Menu

Latest posts

Top 10 behangtrends 2023 - bekijk wat trending is!

 

Welkom in de fascinerende wereld van behang! Als je zin hebt om je interieur een opkikker te geven, is er geen betere tijd dan nu. De behangtrends 2023 zijn hier en ze zijn absoluut schitterend. Van gewaagde patronen tot verfijnde kleuren, er is voor elk wat wils. Dus haal die oude stoffige rollen van de zolder en maak je klaar om je muren te transformeren. Laten we eens kijken naar wat 2023 in petto heeft!


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


Behang trends 2023 - Bekijk de video!


Behang trend 1. Behang Vintage bloemen

Een behang met rozenmotief is een uitstekende manier om een vleugje elegantie en schoonheid aan jouw woonkamer toe te voegen. Met het juiste ontwerp kan je een warme en uitnodigende sfeer creëren die zeker indruk zal maken op je gasten. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of moderns, er zijn genoeg opties beschikbaar als het gaat om het kiezen van het perfecte behang voor je huis.

Behangtrends 2023 - Behang Naadloos bloemenpatroon met rozen op lichte achtergrond

Ontdek de collectie Behang Vintage bloemen


Behang trend 2. Behang marmeren textuur

Het gebruik van marmer en gouden elementen op het behang in je woonkamer kan een luxe en verfijnde sfeer creëren. Marmer is een tijdloos materiaal dat een elegante touch geeft aan elk interieur, terwijl gouden accenten een klassieke maar toch moderne look geven. Het combineren van de twee elementen kan zorgen voor een verbluffend effect dat zeker indruk zal maken op je gasten. Met het juiste behang tover je je woonkamer om in een uitnodigende en stijlvolle ruimte.

Behangtrends 2023 - Behang marmeren textuur

Ontdek de collectie Behang Goud geometrisch abstract


Behang trend 3. Vintage stijl

Wil je een etnisch tintje aan je woonkamer geven, dan is behang met Indiase motieven de perfecte keuze. Dit type behang kan worden gebruikt om een traditioneel en cultureel gevoel in jouw huis te brengen en tegelijkertijd een unieke visuele aantrekkingskracht toe te voegen. Het is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, patronen en kleuren die de schoonheid van jouw woonkamer naar voren zullen brengen. Met zijn ingewikkelde details en levendige kleuren kan dit type behang een uitnodigende sfeer creëren waardoor jouw gasten zich welkom voelen.

Behang trends 2023 - Behang Kleurrijk Paisley

Ontdek de collectie Behang Vintage stijl


Behang trend 4. Behang met grijs kleuren

Behang is een geweldige manier om je woonkamer er modern en stijlvol uit te laten zien. Geometrische en moderne ontwerpen kunnen elke ruimte een uniek tintje geven, waardoor deze zich onderscheidt van de rest. Met behulp van behang creëer je eenvoudig een unieke sfeer in je woonkamer die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Van klassieke strepen tot abstracte patronen, er zijn tal van opties beschikbaar als het gaat om het kiezen van het perfecte behang voor je huis.

Behang trends 2023 - Behang Geometrie textuur klassiek modern herhalingspatroon

Ontdek de collectie Behang Grijs


Behang trend 5. Behang Kleine bloemen

Oosterse hangbloemen maken de laatste jaren een comeback en worden steeds populairder voor de aankleding van de slaapkamer. Behang met deze prachtige bloemen kan worden gebruikt om een elegante en rustgevende sfeer in de slaapkamer te creëren. Het behang kan worden gebruikt om een vleugje kleur en textuur aan de kamer toe te voegen en tegelijkertijd een uitnodigende ruimte te creëren die perfect is om te ontspannen.

Behangtrends 2023 - Behang Donkere tuin nacht monotone blauwe kleur

Ontdek de collectie Behang Kleine bloemen


Behang trend 6. Behang Aquarel bladerprint

Groene bladeren op behang kunnen een geweldige manier zijn om leven in je slaapkamer te brengen. Aquarel groene bladeren zijn een populaire keuze voor modern behang, omdat ze een unieke textuur en een mooie esthetiek bieden die het uiterlijk van elke kamer zal veranderen. Met de juiste kleurencombinaties creëer je een sfeer van rust en ontspanning.

Behangtrends 2023 - Behang Groene bladeren en takken naadloos patroon op zwart

Ontdek de collectie Behang Aquarel bladerprint


Behang trend 7. Driehoeken Behang

Zwarte en gouden driehoeken zijn een tijdloze combinatie die een vleugje verfijning en elegantie toevoegt aan elke kamer. Het zwarte en gouden driehoeksbehang in de badkamer is geen uitzondering. Het zal een sfeer van luxe in de kamer brengen, terwijl het er ook stijlvoller en moderner uitziet. Het behang kan worden gebruikt om interessante patronen op de muren te creëren, of gewoon als accentkleur die afsteekt tegen de andere kleuren in de badkamer. Met zijn klassieke design is dit behang een aanwinst voor iedere badkamer.

Behang trends voor 2023 - Behang Naadloos geometrisch patroon met gouden metalen lijnen

Ontdek de collectie Behang Driehoeken


Behang trend 8. Behang Bosdieren

Een babykamer is een bijzondere plek voor een kind om te groeien en te leren. Het toevoegen van het perfecte behang kan deze ruimte nog specialer maken. Herten en vossen met boslandschap behang is een ideale keuze voor een babykamer. De warme kleuren en zachte vormen zorgen voor een rustgevende sfeer terwijl de dieren je kleintje vrolijk zullen maken. Met dit behang creëer je een uitnodigende, comfortabele omgeving waar je kind graag tijd in doorbrengt.

Behangtrends 2023 - Behang Aquarel naadloze patroon met herten, vos, landschap

Ontdek de collectie Behang Bosdieren


Behang trend 9. Behang Regenboog

Met zijn sprankelende kleuren en vrolijke dessins tovert dit soort behang elke kamer in een handomdraai om in een uitnodigende plek om te spelen en te dromen. Het zal niet alleen leven en vreugde brengen in de ruimte, maar ook helpen om een magische sfeer te creëren waardoor elk kind zich speciaal zal voelen.

Behangtrends 2023 - Behang Naadloos kinderachtig patroon met handgetekende ballons

Ontdek de collectie Behang Regenboog


Behang trend 10. Behang Aquarel bladerprint

Het behang met tropische palmbladeren in de eetkamer kan een geweldige manier zijn om wat leven aan je huis toe te voegen. Behang is een makkelijke en betaalbare manier om je eetkamer een frisse look te geven en met dit behang haal je zeker een tropisch tintje in huis. De levendige kleuren van de palmbladeren geven elke maaltijd het gevoel alsof je op vakantie bent! Met zijn prachtige design is dit behang zeker een eyecatcher in elke eetkamer.

Behangtrends 2023 - Behang Aquarel naadloze patroon met tropische palmbladeren

Ontdek de collectie Behang Aquarel bladerprint


Veelgestelde Vragen

Welke behangtrends zijn in 2023 het populairst?

De behangtrends 2023 zijn zeer divers, met de nadruk op subtiele pastelkleuren, krachtige primaire tinten, retro en natuurlijke patronen en texturen zoals fluweel en industrieel chic.

Welke soorten behang zijn geschikt voor mijn woonkamer?

Het hangt af van uw persoonlijke stijl. Als u houdt van een rustige, serene sfeer, overweeg dan subtiele pastelkleuren. Voor een gewaagdere look kunt u kiezen voor primaire tinten of retro patronen. Voor een gevoel van luxe, probeer fluweelzacht behang.

Hoe kies ik het beste behang voor mijn interieur?

Bedenk eerst welke sfeer u wilt creëren. Vervolgens kunt u de kleuren, patronen en texturen kiezen die dit gevoel het beste weerspiegelen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de grootte en het doel van de kamer.


Behang


Zie wat in andere jaren trending was:

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia