Voorvertoning

Shop per thema

Geschenkbon aanbieden

  
 • Profiteer van 30% korting op fotorolgordijnen
 • Lichtdoorlatende of verduisterende stof (100% polyester)
 • 100% maatwerk: precies op jouw maat tot 245 x 300cm
 • Bedrukt langs de binnen- of buitenzijde
 • UV-bescherming tegen verkleuring
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren
 • Wit optrekkoord aan de linker- of rechterzijde
 • Keuze uit verschillende ophangsystemen: in/op het raamkozijn of op de raamvleugel
 • Kies uit +100 miljoen foto’s of upload je eigen foto
 • Productie in eigen atelier: 5-7 werkdagen productietijd
 • Gratis levering vanaf € 95
Fotorolgordijn bamboebos
Fotorolgordijn zonnebloemen
Fotorolgordijn bergen bij zonsopgang
Fotorolgordijn zwarte panter
Bestel nu en wij verzenden ten laatste op
maandag 09-08-2021
Fotowereld Productdetails Meetinstructies Verzendkosten & Levertijd

Fotorolgordijn

Fotorolgordijn
 • Moderne raamdecoratie.
 • Lichtdoorlatende of verduisterende stof.
 • De intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Ultra HD afdruk dankzij een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint.
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren.
 • Op maat gemaakt: tot 243 x 300 cm.
 • Afdruk aan de binnen- of buitenzijde.
 • Makkelijk zelf te monteren.
Fotorolgordijnen

Wat is fotorolgordijn

Intense kleuren op fotorolgordijn

De kleuren van de foto zijn de kleuren van de print dankzij de hoogwaardige afdruk met een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint. Details blijven haarscherp en kleuren levensecht. Bovendien worden de intense kleuren van de foto op rolgordijn beschermd tegen verkleuring. Zo geniet je vele jaren van je gepersonaliseerde raamdecoratie.

Lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen

Bepaal het soort stof van je fotorolgordijn in functie van de ruimte waar het zal hangen. Ga voor een lichtdoorlatende stof met een witte achterkant voor in ruimtes waar het niet volledig duister hoeft te zijn. En kies voor een verduisterende stof met een grijze achterkant voor in ruimtes waar het volledig donker dient te zijn, zoals de slaapkamer.

Fotorolgordijn bos
Fotorolgordijn rivier

Afdruk aan de binnen- of buitenzijde

Laat de foto naar keuze aan de binnen- of buitenzijde van het rolgordijn printen naargelang het effect dat je wenst te creëren. Met een afdruk aan de binnenzijde geniet je vanuit je interieur van de print. Een afdruk aan de buitenzijde is daarentegen enkel langs buiten zichtbaar is. Tip: heb je een handelszaak? Kies dan voor een fotorolgordijn met het logo van je zaak aan de buitenzijde. De ideale manier om reclame te maken.

Op maat gemaakt

Onze fotorolgordijnen worden op maat van jouw raam gemaakt. Volg nauwkeurig de meetinstructies op onze website en geef tijdens het bestelproces de afmetingen in. Goed om te weten: de maximale grootte van een fotorolgordijn bedraagt 243 x 300 cm.

Makkelijk te monteren

Fotorolgordijnen zijn makkelijk zelf te monteren. Bepaal zelf op welke manier je jouw rolgordijn met foto wil monteren: op de dag, in de dag of met klemmontage. Afhankelijk van je keuze zal je een andere meetinstructie dienen te volgen.


De meetinstructies zijn afhankelijk van de manier waarop je je fotorolgordijn wil ophangen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en volg de meetinstructie die van toepassing is.

OPTIE 1: FOTOROLGORDIJN IN HET RAAMKOZIJN

Fotorolgordijn in het raamkozijn
Fotorolgordijn in het raamkozijnAls je je fotorolgordijn wil ophangen in het raamkozijn – in vaktermen ook wel ‘de dag’ genoemd – dien je zowel de hoogte als de breedte van de binnenkant van je raamkozijn op verschillende plaatsen op te meten. Neem telkens de kleinste maat en trek hier 4 mm af om er zeker van te zijn dat je fotorolgordijn past. Dit zijn de afmetingen van het volledige ophangsysteem. De stof van je fotorolgordijn zal 3,5 cm smaller zijn dan de opgegeven maat.

OPTIE 2: FOTOROLGORDIJN OP HET RAAMKOZIJN

Fotorolgordijn op het raamkozijn
Fotorolgordijn op het raamkozijnWil je je fotorolgordijn op het raamkozijn of tegen het plafond bevestigen? Laat ons dan weten hoe breed de stof van je fotorolgordijn moet zijn. Wij raden aan de breedte van het raamkozijn op te meten en aan beide kanten telkens 3 cm extra toe te voegen. Zo ben jij er zeker van dat je fotorolgordijn breed genoeg valt om lichtkieren te vermijden. Het volledige ophangsysteem zal 3,5 cm breder zijn dan de opgegeven stofmaat. Bevestig de verstelbare steunen eenvoudig aan de muur met enkele schroeven.

OPTIE 3: FOTOROLGORDIJN OP DE RAAMVLEUGEL

Fotorolgordijn op de raamvleugel
Fotorolgordijn op de raamvleugelAls je je fotorolgordijn op een afzonderlijke raamvleugel wil bevestigen, kies je best voor een fotorolgordijn met klemmontage. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je je raam nog wil kunnen openen zonder het fotorolgordijn te moeten oprollen. Bij deze optie volstaat het om ons de afmetingen van het venster te bezorgen. De stof van je fotorolgordijn en het ophangsysteem zullen respectievelijk 4 cm en 7,5 cm breder zijn dan de opgegeven maat. Bevestig je fotorolgordijn eenvoudig door hem bovenop de raamvleugel vast te klemmen.

BEKIJK IN DETAIL

Fotorolgordijn in het raamkozijn


IN HET RAAMKOZIJN

Fotorolgordijn op het raamkozijn


OP HET RAAMKOZIJN

Fotorolgordijn op de raamvleugel


OP DE RAAMVLEUGEL

Optrekkoord


OPTREKKOORD

SHOP FOTOROLGORDIJN

Wat zijn de verzendkosten?

Voor de levering van onze producten werken wij samen met verschillende koerierdiensten. Op basis van de grootte en het gewicht van je bestelling, kiezen wij steeds de meest geschikte optie. De levertijd van je bestelling is afhankelijk van het type product.

De verzendkosten voor leveringen binnen Nederland bedragen € 5,99, inclusief btw. Bij aankoop vanaf € 95 wordt je bestelling gratis verzonden. Wij leveren onze producten wereldwijd. Als je je bestelling in een ander land wenst te laten leveren, kan je de verzendkosten raadplegen in het winkelmandje.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestellingen kunnen enkel voorafgaand aan de productie en met schriftelijke goedkeuring van Nikkel Art geannuleerd worden. Bij ontvangst van betaling gaat je bestelling automatisch in productie, gelieve dus zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantendienst.

Wat zijn de levertijden?

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van het type product. Hou er rekening mee dat officiële feestdagen de levertermijn kunnen beïnvloeden. Wij doen steeds ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Product Productietijd / Levertijd
Fotorolgordijnen 5-7 werkdagen / 1 werkdag

Wat zijn de levertijden?

Wanneer je meerdere producten bestelt, geldt steeds de langste levertermijn.
Bijvoorbeeld: fotobehang (2 werkdagen) + keuken foto achterwand (20 werkdagen) = een levertijd van 20 werkdagen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Jazeker! Contacteer ons via +32 (0)89 503 444 om een afspraak te maken. Je kan je bestelling op de afgesproken datum komen ophalen in onze showroom (Renkoven 1B, 3680 Maaseik).

Bekijk hier alle levertijden

Dit zeggen onze klanten

Ronald
Door: 24-06-2021

Ik had een kleine foto vergroot met photoshop. En was eerst bij een andere website terecht gekomen, maar het wilde online maar niet lukken. Uiteindelijk moest de foto aan bepaalde waardes voldoen en werktte nog niet. <br /> Het ging om een foto op een rolgordijn.<br /> Toen kwam ik tijden het surfen uit bij Nikkel-art. Het was één klik en klaar!<br /> Het wachtte duurde langer als een week, maar het resultaat is subliem!

Joop
Door: 14-04-2021

Wat een enorme grote collectie in ontzettend veel categorieën.<br /> Na 3 avonden met plezier uitzoeken uiteindelijk een rolgordijn met koeienprint uitgekozen.<br /> Dit is binnen de gestelde tijd geleverd en de foto is super scherp. Het rolgordijn is goed verduisterend en laat zich erg licht bedienen. Een dikke 10 voor dit bedrijf.

jo
Door: 09-04-2021

super tevreden

Pauline
Door: 17-12-2020

Geweldig, uniek fotorolgordijn! <br /> Snel geleverd en zo opgehangen omdat hij al op maat was. Helemaal top
Fotorolgordijnen op maat bestellen

Heb je al eens gedacht aan fotogordijnen om je interieur te decoreren? De ideale oplossing voor ruimtes waarin er geen meer plaats is voor een kunstwerk aan je muren. Uitzicht op de Himalaya, Grand Canyon of Afrikaanse savanne; met een fotorolgordijn is alles mogelijk! Jij kiest het uitzicht, wij printen jouw fotogordijn op maat. Liever een rustgevend bos, klaterende watervallen of kleurrijke bloemen als rolgordijn? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij vinden vast en zeker een geschikte foto in onze online catalogus.

Licht doorlatende of verduisterende fotogordijnen?

Zoek je een fotogordijn om je leefruimtes van wat meer privacy te voorzien? Kies dan voor licht doorlatende rolgordijnen. De witte achterkant laat het zonlicht binnen maar houdt nieuwsgierige blikken buiten. Deze foto rolgordijnen zijn bijvoorbeeld een goede keuze voor de keuken, woonkamer of badkamer. Kortom, ruimtes waar je de inkijk wil beperken. Verduisterende rolgordijnen zijn dan weer aan te raden voor kamers waar het volledig donker moet zijn, zoals de slaapkamer. Het grijze blockout materiaal aan de achterzijde voorkomt dat jij ’s morgens door het zonlicht gewekt zal worden. Denk op voorhand dus goed na welke functie jouw foto rolgordijn moet vervullen.

Print aan de binnen- of buitenzijde van je fotogordijn

Je kan ervoor kiezen je foto aan de binnen- of buitenkant van je rolgordijn te laten drukken. Stel jezelf de vraag aan welke zijde de print zichtbaar moet zijn. Wil je je fotorolgordijn vanuit je interieur bewonderen? Ga dan voor een print aan de binnenzijde. Als je voor de licht doorlatende variant kiest, zal de print op je fotogordijn ook enigszins zichtbaar zijn langs de buitenzijde. Zeker wanneer je ’s avonds je interieur verlicht. Met een print aan de buitenkant, zal de foto op je rolgordijn daarentegen enkel zichtbaar zijn langs buiten. Dit is een interessante optie voor bijvoorbeeld restaurants, kappers, winkels of andere handelszaken. Met een fotogordijn in het thema van je zaak schep je niet enkel sfeer, maar weten voorbijgangers ook meteen wat je aanbiedt.

Hoe monteer ik mijn foto rolgordijn?

Tot slot moet je enkel nog de afmetingen van je fotorolgordijn doorgeven. Maar hoe meet je die dan? Alles hangt af van de manier waarop je je foto rolgordijn wil ophangen: op het raamkozijn, in het raamkozijn of met klemmontage. Selecteer de gewenste methode en gebruik de bijpassende meetinstructies om je rolgordijn met foto op maat te bestellen. Eén foto over meerdere rolgordijnen spreiden? Dat kan ook! Vink de optie ‘meerdelige’ aan en kies het aantal rolgordijnen en de respectievelijke breedtes.