Menu

Latest posts

30 x tuinposter trends voor een sfeervolle tuin en terras

 

Je tuin, terras of balkon een gezellige sfeer geven kan met planten, terrasmeubels, lampionnen… en tuinposters! Een tuinposter is een echte must-have en kan je muren, schutting of balkon in een wip helemaal opfleuren. Een tuinposter is een zachte, stevige tuindoek met een prachtige foto of afbeelding die je op maat kan bestellen. Je tuinposter op maat bestaat uit duurzaam materiaal met schitterende kleuren een matte uitstraling. Wat dacht je van een tuinposter met een prachtig strand erop, bergen, een boeddha of een kleurrijk uitzicht over Griekenland of Italië? Ga voor een XXL tuinposter, een ronde tuinposter of een kleiner vierkant exemplaar. Wat je ook kiest, je tuinposter tilt de sfeer in jouw tuin of op je terras of balkon steevast naar een hoger niveau.

Tuinposters Mediteraans Europa


Foto op tuinposter Oia dorp bij nacht, Santorini

1. Tuinposter Santorini Griekenland

Met een tuinposter van Santorini in Griekenland is het altijd een beetje vakantie. Verdwaal in de straatjes van het oogverblindende Santorini met een tuinposter van dit prachtige Griekse eiland tegen de muur. Deze tuinposter toont een prachtig uitzicht over Santorini in de avondzon. Het ideale sfeerbeeld om je tuin of terras een gezellige, zuiderse sfeer te geven.

Tuinposter Santorini


Foto op tuinposter Prachtig kleurrijk stadsbeeld

2. Tuinposter Cinque Terre Italië

Maak je tuin of terras extra sfeervol met een tuinposter van Mediterraans Europa. Deze tuinposter met een van de gekleurde dorpjes van Cinque Terre, een van de mooiste plekken in Italië, geeft je terras op slag meer kleur en charme. De schitterende kleuren zijn beschermd tegen verkleuring en blijven gegarandeerd 3 jaar stralen.

Tuinposter Mediterraans Europa


Foto op tuinposter Stoelen met tafels in een typische Griekse taverne in Little Venice, een deel van de stad Mykonos, het eiland Mykonos, Griekenland

3. Tuinposter Mykonos Griekenland

Het prachtige eiland Mykonos in Griekenland staat bekend om zijn helderblauwe water en relaxte sfeer. Haal die laid-back, ontspannen sfeer nu ook naar jouw tuin of terras met een tuinposter van Mykonos. Hang ze eenvoudig op met metalen ringen en spanrekkers en geniet het hele jaar door van een zomerse sfeer in je tuin. Neem zeker ook eens een kijkje in onze tuinposters met Europese plekken en ontdek de mooiste plekjes van Europa om op tuinposter te bestellen.

Tuinposter Europese plekken


Foto op tuinposter Spectaculaire lente stadsgezicht van Polignano a Mare stad, regio Puglia, Italië, Europa

4. Tuinposter Apulië Italië

Een tuinposter zorgt niet alleen voor meer kleur in de tuin, maar is ook handig om meer privacy te creëren. Deze prachtige XXL tuinposter van Italië, meerbepaald Apulië, schermt je balkon af van nieuwsgierige blikken van je buren. Je kan je tuinposter Italië op maat bestellen tot wel 1000 x 210 cm. Zo past hij precies op de plek waar jij hem wil hangen.

Aanbevolen artikel: Ontdek de voordelen van een tuinposter


Foto op tuinposter Ochtend uitzicht op Amalfi stadsgezicht aan de kustlijn van de Middellandse Zee, Italië

5. Tuinposter Amalfi Italië

Heb je je hart verloren aan Italië? Met een tuinposter van de Amalfikust in Italië kan je vanaf nu ook vanuit je eigen tuin of terras genieten van alle pracht van deze charmante, zonnige kuststreek. Hang hem tegen je buitenmuur, tegen een houten schutting of je balkon en haal het ultieme Italiaanse vakantiegevoel in huis.

Tuinposter Positano strand, Amalfi kust, Italië


Foto op tuinposter Skyline panorama van Barcelona bij zonsopgang. Spanje

6. Tuinposter Barcelona Spanje

Barcelona, een magische stad met veel kleurrijke mozaïekkunst en prachtige architectuur, en dat allemaal onder de Spaanse zon! Een sfeervolle tuinposter van Barcelona geeft je tuin een warme, mediterrane sfeer. Deze tuinposter toont je een prachtig uitzicht vanuit Park Guëll, het stadspark met kleurrijke mozaïekkust. Bestel hem op maat van jouw tuinmuur en geniet iedere dag van dit prachtig uitzicht.

Tuinposter Barcelona

Tuinposters met bergen


Foto op tuinposter Trolltunga, Troll& 39 s tongrots, Noorwegen

7. Tuinposter Trolltunga Noorwegen

De Trollunga is een van de meest spectaculaire kliffen van Noorwegen. De wandeling ernaar toe is enorm zwaar, maar als beloning kan je genieten van een fenomenaal uitzicht! Geen zin om je daaraan te wagen? Met een tuinposter van de Trolltunga kan je je ook vanuit je eigen tuin dit betoverende uitzicht bewonderen. Bekijk onze collectie tuinposters met bergen en laat je inspireren door de mooiste berglandschappen.


Foto op tuinposter Aurora borealis boven Hamnoy in Noorwegen

8. Tuinposter Noorderlicht Noorwegen

Met de lente is het tijd om je tuin op te fleuren! Meer een liefhebber van de winter en de bergen? Hou dan nog langer vast aan dat ultieme winterse gevoel met een mooie tuinposter. Dit prachtig plaatje toont je het fenomenale schouwspel van het noorderlicht boven een idyllisch dorpje in Noorwegen. Een tuinposter met noorderlicht en bergen is perfect om de lounge in je tuin, je terras of zelfs je balkon een kleurrijke toets te geven.

Tuinposter Noorderlicht


Foto op tuinposter braies meer

9. Tuinposter bergen Dolomieten Italië

Zelfs als je in het centrum van een drukke stad woont, kan je de ultieme rust en stilte van de bergen ervaren. Met een betoverende tuinposter van de Dolomieten, met een kristalhelder meer en een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen, haal jij de serene schoonheid van de bergen naar je thuis. Creëer een echte eyecatcher op je terras met een tuinposter met bergen.

Tuinposter Dolomieten


Foto op tuinposter Arnisee met Zwitserse Alpen. Arnisee is een stuwmeer in het kanton Uri, Zwitserland, Europa

10. Tuinposter bergen Zwitserse Alpen

Met zijn prachtige landschappen, vele bergen, heldere meren en groene weides zijn de Alpen een waar paradijs voor iedere natuurliefhebber. Heb je een lange tuinmuur of verweerde schutting die wel wat aankleding kan gebruiken? Dan is een XXL tuinposter van de Alpen een uitstekende keuze. Bestel je favoriete foto van de Alpen op tuinposter en ontvang je Alpen tuinposter binnen enkele dagen bij je thuis.

Tuinposter Alpamayo


Foto op tuinposter Toneelmening over Bernese waaier boven Bachalpsee-meer. Populaire toeristische attractie. Locatie plaats Zwitserse Alpen, Grindelwald-vallei, Europa

11. Tuinposter bergen Alpen

Een ingesloten tuin of terras hoeft niet te betekenen dat je niet van een prachtig uitzicht kan genieten. Maak van je buitenruimte een gezellige plek en geniet tegelijk van een schitterend uitzicht met een tuinposter van de Zwitserse alpen. En het beste, je kan de tuinposter volledig naar jouw wensen personaliseren. Bestel je tuinposter met Alpen als wandcirkel, vierkant of rechthoek en maak er een waar pronkstuk van voor je tuin.


Foto op tuinposter Spirit Island, Maligne Lake, Jasper National Park, Alberta, Canada

12. Tuinposter bergen Canada

Een tuin of terras is voor velen hun ultieme ontspanningsplek. Staat er een grote betonnen muur of kale schutting die ervoor zorgt dat je tuin wat leeg en ongezellig overkomt? Een foto op tuinposter van een berglandschap in Canada is ideaal om die lege muur of schutting te camoufleren en je buitenruimte een sfeervolle uitstraling te geven.

Tuinposter Canada


Foto op tuinposter De grote toeristische attractie van Cappadocië - ballonvlucht

13. Tuinposter bergen panorama Turkije

Een tuinposter met bergen is een stijlvolle manier om je tuin of terras te decoreren. Maar het is meer dan dat! Een tuinposter met een bergen panorama is namelijk ook dé manier om meer diepte in je tuin te creëren. Deze prachtige tuinposter van Turkije met uitgesterkt panomara over het berglandschap van Cappadocië is perfect om dit effect in je tuin of op je terras waar te maken.

Tuinposter Turkije

Tuinposters met strand en zee


Foto op tuinposter Landschap van paradijs tropisch eiland strand

14. Tuinposter tropisch strand

Met een tuinposter met tropisch strand maak je je buitenbadkamer compleet. Jouw tuinposter op maat met tropisch strand is duurzaam, weerbestendig en bied je een magisch schouwspel om vanuit je buitenbad of loungezetel bij weg te dromen. Het ideale decor voor een stijlvol ontspanningsmoment.

Tuinposter Tropisch strand


Foto op tuinposter Reisconcept. Prachtig uitzicht op het prachtige strand met longtale boot. Artistieke foto. Schoonheid wereld. Panorama. Creatieve collage

15. Tuinposter tropisch strand Thailand

Thailand, een prachtig land met weelderige natuur en een tropische sfeer. Haal die tropische sfeer gewoon naar je eigen tuin met een van Thailand’s mooiste stranden, Railay beach op tuinposter. In onze fotoselectie vind je meest prachtige foto’s van dit adembenemend stukje paradijs. Je kan je tuinposter met Railay beach volledig naar wens personaliseren, van uitsnijding tot formaat. Zelfs op groot formaat is de kwaliteit van de afdruk uitstekend.

Tuinposter Railay Beach, Krabi, Thailand


16. Tuinposter strand Blankenberge België

Flankeer je tuinmuren met een prachtige tuinposter met Noordzee strand. Deze tuinposter toont een uitzicht vanop het strand aan de Noordzee in Blankenberge, een pittoresk kuststadje in België. Het ideale uitzicht voor iedereen die op zoek is naar wat meer rust en sereniteit in zijn tuin of op zijn terras.


Foto op tuinposter Houten voetgangersbrug loopbrug naar het prachtige strand Praia do Camilo aan de kust van de Algarve, Portugal

17. Tuinposter strand Portugal Algarve

Vind je het heerlijk om in je tuin te vertoeven, maar belemmert je tuinomheining je uitzicht? Een tuinposter met afdaling naar het strand is een duurzame en decoratieve oplossing om je uitzicht in de tuin toch te verbreden. Hang je tuinposter eenvoudig op met spanrekkers aan je tuinschutting en geniet iedere dag van een warme, rustgevende sfeer.

Tuinposter Marinha Beach, Algarve, Portugal


Foto op tuinposter Lege hangmat in de schaduw van palmbomen op tropisch Fiji

18. Tuinposter tropisch strand palmbomen

Maak je tuin zomerklaar met een tuinposter met palmbomen op een tropisch eiland Plof in je tuinstoel en waan je in een hangmat, onder de wuivende palmbomen ergens ver van hier. Met een tuinposter met palmbomen geniet je iedere dag van een zomers uitzicht in je tuin. Beach vibes gegarandeerd.

Tuinposter Boracay Wit Strand


Foto op tuinposter Avondstemming bij de vuurtoren in Podersdorf aan het Neusiedlmeer

19. Tuinposter met vuurtoren

Geef je terras of balkon meer kleur en uitstraling met een tuinposter met vuurtoren. Door de levendige kleuren van de zonsondergang en schitterende details lijkt dit serene beeld haast tot leven te komen. Niet je tuinposter met vuurtoren eenvoudig vast tegen de schutting en klaar is kees!

Tuinposter Vuurtoren


Foto op tuinposter Idyllisch strand Punta Rata in de luchtfoto van Brela

20. Tuinposter tropisch strand Kroatië

Kan je tuin of terras wel wat aankleding gebruiken? Met een tuinposter met tropisch strand kan je op elk moment genieten van een paradijselijke sfeer. Hang je tropische tuinposter op en waan op een warm tropisch strand in Kroatië. Niets houd je bovendien tegen om je tuinposter te hangen tegen een muur waar veel zon op schijnt. De kleuren zijn bestand tegen UV-straling, waardoor ze jaren intens blijven stralen.

Tuinposter Gouden Hoorn strand, Brac, Kroatië

Must read: Hoe hang je een tuinposter op?


Foto op tuinposter Uitzicht op de oude Faro de Maspalomas, een actieve 19e-eeuwse vuurtoren aan de zuidkant van het Spaanse eiland Gran Canaria. Maspalomas, Spanje

21. Tuinposter kust Gran Canaria

Wandcirkels aan de muur zijn helemaal hip; niet alleen in je huis, ook in de tuin of op je terras kan je genieten van een hippe wandcirkel op tuinposter. Deze cirkelvormige tuinposter met een idyllisch strand tijdens zonsondergang is het perfecte sfeerbeeld om die kale muur in de tuin op te fleuren. Kies je favoriete foto uit de collectie wandcirkels met kust foto, selecteer tuinposter als materiaal en bestel je cirkelvormige tuinposter op maat van jouw tuinmuur.

Bekijk de collectie: Foto op tuinposter Kust


Foto op tuinposter Baie Beau Vallon - Strand op het eiland Mahe op de Seychellen

22. Tuinposter met tropisch eiland

Met een tuinposter met tropisch eiland tegen je schutting of buitenmuur, krijg je instant dat ultieme zomerse en onbezorgde gevoel. De warme zon op je huid, het zand van een parelwit strand onder je voeten… Een tuinposter met tropisch eiland heeft het allemaal. Bruggen op tuinposter.

Tuinposter Eiland


Foto op tuinposter De Golden Gate Bridge bij zonsondergang, San Francisco, CA

23. Tuinposter Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge van San Francisco op tuinposter is de perfecte aanvulling voor je buitenbar of tuinterras. De levendige kleuren en waanzinnige details zetten deze indrukwekkende brug extra in de verf. Bestel je tuinposter met Golden Gate Bridge op maat en geef je tuinterras een kleurrijke blikvanger met karakter.

Tuinposter Golden Gate Bridge


Foto op tuinposter Fantastisch herfstlandschap. Geweldige zonsondergang met kleurrijke lucht in Azalea en Rhododendron Park Kromlau

24. Tuinposter Duivelsbrug

Deze foto van de Duivelsbrug of Rakotz Brücke op tuinposter geeft je tuinmuren een prachtige, herfstachtige uitstraling. De Rakötz Brucke is een sprookjesachtige brug in Duitsland en wordt door velen gezien als een van de mooiste bruggen van Europa. De prachtige oranje en bruine kleuren voorzien iedere tuin, balkon of terras van een aangename en gezellige herfstachtige sfeer.

Tuinposter Rakotzbrücke


Foto op tuinposter Lange sluitertijd geschoten op de Erasmusbrug in Rotterdam, Nederland, tijdens het blauwe uur met uitzicht over de prachtige wolkenkrabbers

25. Tuinposter Erasmusbrug Rotterdam

Wil je je tuin een strakke uitstraling geven? Decoreer je buitenmuren dan met een tuinposter op maat met de Erasmusbrug van Rotterdam. Deze prachtige brug uit lichtblauw staal wordt omwille van zijn vormen en lijnen ook wel eens ‘de zwaan’ genoemd. Deze tuinposter met Erasmusbrug komt perfect tot zijn recht in een tuin of op een terras in een moderne stijl.

Tuinposter Rotterdam


Foto op tuinposter Panorama van Amsterdam in Nederland bij nacht

26. Tuinposter Amsterdam gracht met brug

Woon je op de buiten, maar ben je in hart en nieren eigenlijk een stadsmens? Haal die bruisende gezelligheid van de stad dan gewoon naar je thuis met een tuinposter van Amsterdam. Dit prachtige panorama met een typisch beeld van Amsterdam op tuinposter geeft je tuin of terras nét dat tikkeltje extra.

Tuinposter Amsterdam


Watervallen op tuinposter

Foto op tuinposter Verse ochtendmening van zuiver waterwaterval in het Nationale Park van Plitvice

27. Tuinposter waterval Plitvice

Het Plitvice park in Kroatië staan bekend om hun adembenemende watervallen en heldere, turquoise meren. Een must-see voor iedereen die van plan is om Kroatië te bezoeken. Bekijk de collectie watervallen tuinposters en ontdek de mooiste tuinposters met watervallen waarmee jij je tuin of terras meer uitstraling kan geven.

Tuinposter Watervallen


Foto op tuinposter Boeddha, stilte en waterval

28. Tuinposter Boeddha waterval

Een ontspannen momentje in je jacuzzi in de tuin is pure me-time. Maak jouw relaxmoment helemaal compleet met een tuinposter met Boeddha en prachtige watervallen achtergrond. Een tuinposter met Boeddha is creatieve oplossing op die saaie buitenmuur te bedekken én zorgt ook nog eens voor een rustgevende sfeer.

Tuinposter Boeddha


Foto op tuinposter Prachtige waterval achtergrond, zomer Thailand, Asian

29. Tuinposter waterval Thailand

Watervallen zijn prachtige natuurfenomenen die ons blijven verwonderen. Een tuinposter met watervallen straalt pure schoonheid en sereniteit uit. Geef je buitenruimte een prachtige blikvanger waar je naar kan blijven kijken met een tuinposter met watervallen. Zowel in een tuin, als op een terras of balkon komt een tuinposter met watervallen perfect tot zijn recht.


Foto op tuinposter Kikuchivallei, waterval en straal in bos, Japan

30. Tuinposter waterval bosrivier

Ben je op zoek naar een blikvanger om die lege muur of schutting in de tuin op te vrolijken? Laat je tuinmuren spreken met een prachtige foto van een bosrivier op tuinposter. Een poster met bosrivier is de perfecte manier om je loungehoek in de tuin een frisse en gezellige uitstraling te geven.

Tuinposter Bosrivier

Ook interessant: Tuinposters: 28 sfeervolle ideeën


SHOP HIER JOUW TUINPOSTER OP MAAT


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia