☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 13.07

Foto op Plexiglas

Ben je op zoek naar een foto op plexiglas? Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij drukken elk motief in jouw gewenste grootte!


Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Schilderijen van galeriekwaliteit aan scherpe prijzen
Ultra HD afdruk dankzij zeer moderne 8 kleuren printer
Plexiglas foto op maat tot 250 x 200cm
Geschikte ophangsystemen tijdens het bestelproces te kiezen
Prachtige glans met diepte-effect
Levendige kleuren en UV-bestendigheid
Keuze uit 100 miljoen Adobe Stock foto's
Ook mogelijk om te bestellen als tweeluik, drieluik en vierluik
Productie in eigen huis


Profiteer van deze voordelen

Foto op Plexiglas per categorieMeerdelige Schilderijen op Plexiglas

Foto op Plexiglas

Foto op Plexiglas

Foto op Plexiglas tweeluik

Foto op Plexiglas tweeluik

Foto op Plexiglas drieluik

Foto op Plexiglas drieluik

Foto op Plexiglas vierluik

Foto op Plexiglas vierluik

Beoordelingen

Door: CeesJM van Raaij 11-06-2020
Product: Foto op Plexiglas

Complimenten...kwaliteit,winnaars op hun gebied. Nikkelart state of the ART

Door: Marjan Kwakkel 08-06-2020
Product: Foto op Plexiglas

Ik kreeg van mijn kinderen voor moederdag deze schitterende fotos op plexiglas. Het zijn vakantie fotos gemaakt met een telefoon, wat voor ons erg spannend was hoe de fotos er uit zouden gaan zien. Het resultaat was super. Wij gaan de volgende al weer bestellen, ditmaal voor in de tuin.

Door: Michael Ekkerman 05-06-2020
Product: Foto op Plexiglas

super mooie foto op plexiglas laten maken bij Nikkel-art. ziet er zeer chique uit. goede communicatie en snelle levering. doen wat zij beloven


Ophangsysteem voor Foto Plexiglas

foto op plexiglas Aluminium frame aan de achterkantAluminium frame aan de achterkant

Aan de achterkant van het plexiglas lijmen we een rechthoekig aluminium frame. Dit profiel is altijd onzichtbaar als de foto is opgehangen. Zo hangt de foto altijd recht aan de muur.

Foto op plexiglas met RVS afstandhouders Rand RVS afstandhouders Rand

De RVS afstandhouders Rand zijn speciaal ontwikkeld met een klemsysteem waardoor er geen gaten geboord hoeven te worden in het plexiglas. U moet wel gaten in de muur maken om de afstandhouders te bevestigen.

Foto op plexiglas met RVS afstandhouders en gaatjes RVS afstandhouders

De RVS afstandhouders zijn ontworpen voor het bevestigen van onze wanddecoratie en kunnen worden gebruikt bij producten met een dikte van 3 tot 5mm. De gaten in het plexiglas zullen wij voor u maken.

foto op plexiglas zonder ophangsysteem Zonder ophangsysteem

Plexiglas schilderij zonder ophangsysteem kunt u gebruiken om verlichting achter aan te brengen.

Ophanginstructies

Galeriekwaliteit

Foto op Plexiglas De foto's worden op het plexiglas gedrukt met een galeriekwaliteit. Dit gebeurt met behulp van een ecologisch en milieuvriendelijk pigment wat ervoor zorgt dat de foto alle omstandigheden aankan. Hierdoor is het zelfs mogelijk de foto op plexiglas te gebruiken als decoratie voor buiten.

Het plexiglas wordt volledig vol geprint dus de afbeelding loopt van rand tot rand.

Er zijn wel verschillende mogelijkheden met betrekking tot hoe het plexiglas geprint wordt. Het kan namelijk eenzijdig (aan de achterkant van de plaat) en half transparant ( zonder witte ink ) geprint worden. Het is maar net wat u zelf het mooiste vindt want we garanderen u sowieso dat u het mooi gaat vinden, welke optie u ook kiest!

Directdruk achter acrylglas van 5mm
Intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring
Geschikte ophangsystemen tijdens het bestelproces te kiezen

Foto op plexiglas groot formaat

Foto op plexiglas glans

Foto op plexiglas glans


Glanzend plexiglas is niet hinderlijk glanzend, maar weerkaatst wel een beetje en maakt de foto op deze manier nog unieker en opvallender.

Zeker als je een kleurenfoto wil laten drukken op het plexiglas, is het verstandig om voor glanzend plexiglas te kiezen. Door het glanzende materiaal waar de foto op gedrukt is, komen de kleuren van de foto namelijk nog mooier uit.

Het drukken van een foto op plexiglas glans is altijd prachtig.

Geprinte Plexiglas keuken achterwanden

Geprinte Plexiglas keuken achterwanden Modern, elegant en stijlvol dit is hoe de plexiglas achterwanden het beste worden omschreven. Plexiglas achterwanden worden vaak gebruikt ter bedekking van de muur in de keuken tussen het aanrecht en kasten om snel de uitstraling van uw keuken te verbeteren en de bescherming van uw muren tegen voedsel, water en algemene vetvlekken . Ze zijn licht, maar sterk en duurzaam, met een verbazingwekkende diepte van kleuren en een glanzend uiterlijk! Zeer eenvoudige en snelle montage, niet nodig om een specialist in te huren!

Plexiglas afdrukken kunnen direct op de muur bevestigd worden met een speciale niet-agressieve spiegellijm. Acryl achterwanden zijn niet aanbevolen voor veilig gebruik direct achter het gasfornuis. Wij adviseren enkel geprinte glazen keuken achterwanden voor achter gasfornuizen.

Fotocollage op plexiglas

Fotocollage op plexiglas

Een foto legt je meest dierbare herinneringen vast. Je wilt natuurlijk niet dat die herinneringen ooit vervagen. Daarom is het beste materiaal voor de afdruk van het grootste belang. Een fotocollage op plexiglas is hier een goed voorbeeld van.

Dit materiaal zorgt er namelijk allereerst voor dat de afdruk haarscherp is. Dit is natuurlijk het allerbelangrijkste wanneer je de belangrijkste foto’s die je gemaakt hebt op één plek verzameld. Zeker wanneer je ze op een duidelijk zichtbare plek hangt.

Er zijn echter nog enkele voordelen met betrekking tot het gebruik van plexiglas als materiaal voor de afdrukken van jouw foto’s.Maak een Fotocollage op plexiglas


Verzendkosten

VerzendkostenProductietijdLevertijd
< 95€ - 5.99€
> 95€ - Gratis
3-5 werkdagen1-2 werkdagen