Menu

Latest posts

Dit zijn de trendkleuren van 2021 volgens Pantone

 

Een nieuw jaar, een nieuwe trendkleur. Of twee in dit geval! Het gerenommeerde kleurinstituut Pantone koos Illuminating Yellow (13-0647) en Ultimate Gray (17-5104) uit als trendkleuren voor het jaar 2021. Met deze verfrissende combinatie wil Pantone een boodschap van hoop en kracht uitstralen. Precies wat we nodig hebben in deze onzekere tijden. Wij laten je hieronder zien hoe je deze trendkleuren ook naar je interieur kan vertalen.

Foto op Canvas paardenbloem, Fotobehang grijze betonnen muur

FOTOBEHANG GRIJZE BETONNEN MUUR


Illuminating Yellow: haal de zon in huis

Geel staat symbool voor optimisme, vrolijkheid en energie. Deze levendige en sprankelende kleur doet ons nog het meest denken aan een stralende zomerzon. Illuminating Yellow is dan ook de kleur bij uitstek voor wie positieve vibes in huis wil halen. Als je niet meteen de hele woonkamer geel wil verven, kan je het ook iets subtieler aanpakken door te focussen op de details. Denk bijvoorbeeld aan een geometrische meubelsticker om dat oude kastje op te fleuren, of een ingelijste poster om die lege plek boven je bed te vullen.

Fotobehang Beton tegel, Meubelstickers naadloos patroon, Foto op Aluminium Olifant

MEUBELSTICKERS PATROON FOTO OP ALUMINIUM OLIFANT


Ingelijste posters zonnebloem

Ultimate Gray: een solide basis

Grijs staat symbool voor veerkracht, stabiliteit en geborgenheid. Deze tijdloze basiskleur is het ideale canvas om de rest van je interieur rond op te bouwen. Ultimate Gray kan je namelijk op oneindig veel manieren combineren. Van een betonlook fotobehang in de keuken tot een betoverende badkamer achterwand; er is werkelijk geen enkele ruimte waar grijs uit den boze is.

Fotobehang grijze betonnen muur

Fotobehang Bloemenpatroon

De perfecte match

Illuminating Yellow en Ultimate Gray zijn op het eerste zicht het tegengestelden, maar dat is nu precies wat de combinatie zo sterk maakt. Wie helemaal mee wil zijn met de laatste trends verwerkt dan ook beide kleuren in zijn interieur. Abstracte patronen en grafische motieven lenen zich hier perfect toe. In onze uitgebreide collectie behangpapier vind je talloze prints voor een op en top trendy interieur.

Fotobehang bakstenen muur textuur

FOTOBEHANG DRIEHOEKEN


Fotobehang vintage, Meubelstickers abstracte vormen

MEUBELSTICKERS ABSTRACTE VORMEN


Fotobehang landschap in de bergen van de Alpen

Breng kleur in je interieur

GEEL GRIJS