☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 10.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Fotorolgordijn

Ben je op zoek naar een stijlvolle fotorolgodijn? Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij drukken elk motief in jouw gewenste grootte!

Fotorolgodijn

Fotorolgodijn

Rolgodijn met print

Rolgodijn met print

Fotorolgodijn op maat

Fotorolgodijn op maat

Bedrukte rolgordijnen

Bedrukte rolgordijnen

Rolgordijn

Rolgordijn

Perfect op maat tot 245 x 300 cm
Leverbaar als Lichtdoorlatende of Verduisterende stof
UV-bestendigheid en Levendige kleuren
Makkelijk zelf op te hangen
Keuze uit 100 miljoen Adobe Stock foto's
Intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring
Hoge kwaliteit prints dankzij zeer moderne printers
Productie in eigen huis

Profiteer van deze voordelen

Fotorolgordijnen per categorie

Beoordelingen

Door: Marek 02-07-2020
Product: Fotorolgordijn

Top product voor top prijs

Door: Kate van Overveld 03-03-2020
Product: Fotorolgordijn

Keuze,bestellen én levering super! Meerdere bestellingen al gedaan en meer dan tevreden over Nikkel-Art website. Zeker een aanrader! Echte eye-catchers in onze woning,superblij mee!

Door: Barend 20-01-2020
Product: Fotorolgordijn

Rolgordijn van eigen foto: Is super geworden. Keurig drukproef vooraf en bij de levering was zelfs het koordje op maat gemaakt. Ook montage is goed en eenvoudig. Kortom prima prijs/kwaliteit verhouding.

Fotorolgordijnen Op de dag en Op de dag XXL

Fotorolgordijnen op maat op de dagOp de dag - Plaatsing op het raamkozijn, de muur of tegen het plafond.

Het ronde ontwerp van de bevestigingsbeugels geeft het rolgordijn een moderne en smaakvolle look. Dit systeem heeft een kettingmechanisme die we in witte kleur kunnen leveren. De ketting met veel kleine bolletjes die dicht op elkaar zijn geplaatst, zorgt voor een soepele en geruisloze bediening van het rolgordijn. Dit rolgordijn is bestemd voor montage Op de dag (buiten het raamkozijn).

Manier van montage van de bevestigingsbeugels: vastgeschroefd

Afmetingen :
Op de dag: Breedte : min 30 cm - max 160 cm, Hoogte : min 30 cm - max 240 cm
Op de dag XXL:Breedte : min 161 cm - max 245 cm, Hoogte : min 30 cm - max 300 cm

Fotorolgordijnen In de dag

Fotorolgordijnen in de dag In de dag - Plaatsing tussen het raamkozijn of de muur.

Het ronde ontwerp van de bevestigingsbeugels geeft het rolgordijn een moderne en smaakvolle look. Dit systeem heeft een kettingmechanisme die we in witte kleur kunnen leveren. De ketting met veel kleine bolletjes die dicht op elkaar zijn geplaatst, zorgt voor een soepele en geruisloze bediening van het rolgordijn. Dit rolgordijn is bestemd voor montage In de dag (binnen het raamkozijn).

Manier van montage van de bevestigingsbeugels: vastgeschroefd

Afmetingen:
In de dag: Breedte : min 30 cm - max 160 cm, Hoogte : min 30 cm - max 240 cm

Fotorolgordijnen klem montage

Fotorolgordijnen klem montage Het rolgordijn is uitsluitend geschikt voor montage op afzonderlijke raamvleugels.

Dit is een geminimaliseerde vorm van rolgordijnen in vrijhangende uitvoering, bestemd voor montage op afzonderlijke raamvleugels. Dit is een eenvoudige, lichte constructie, die het rolgordijn uiterst sierlijk en subtiel maakt.

De compacte bevestigingsbeugels en de kleine buis met een diameter van 19 mm zorgen ervoor dat het doek zich zeer dicht bij het raamkozijn bevindt, waarmee de lichtdoorval aan de zijkanten wordt geminimaliseerd.

Manier van montage van de bevestigingsbeugels:
- vastgeschroefd
- gemonteerd op de stalen montagehaakjes die op het raamkozijn zijn gehangen
- gelijmd
- gemonteerd op plastic montageclips die aan het raamkozijn zijn gelijmd

Bij de drie laatste manieren van montage van de bevestigingsbeugels hoeven er geen gaten te worden geboord, waardoor het raam niet wordt aangetast door bevestigingselementen (schroeven) en de garantie ervan niet vervalt.

Afmetingen:
Klem montage: Breedte : min 30 cm - max 100 cm, Hoogte : min 30 cm - max 200 cm

Meetinstructies

rolgordijn met printOp de dag en Op de dag XXL

Meet de breedte van links naar rechts over de muur op. Bepaal zelf hoever u het produkt over de muren laat vallen. Zorg dat het raam goed bedekt is en laat het produkt enkele centimeters over de muur vallen. Meet de hoogte van boven naar beneden. Waar wilt u beginnen met het produkt: aan het plafond of net boven het raam. Tot waar moet het produkt hangen: op de vensterbank of helemaal op de grond, of daar tussenin.

Bij uitlevering is de stof van een fotorolgordijn altijd 3,5 cm smaller dan de door u opgegeven breedte penmaat.Rolgordijn In de dag In de dag

Meet zowel de hoogte als de breedte van de binnenkant van het raamkozijn op 3 verschillende plekken (hoog, midden en laag). Gebruik steeds de kleinste maat voor het bestellen van uw rolgordijn en haal hier 4 mm vanaf om er zeker van te zijn dat het rolgordijn in het raamkozijn past.

Voorbeeld: de kleinste gemeten maat is 160 cm: u geeft een rolgordijn maat op van 160 cm - 4 mm = 159,6 cm.

Bij uitlevering is de stof van een fotorolgordijn altijd 3,5 cm smaller dan de door u opgegeven breedte.

fotorolgordijn klem montage Klem montage

Geef de breedte en de hoogte van de ruit. De uiteindelijke breedte van het doek van het rolgordijn zal ongeveer 4 cm breder zijn dan de ruit (2 cm aan beide kanten) en de hoogte wordt zo ingesteld dat na het monteren van het rolgordijn op het raamkozijn de hele ruit kan worden bedekt.

Als u een aangepaste hoogte wilt, meldt dit onderaan in de opmerkingen. De uiteindelijke breedte van het rolgordijn inclusief het hele mechanisme zal ca. 7,5 cm breder zijn dan de ruit zelf. Let er op de stof niet de grendel bedekt (controleer of de afstand tussen de ruit en de grendel groter dan 2 cm is).

Beschikbare stoffen

Fotorolgordijnen Lichtdoorlatende stof

Deze stof houdt het licht slechts gedeeltelijk tegen. Lichtdoorlatende stoffen zijn uitermate geschikt voor ruimtes waar totale duisternis niet van belang is. De eigenschappen van deze stof zorgen er voor dat we er interessante visuele effectenmee kunnen bereiken, zowel binnen als buiten.


Verduisterende stof

Deze stof verduistert ruimtes volledig en is natuurlijk uitermate geschikt voor ruimtes waar totale duisternis van belang is. Verduisterende stoffen zijn ideaal voor rolgordijnen voor in de slaapkamer, projectiezalen of voor in de woonkamer, als u van de diepte van zwart wilt genieten op een 55-inch TV, zelfs midden op een zonnige dag.

Bij verduisterende stoffen zal de print bij aan de binnenkant bedrukte rolgordijnen uitsluitend binnen zichtbaar zijn en bij aan de buitenkant bedrukte rolgordijnen, alleen vanaf buiten.

Meer over stoffen

Print:

Fotorolgordijnen Aan de binnenkant van het rolgordijn

Ontwerpen die aan de binnenkant van het rolgordijn zijn gedrukt, zullen binnen zichtbaar zijn. De andere kant blijft wit. In sommige gevallen zal de print aan beide kanten zichtbaar zijn.Aan de buitenkant van het rolgordijn

Deze optie wordt het vaakst gekozen bij het ontwerpen van fotorolgordijnen met reclame, omdat de print dan aan de buitenkant van het gebouw zichtbaar is. In sommige gevallen is de print aan beide kanten zichtbaar.


Verzendkosten

VerzendkostenProductietijdLevertijd
< 95€ - 5.99€
> 95€ - Gratis
4 weken1-2 werkdagen