Voorvertoning

Shop per thema

Fotorolgordijnen zijn een decoratieve en functionele afwerking van je interieur. Ze voegen een gezellige sfeer toe aan eender welke ruimte en houden nieuwsgierige blikken en fel zonlicht buiten. Met fotorolgordijnen op maat personaliseer je jouw binnenhuisinrichting op een eenvoudige manier.
Verduister de slaapkamer volledig met een fotorolgordijn van een verduisterende stof met daarop een prachtig bos of vintage wereldkaart. Decoreer de woonkamer en keuken met een fotorolgordijn van een lichtdoorlatende stof met een uniek panorama of bloemenpatroon op. Kies je eigen fotorolgordijnen door in ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s of met een interessant patroon die ene foto te kiezen die het best bij jou en je interieur past.

Klaar voor verzending binnen 5-7 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

Robin
Door: 28-07-2021

We hebben een groot rolgordijn van jullie hangen, ik kan niet anders zeggen dan TOP!<br /> <br /> Top foto,<br /> Top rolgordijn <br /> <br /> we zijn er erg blij met deze blikvanger in de keuken!<br />

Ronald
Door: 24-06-2021

Ik had een kleine foto vergroot met photoshop. En was eerst bij een andere website terecht gekomen, maar het wilde online maar niet lukken. Uiteindelijk moest de foto aan bepaalde waardes voldoen en werktte nog niet. <br /> Het ging om een foto op een rolgordijn.<br /> Toen kwam ik tijden het surfen uit bij Nikkel-art. Het was één klik en klaar!<br /> Het wachtte duurde langer als een week, maar het resultaat is subliem!

Joop
Door: 14-04-2021

Wat een enorme grote collectie in ontzettend veel categorieën.<br /> Na 3 avonden met plezier uitzoeken uiteindelijk een rolgordijn met koeienprint uitgekozen.<br /> Dit is binnen de gestelde tijd geleverd en de foto is super scherp. Het rolgordijn is goed verduisterend en laat zich erg licht bedienen. Een dikke 10 voor dit bedrijf.

jo
Door: 09-04-2021

super tevreden
Fotorolgordijnen op maat bestellen

Heb je al eens gedacht aan fotogordijnen om je interieur te decoreren? De ideale oplossing voor ruimtes waarin er geen meer plaats is voor een kunstwerk aan je muren. Uitzicht op de Himalaya, Grand Canyon of Afrikaanse savanne; met een fotorolgordijn is alles mogelijk! Jij kiest het uitzicht, wij printen jouw fotogordijn op maat. Liever een rustgevend bos, klaterende watervallen of kleurrijke bloemen als rolgordijn? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij vinden vast en zeker een geschikte foto in onze online catalogus.

Licht doorlatende of verduisterende fotogordijnen?

Zoek je een fotogordijn om je leefruimtes van wat meer privacy te voorzien? Kies dan voor licht doorlatende rolgordijnen. De witte achterkant laat het zonlicht binnen maar houdt nieuwsgierige blikken buiten. Deze foto rolgordijnen zijn bijvoorbeeld een goede keuze voor de keuken, woonkamer of badkamer. Kortom, ruimtes waar je de inkijk wil beperken. Verduisterende rolgordijnen zijn dan weer aan te raden voor kamers waar het volledig donker moet zijn, zoals de slaapkamer. Het grijze blockout materiaal aan de achterzijde voorkomt dat jij ’s morgens door het zonlicht gewekt zal worden. Denk op voorhand dus goed na welke functie jouw foto rolgordijn moet vervullen.

Print aan de binnen- of buitenzijde van je fotogordijn

Je kan ervoor kiezen je foto aan de binnen- of buitenkant van je rolgordijn te laten drukken. Stel jezelf de vraag aan welke zijde de print zichtbaar moet zijn. Wil je je fotorolgordijn vanuit je interieur bewonderen? Ga dan voor een print aan de binnenzijde. Als je voor de licht doorlatende variant kiest, zal de print op je fotogordijn ook enigszins zichtbaar zijn langs de buitenzijde. Zeker wanneer je ’s avonds je interieur verlicht. Met een print aan de buitenkant, zal de foto op je rolgordijn daarentegen enkel zichtbaar zijn langs buiten. Dit is een interessante optie voor bijvoorbeeld restaurants, kappers, winkels of andere handelszaken. Met een fotogordijn in het thema van je zaak schep je niet enkel sfeer, maar weten voorbijgangers ook meteen wat je aanbiedt.

Hoe monteer ik mijn foto rolgordijn?

Tot slot moet je enkel nog de afmetingen van je fotorolgordijn doorgeven. Maar hoe meet je die dan? Alles hangt af van de manier waarop je je foto rolgordijn wil ophangen: op het raamkozijn, in het raamkozijn of met klemmontage. Selecteer de gewenste methode en gebruik de bijpassende meetinstructies om je rolgordijn met foto op maat te bestellen. Eén foto over meerdere rolgordijnen spreiden? Dat kan ook! Vink de optie ‘meerdelige’ aan en kies het aantal rolgordijnen en de respectievelijke breedtes.