Voorvertoning

Shop per thema

raamstickers
  • Profiteer van 30% korting op raamstickers
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Kies uit +100 miljoen foto’s
  • 100% maatwerk: past precies op je raam
  • Zelfklevend vinyl met glanzende laminaat
  • Eenvoudig aanbrengen zonder luchtbellen
  • Bestand tegen krassen, vocht en vuil
  • UV-bescherming tegen verkleuring
  • Haarscherpe details en levensechte kleuren
  • Klaar voor verzending binnen 3-5 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

Annie
Door: 19-09-2021

prachtige kleuren, erg mooi. Snelle levering, goed verpakt. Het aanbrengen op de ruit was een intensieve klus, heel moeilijk om zon groot vel zonder kreukels op te brengen vanwege de zeer sterke kleefkracht. (met zn tweeën) Zitten nog wat blaasjes in, maar toch tevreden

Ciel Holtmaat- ten Voorde
Door: 23-08-2021

Erg tevreden! Goede kwaliteit en scherpte ook bij grote afmetingen.

D. Obdeijn
Door: 24-07-2021

Heeeeel content mee!!

Wilco Vos
Door: 08-04-2021

Mooi product opgestuurd gekregen! <br /> Van een eigen foto is een erg mooie raamstikker (95x95cm) gemaakt. Super tevreden. Verder is er erg veel keus. Top, dit is een echte aanrader. Ik ga er zeker nog iets bestellen voor mijn balkon dat d.m.v. een glazen wand is gescheiden van de buren. Kijk ik toch naar een mooi plaatje.........
Waarom raamstickers een meerwaarde zijn voor je interieur

Het ene interieur is het andere niet. Daarom kan je bij ons de afmetingen van je raamsticker volledig zelf bepalen. Dankzij de ingebouwde microluchtkanalen kan je onze stickers eenvoudig aanbrengen zonder luchtbellen te creëren. Maak je keuze uit doorschijnende raamstickers of stickers met een witte toplaag.

Raamstickers brengen extra sfeer in je interieur

Bij het inrichten van je woning denk je misschien niet meteen aan raamstickers, maar toch kunnen ze heel bepalend zijn voor de sfeer in je interieur. In tegenstelling tot vazen, planten of andere decoratie staan ze bovendien ook nooit in de weg. Raamstickers zijn een eenvoudige en betaalbare manier om je woning te personaliseren.

Raamstickers beperken de inkijk in je woning

Raamstickers zijn een elegante oplossing om de inkijk in je woning te beperken. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer of ruimtes aan de straatkant waar toch enige privacy gewenst is. Wil je enkel nieuwsgierige blikken, maar niet het zonlicht tegenhouden? Kies dan voor doorschijnende raamstickers.

Raamstickers verbergen vlekken, barsten of krassen

Spelende kinderen, enthousiaste huisdieren… een krasje op je raam is snel gemaakt. Met een raamsticker kan je zulke beschadigingen handig camoufleren. Onze raamstickers zijn bovendien bestand tegen een stootje: een extra laminaatlaag beschermt ze tegen vuil, vocht, zonlicht en krassen zodat ze jarenlang blijven stralen als nieuw.

Raamstickers zijn kindvriendelijk

Raamstickers zijn niet alleen mooi, ze zijn ook handig om rondrennende kinderen of nietsvermoedende vogels te behoeden voor onzachte botsingen. Mocht je raamsticker toch nog vuil worden, dan kan je hem eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek..

Raamstickers maken reclame voor je zaak

Tot slot zijn raamstickers ook een ideale manier om je zaak extra in de kijker te zetten. Bedruk ze met het logo of de naam van je winkel, of ga voor een sfeerbeeld dat voorbijgangers uitnodigt om even binnen te komen. Onze raamstickers zijn trouwens weersbestendig dus je kan ze ook op de buitenkant van je ramen kleven.