrijk. Vind jij familie ook erg belangrijk en spelen je familieleden een belangrijke rol in je leven, dan kun je jouw familieleden een bijzonder plaatje in je woning geven door hen te vereeuwigen op een foto op canvas. Maak bijvoorbeeld een foto van je kinderen en laat deze foto op canvas bedrukken om iedere dag met plezier naar de foto van jouw geliefde kroost te kijken of maak een foto met de gehele familie om deze foto een bijzonder plekje te geven in de woonkamer. Je kan helemaal zelf kiezen welke foto je wil gebruiken, hoe groot de foto op het canvas gedrukt moet worden en hoe het canvas precies afgewerkt moet worden, dus de mogelijkheden zijn oneindig. Zo is het zelfs mogelijk om een foto op canvas in groot formaat te laten drukken, zodat je de gehele witte muur van jouw woonkamer kan vullen met een bijzondere foto.

Een vakantiefoto op canvas

Heb je op vakantie een bijzondere foto gemaakt en kijk je het liefst iedere dag naar dit plaatje? Dan kun je ook deze foto op canvas laten drukken om iedere dag herinnerd te worden aan die ene bijzondere vakantie en dat prachtige uitzicht wat je tijdens die onvergetelijke vakantie had. Hang de foto op in de hal, in de keuken, in de woonkamer, in de slaapkamer of zelfs in de badkamer en je kan iedere dag met veel plezier terugdenken aan jouw unieke en onvergetelijke vakantie. Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om andere foto’s op canvas te laten zetten. Denk hierbij aan foto’s van jouw huisdieren, foto’s van hobby’s of foto’s van voorwerpen die belangrijk zijn in jouw leven. Houd je bijvoorbeeld erg van koken? Dan kun je een foto op canvas laten zetten die precies uitdrukt wat jouw passie is. En hang je deze foto bijvoorbeeld op in de keuken, dan creëer je direct een unieke sfeer in deze ruimte van jouw woning.
Kijk snel op foto op canvas leeuwen

Foto op Canvas

 
Posted in: DIY-ideeën