Voorvertoning

Collecties

Patroonwereld

Ben je op zoek naar een gordijnen? Kies uit meer dan 100 miljoen gordijnen in verschillende kleuren, foto's en patronen!

gordijnen
 • Gordijnen geven extra sfeer in de kamer
 • Ze garanderen privacy en zien er fantastisch uit aan het raam
 • Wij naaien gordijnen op maat
 • Enkele plooi, waveplooi of ringgordijn
 • Lichtdoorlatende, 100% verduisterende stof of fluweel
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren
 • Productietijd: 10-12 werkdagen
 • Profiteer van 15% korting (reeds verrekend)
Gordijnen zijn een belangrijk decoratief element in je huis. Bij een raam zijn ze een onmiskenbare aanwinst. De kamer wordt er onmiddellijk gezelliger door.

Gordijnen komen meestal voor in de woonkamer, de meest representatieve ruimte. Overdag worden ze opzij geschoven om zonlicht binnen te laten. s Avonds sluiten we ze om de gewenste intimiteit in het interieur te verkrijgen. Ze zijn nuttig om ons doeltreffend af te schermen tegen ongewenste nieuwsgierige blikken.

Het gordijn moet worden gekozen in overeenstemming met het kleurenschema van het interieur. Het is aan jou om te beslissen of u kiest voor gordijnen in effen kleuren, met een interessant patroon of tijdloze gordijnen met een bloemmotief.

Fotorolgordijn | Gordijnen | Tafelkleed | Sierkussen | Plaid | Rugzak | Draagtas | Stof per meter | Geboortekussen

Beoordelingen

Gordijnen op maat

De gordijnen worden volledig afgewerkt geleverd. Ze worden bovenaan omgezoomd en verstevigd voor een mooie drapering.

Ringgordijn

Ringgordijnen zijn gordijnen met ingewerkte zeilringen met een doorsnede van 4 cm, die makkelijk schuiven. Kies zelf de kleur van de ringen: satijn nikkel, zwart of antiek goud. Opgehangen krijgen deze gordijnen mooie golvende plooien.

Bijpassend ophangsysteem: gordijnroede. (niet inbegrepen)

Opmeten breedte:

De stofbreedte per gordijn is maximaal 140 cm. Opgehangen is dit gordijn 20 cm smaller door de plooien. Houdt hier rekening mee bij het opgeven van de breedtemaat.

Bij een breedtemaat groter dan 140cm zal het gordijn in 2 gelijke delen worden gemaakt.

Ringen om de 8 centimeter.

Opmeten hoogte:

Meet vanaf de bovenkant van de roede tot de vloer of vensterbank.

Gordijn meetinstructie

Enkele plooi gordijn

Deze plooigordijnen hebben een enkele plooi aan de bovenzijde van het gordijn. Dit zorgt ervoor dat het gordijn mooi valt en een weelderige uitstraling heeft. Deze plooi zet je er gemakkelijk in door aan de koordjes in het band te trekken. Zo verschijnt er vanzelf een losse plooi.

Geschikt voor: duplohaakjes, schelphaakjes, krulhaakjes. (niet inbegrepen)

Opmeten breedte:

De stofbreedte per gordijn is maximaal 140 cm. Bij een breedtemaat groter dan 140 cm zal het gordijn in 2 gelijke delen worden gemaakt.

Een gordijn van 140 cm breed is opgehangen 40 cm smaller door de plooien.

Hoe bereken je welke breedte je moet bestellen?

De gewenste breedte x 1,4 = de breedte die je moet bestellen.
Voorbeeld: 100cm x 1,4 = 140cm

Dus, heb je een gordijn met een breedtemaat van 100 cm nodig, bestel dan een gordijn van 140 cm breed.

Opmeten hoogte:

Meet vanaf de gordijnrail tot de vloer of vensterbank en trek van deze maat 2 cm af.
Hiermee voorkom je dat de stof over de grond sleept.

Enkele plooi gordijn meetinstructie

Gordijn

Gordijn op maat
 • Gordijnen geven extra sfeer in de kamer.
 • Lichtdoorlatende of verduisterende stof.
 • De intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Ultra HD sublimatiedruk dankzij een high-end printers van HP.
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren.
 • Volledig op maat gemaakt
 • Afdruk aan de binnenzijde.
 • Na ontvangst direct ophangen.

Wat is gordijn op maat

Intense kleuren op gordijn

De kleuren van de foto zijn de kleuren van de print dankzij de hoogwaardige afdruk met een high-end printers van HP. Details blijven haarscherp en kleuren levensecht. Bovendien worden de intense kleuren van de gordijn beschermd tegen verkleuring. Zo geniet je vele jaren van je gepersonaliseerde raamdecoratie.

Lichtdoorlatende en verduisterende gordijnen

Bepaal het soort stof van je gordijn op maat in functie van de ruimte waar het zal hangen. Ga voor een lichtdoorlatende stof met een witte achterkant voor in ruimtes waar het niet volledig duister hoeft te zijn. En kies voor een verduisterende stof met een witte achterkant voor in ruimtes waar het volledig donker dient te zijn, zoals de slaapkamer of woonkamer.

gordijnen

gordijn op maat

Afdruk aan de binnenzijde

Laat de foto of patroon naar keuze aan de binnenzijde van het gordijn printen naargelang het effect dat je wenst te creëren. Met een afdruk aan de binnenzijde geniet je vanuit je interieur van de print.

Op maat gemaakt

Onze gordijnen worden op maat van jouw raam gemaakt. Volg nauwkeurig de meetinstructies op onze website en geef tijdens het bestelproces de afmetingen in.
Goed om te weten: de stofbreedte per gordijn is maximaal 140 cm. Opgehangen is dit gordijn 20 cm smaller door de plooien.

Makkelijk ophangen

Gordijnen zijn makkelijk zelf ophangen. Schuif de gordijnen/gordijnringen + de steunen aan de roedebuis. Plaats de steunen en de roede met gordijnen op de montageplaatjes. Zet de steunen goed vast op de montageplaatjes. Tot slot: Zet de roede vast in de steunen.


Gepersonaliseerde raamdecoratie

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat zijn een fantastische manier om meer kleur en gezelligheid toe te voegen aan je interieur. Geef je woonkamer meer stijl met gordijnen die tot de vloer komen of zorg voor meer persoonlijkheid in de keuken met gordijnen met een vleugje kleur. Onderschat de kracht van gordijnen op maat niet. Een paar goed gekozen gordijnen op maat kunnen de kamer een aantrekkelijke make-over geven. Stem de kleur van je gordijnen af op je meubels, of ga voor contrasterende kleuren om de kamer meer dynamiek te geven. We nemen je mee in de betoverende gordijn wereld, van gordijnen met patronen tot gordijnen met foto’s.

Licht doorlatende of verduisterende gordijnen kopen?

Gordijnen op maat doen veel meer dan enkel je interieur verfraaien. Ze bieden je privacy en houden licht buiten als je overdag wil slapen. Ben je op zoek naar gordijnen op maat om thuis van meer privacy te genieten? Dan raden we licht doorlatende gordijnen aan. De licht doorlatende gordijn stof belet dat mensen binnen kunnen kijken, maar laten wel veel licht binnen. Ben je op zoek naar gordijnen op maat voor de slaapkamer of voor een ruimte waar het soms donker moet zijn? Dan kies je best voor verduisterende gordijnen. Verduisterende gordijnen maken de kamer een stuk donkerder, ook overdag als het licht is buiten. Wil je overdag bijslapen? Doe gewoon je verduisterende gordijnen dicht en geniet van een heerlijk schoonheidsslaapje in een donkere kamer.


Gordijnen op maat met foto of patroon

Hou je van een eigenzinnige woonstijl? Laat zien wie je bent en waar je van houdt met foto gordijnen. Gordijnen met foto van een tropisch strand, een wolkenhemel of een prachtig aquarel schilderij? In onze webshop met miljoenen foto’s heb je keuze genoeg. Ook gordijnen met patronen behoren tot ons assortiment. In onze collectie vind je gordijnen met geometrische motieven, bloemen patronen, paisley prints en meer. Hulp nodig? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag om de foto of het patroon te vinden dat perfect bij aansluit bij jouw wensen.

Kant en klare gordijnen op maat bij jou thuisbezorgd

Heb je een foto of patroon voor je gordijnen uitgekozen? Dan is het tijd om de afwerking te bepalen. Ons productieteam gaat pas aan de slag nadat je je bestelling hebt geplaatst, dus je gordijnen worden precies op maat voor jou gemaakt en afgewerkt volgens jouw wensen. Volg de meetinstructies om de juiste afmetingen te bepalen, kies of je verduisterende of licht doorlatende gordijnen nodig hebt en welke kleur gordijn ringen je wilt. Zelfs de grootte, richting en kleur van de foto of het patroon dat op de kant en klare gordijnen komt kan je volledig zelf bepalen. Heb je alles ingesteld naar wens? Dan gaan wij aan de slag om jouw kant en klare gordijnen op maat klaar te maken. De gordijnen worden bovenaan omgezoomd en verstevigd voor een extra mooie drapering en zijn volledig afgewerkt wanneer ze bij jou thuis worden geleverd. Je kan je kant en klare gordijnen op maat thuis dus onmiddellijk ophangen met behulp van onze eenvoudige montage instructies.


Gordijnen met een satijnen of fluwelen uitstraling

In onze webshop heb je keuze tussen lichtdoorlatende en verduisterende gordijnen, maar ook tussen gordijnen in satijn of fluweel. Zoek je gordijnen op maat met een stijlvolle touch, dan zijn satijnen gordijnen echt wat voor jou. In ons assortiment vind je zowel verduisterende satijnen gordijnen als lichtdoorlatende satijnen gordijnen. Satijnen gordijnen zijn gemaakt van een kwalitatieve stof met aan de voorkant een subtiele glans, en geven je interieur een tijdloze en luxe uitstraling.

Wil je liever gordijnen die wat meer knusheid uitstralen? Ga dan voor fluwelen gordijnen. Jouw fluwelen gordijnen op maat zien er niet alleen ultra-zacht uit, ze voelen ook nog eens enorm knuffelbaar aan. De ideale gordijnen voor ruimtes waar warmte en huiselijkheid de boventoon mogen voeren. Fluwelen gordijnen op maat zijn lichtdoorlatend, wat wil zeggen dat ze genoeg privacy garanderen maar ze wel licht laten doorschijnen.

Plooigordijnen, wave gordijnen of ringgordijn

Je kan kiezen voor plooigordijnen, wave gordijnen of ringgordijnen met een foto of patroon. Welke soort gordijnen je moet kiezen, is vooral afhankelijk van jouw smaak en de sfeer je die je wil creëren. Plooigordijnen hebben een enkele plooi aan de bovenzijde van het gordijn. Dit zorgt ervoor dat het gordijn mooi valt en een weelderige uitstraling heeft. Deze plooi zet je er gemakkelijk in door aan de koordjes in het band te trekken. Zo verschijnt er vanzelf een losse plooi.

Wave gordijnen hebben golvende (wave) plooien. De plooien blijven mooi zichtbaar, of het gordijn nu open is of dicht. Deze gordijnen schuiven onder de rail door en krijgen hierdoor een moderne en minimalistische uitstraling.

Ringgordijnen zijn gordijnen met ingewerkte zeilringen met een doorsnede van 4 cm, die makkelijk schuiven. Kies zelf de kleur van de ringen: satijn nikkel, zwart of antiek goud. Opgehangen krijgen deze gordijnen mooie golvende plooien. Welk soort gordijnen je ook kiest en voor welke foto of patroon je ook gaat, we maken jouw gordijnen precies op maat van jouw ramen, zodat ze perfect passen in jouw interieur.