Menu

Latest posts

Trends en Tips voor Kunstliefhebbers en Interieurdesign

 
Sorteer op:
 • Top 10 patronen op zelfklevend behang voor 2024!
  Top 10 patronen op zelfklevend behang voor 2024!

  We presenteren een overzicht van de populairste patronen voor zelfklevend behang voor het jaar 2024. De trends voor dit jaar omvatten een terugkeer naar de natuur, abstracte motieven en kunstinspiraties. Deze patronen voegen moderniteit en elegantie toe aan interieurs, en onze collectie biedt iets unieks voor elke stijl.

  Lees meer
 • Top 10 foto's op zelfklevend fotobehang voor 2024!
  Top 10 foto's op zelfklevend fotobehang voor 2024!

  We zijn verheugd onze selectie van de beste zelfklevende fotobehang ontwerpen voor 2024 te presenteren. Geïnspireerd door natuur, kunst en moderniteit, biedt onze collectie buitengewone motieven die elke ruimte zullen transformeren. Ontdek unieke kleurencomposities en vormen die frisheid en stijl in jouw huis zullen brengen.

  Lees meer
 • Top 10 patronen op deken voor 2024!
  Top 10 patronen op deken voor 2024!

  Ontdek onze selectie van de beste deken met patronen voor 2024, die functionaliteit combineren met de nieuwste designtrends. Van klassieke geometrische vormen tot charmante natuurmotieven – elk patroon is zorgvuldig gekozen om stijl en comfort in uw huis te brengen. Laat u inspireren door onze suggesties en vind de perfecte deken die elke ruimte tot leven brengt!

  Lees meer
 • Top 10 foto's op afwasbaar fotobehang voor 2024!
  Top 10 foto's op afwasbaar fotobehang voor 2024!

  Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde verzameling van de beste foto's voor afwasbaar fotobehang in 2024. Elk ontwerp is gekozen om stijl en karakter aan elk interieur toe te voegen, met zowel moderne als klassieke thema's.

  Lees meer
 • Top 10 foto's op gordijnen voor 2024!
  Top 10 foto's op gordijnen voor 2024!

  We presenteren een selectie van de beste fotogordijnen voor 2024. We hebben ook een korte film gemaakt die deze inspirerende ontwerpen toont. Bekijk het en laat je inspireren voor je eigen interieur!

  Lees meer
 • Top 10 foto's op fotobehang voor 2024!
  Top 10 foto's op fotobehang voor 2024!

  Met veel plezier presenteren we onze nieuwste inspiratiebronnen en video over de beste fotobehangontwerpen voor 2024! Droom je ervan je interieur op te frissen en een unieke uitstraling te geven? Onze video en inspiratiebronnen laten je de nieuwste trends zien die je zeker zullen verrassen.

  Lees meer
 • Top 10 patronen op gordijnen voor 2024!
  Top 10 patronen op gordijnen voor 2024!

  In onze korte film hebben we de heetste trends in gordijnprints voor 2024 gepresenteerd. Moderne interpretaties van klassieke motieven, zoals geometrische vormen en abstracte patronen, zijn ook in populariteit gestegen.

  Lees meer
 • Transformeer je interieur met moderne fotobehang!
  Transformeer je interieur met moderne fotobehang!

  Modern fotobehang is een geweldige manier om je interieur een unieke en persoonlijke touch te geven. Deze fotomuren kunnen je ruimte transformeren en een statement maken dat jouw stijl en smaak weerspiegelt.

  Lees meer
 • Welk behang maakt een kamer optisch groter? Ontdek onze geheimen!
  Welk behang maakt een kamer optisch groter? Ontdek onze geheimen!

  Heb je je ooit afgevraagd, welk behang laat een kamer groter lijken? Deze vraag lijkt misschien eenvoudig, maar het antwoord opent een wereld van mogelijkheden en creatieve oplossingen.

  Lees meer
 • De beste foto’s over rolgordijnen voor 2024!
  De beste foto’s over rolgordijnen voor 2024!

  Het jaar 2024 heeft zich ontpopt als een buitengewoon jaar voor onze fotogeïnspireerde rolgordijnen, waarbij de beste foto's de basis vormden voor onze collectie. Deze unieke kunstwerken, die een verscheidenheid aan landschappen, portretten en abstracte composities weerspiegelen, hebben gewone ruimtes getransformeerd in werelden vol verbeelding en stijl.

  Lees meer
 • Een lijst van de mooiste foto's op glas voor 2024!
  Een lijst van de mooiste foto's op glas voor 2024!

  We presenteren met trots onze selectie van de meest boeiende glasfoto's voor het jaar 2024. Elke afbeelding is een samensmelting van kunst en technologie en brengt een nieuwe dimensie in elke ruimte.

  Lees meer
 • De populairste foto’s op aluminium voor 2024!
  De populairste foto’s op aluminium voor 2024!

  Hier is onze TOP 10 van aluminium foto's voor het jaar 2024! Zorgvuldig geselecteerd, vertegenwoordigt elk beeld niet alleen uitzonderlijke esthetiek, maar ook innovatie die meer zegt dan duizend woorden.

  Lees meer
 • De populairste tuinposter afbeeldingen voor 2024!
  De populairste tuinposter afbeeldingen voor 2024!

  We presenteren onze zorgvuldig geselecteerde Top 10 lijst van tuinposters voor het jaar 2024. Elke poster is gekozen met liefhebbers van natuur en design in gedachten, en biedt inspirerende uitzichten en ideeën om elke tuin in een unieke ruimte te transformeren.

  Lees meer
 • Een zorgvuldig samengestelde lijst met foto's op geborsteld aluminium voor 2024!
  Een zorgvuldig samengestelde lijst met foto's op geborsteld aluminium voor 2024!

  We presenteren een samenstelling van de 10 beste foto's gedrukt op geborsteld aluminium voor het jaar 2024. Deze onderscheidende kunstweergave valt op door zijn duurzaamheid en hedendaagse uiterlijk, waardoor elke afbeelding diepte krijgt en een buitengewone lichtspeling.

  Lees meer
 • Een unieke lijst van de beste foto's op canvas voor 2024!
  Een unieke lijst van de beste foto's op canvas voor 2024!

  Hier is onze top 10 van foto op canvas voor 2024, met zowel landschappen vol sereniteit als pulserende abstracties die de hedendaagse kunsttrends perfect weerspiegelen. Laat deze top 10 afbeeldingen van 2024 je creativiteit stimuleren, je geest verheffen en je herinneren aan de schoonheid die ons elke dag omringt. Bereid je voor op een visuele reis die je zal verrukken en inspireren.

  Lees meer
 • De meest interessante motieven op plexiglas anti-reflex voor 2024!
  De meest interessante motieven op plexiglas anti-reflex voor 2024!

  Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde Top 10 foto op plexiglas anti-reflex lijst voor het jaar 2024. Elk item is gekozen vanwege zijn unieke eigenschappen, zoals minimale lichtreflectie, duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht.

  Lees meer
 • Gordijnen in een babykamer - hoe kies je de juiste?
  Gordijnen in een babykamer - hoe kies je de juiste?

  Gordijnen spelen een essentiële rol in het decoreren van de babykamer. Naast het toevoegen van een vleugje stijl en persoonlijkheid aan de ruimte, bieden gordijnen ook praktische voordelen die niet over het hoofd mogen worden gezien.

  Lees meer
 • De interessantste foto's op een ingelijste poster - onze Top 10 voor 2024!
  De interessantste foto's op een ingelijste poster - onze Top 10 voor 2024!

  Laat je inspireren door de top 10 foto's die prachtig zijn weergegeven als ingelijste posters voor 2024. Elke foto vertelt een uniek verhaal en legt een moment vast dat je creativiteit zeker zal prikkelen. Dompel jezelf onder in een wereld vol visuele inspiratie terwijl je door deze prachtige foto's bladert.

  Lees meer
 • Verander het karakter van je woonkamer met een schilderij - kies het juiste motief en formaat
  Verander het karakter van je woonkamer met een schilderij - kies het juiste motief en formaat

  Het creëren van een unieke sfeer in de woonkamer vereist een doordachte benadering van wanddecoraties. Schilderijen dienen niet alleen als aanvulling op het decor, maar kunnen ook een centrale rol spelen in het definiëren van het karakter van de ruimte.

  Lees meer
 • Top 10 foto's op plexiglas voor 2024!
  Top 10 foto's op plexiglas voor 2024!

  Welkom in de sectie die je meeneemt naar de wereld van de mooiste foto's op plexiglas in 2024! Bereid je voor op een echte dosis inspiratie en esthetische ervaring.

  Lees meer
 • Fotobehang- een duurzame keuze voor wanddecoratie
  Fotobehang- een duurzame keuze voor wanddecoratie

  Ons fotobehang is gemaakt van stevig vliesmateriaal dat zacht aanvoelt. Dit fotobehang weegt 150 g/m², bevat geen PVC en kan, indien nodig, met een zachte, droge doek worden afgestoft.

  Lees meer
 • Til je interieur naar een hoger niveau met de toevoeging van een fotobehang
  Til je interieur naar een hoger niveau met de toevoeging van een fotobehang

  Wil je de schoonheid van kunst naar je eigen woonruimte brengen? Dan is fotobehang de perfecte oplossing voor jou! Met fotobehang kan je je muren omtoveren tot ware kunstwerken en een unieke sfeer creëren in je interieur.

  Lees meer
 • Ontdek de must-have behangtrends van 2024 – Laat je inspireren!
  Ontdek de must-have behangtrends van 2024 – Laat je inspireren!

  Met de komst van 2024 staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk in interieurdesign, waarbij behang een centrale rol speelt in de expressie van persoonlijke stijl en esthetiek.

  Lees meer
 • Correcte meting van gordijnen, hoe doe je dat?
  Correcte meting van gordijnen, hoe doe je dat?

  Gordijnen kunnen het uiterlijk van elke ruimte transformeren, maar het is essentieel dat ze de juiste maat hebben. Te korte of te lange gordijnen kunnen het hele esthetische effect van je kamer verstoren.

  Lees meer
 • Peach Fuzz 13-1023 - de perfecte interieurkleur voor 2024
  Peach Fuzz 13-1023 - de perfecte interieurkleur voor 2024

  Hallo, Peach Fuzz 13-1023! Jouw stijl vol elegantie en frisheid is uiterst inspirerend voor interieurdecoratie.

  Lees meer
 • Een korte tutorial over hoe makkelijk en leuk het is om je eigen gordijnen te maken
  Een korte tutorial over hoe makkelijk en leuk het is om je eigen gordijnen te maken

  Het maken van je eigen gordijnen kan zowel leuk als lonend zijn. Niet alleen kan je geld besparen, maar je hebt ook de volledige controle over het ontwerp, de stof en de pasvorm.

  Lees meer
 • Creëer je eigen paradijs met fotobehang
  Creëer je eigen paradijs met fotobehang

  Welkom bij onze introductie over het creëren van je eigen paradijs met fotobehang. In deze moderne tijd waarin personalisatie en uniekheid hoog in het vaandel staan, is muurdecoratie een essentieel onderdeel geworden van interieurontwerp.

  Lees meer
 • Hoe gordijnen inkorten? Een stapsgewijze gids voor het perfect inkorten van gordijnen.
  Hoe gordijnen inkorten? Een stapsgewijze gids voor het perfect inkorten van gordijnen.

  Gordijnen zijn essentiële decoratie-elementen in elke woonruimte. Ze voegen niet alleen esthetiek toe, maar bieden ook privacy en lichtregulering.

  Lees meer
 • 15 Kerst ideeën voor interieurdecoratie in de woonkamer, keuken en eetkamer in 2023
  15 Kerst ideeën voor interieurdecoratie in de woonkamer, keuken en eetkamer in 2023

  Wil jij dit jaar de perfecte kerstsfeer creëren in jouw woonkamer, keuken en eetkamer? Met de juiste kerstdecoratie kan je een warme en feestelijke ambiance creëren die je gasten en familieleden versteld zal doen staan.

  Lees meer
 • Hoe gordijnen ophangen? Een stap-voor-stap gids voor een perfecte installatie.
  Hoe gordijnen ophangen? Een stap-voor-stap gids voor een perfecte installatie.

  Gordijnen zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, ze bieden ook functionaliteit zoals privacy en lichtregulering. Een zorgvuldig opgehangen gordijn kan de esthetiek en de sfeer van een kamer drastisch veranderen.

  Lees meer
 • De ultieme gids: Hoe gordijnen wassen en onderhouden voor een frisse uitstraling?
  De ultieme gids: Hoe gordijnen wassen en onderhouden voor een frisse uitstraling?

  Het schoon en fris houden van je gordijnen is meer dan alleen een esthetische keuze. Gordijnen kunnen stof, allergenen en vervuilende stoffen vasthouden die de luchtkwaliteit in je huis kunnen beïnvloeden.

  Lees meer
 • Hoe helpt een deken met foto je om de koude avonden door te komen?
  Hoe helpt een deken met foto je om de koude avonden door te komen?

  De winter klopt aan de deur en de temperaturen beginnen te dalen. Koude avonden brengen ons vaak gezelligheid, maar soms ook een verlangen naar warmte en comfort.

  Lees meer
 • Hoe kies je gordijnen voor kleine ramen? Tips en advies
  Hoe kies je gordijnen voor kleine ramen? Tips en advies

  Het kiezen van gordijnen voor kleine ramen kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste overwegingen kan je een prachtig en verfijnd resultaat bereiken. Overweeg verschillende materialen en stijlen om het ideale effect te verkrijgen.

  Lees meer
 • Ontdek de voordelen van dekens met foto en hoe ze emotionele warmte toevoegen aan jouw leven
  Ontdek de voordelen van dekens met foto en hoe ze emotionele warmte toevoegen aan jouw leven

  Een fotodeken is niet zomaar een stuk stof. Het is een canvas waarop jouw meest dierbare herinneringen liefdevol zijn gevangen, een warme omhelzing die de momenten die ertoe doen levend houdt.

  Lees meer
 • De perfecte manier om je huis te decoreren: Ingelijste posters
  De perfecte manier om je huis te decoreren: Ingelijste posters

  In de wereld van wanddecoratie en interieurdecoratie hebben ingelijste posters een speciaal plekje verworven. Met hun veelzijdigheid, elegantie en het vermogen om kunst aan de muur te brengen, bieden deze posterframes een unieke touch die elke ruimte verrijkt.

  Lees meer
 • Minecraft decoraties: hoe je de virtuele wereld naar de werkelijkheid brengt
  Minecraft decoraties: hoe je de virtuele wereld naar de werkelijkheid brengt

  Minecraft, een wereldwijd bekend en geliefd spel, is niet alleen een fenomeen onder gamers, maar ook een inspiratiebron voor interieurontwerpers en decoratie-enthousiastelingen.

  Lees meer
 • Wat is mooier: een foto op plexiglas anti-reflex of een foto op plexiglas?
  Wat is mooier: een foto op plexiglas anti-reflex of een foto op plexiglas?

  Het kiezen tussen een foto op plexiglas en een foto op plexiglas met anti-reflex is grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur en hangt af van de omstandigheden waarin het kunstwerk wordt weergegeven. Beide opties hebben hun eigen unieke voordelen.

  Lees meer
 • Wat is mooier: een foto op geborsteld aluminium of een foto op plexiglas?
  Wat is mooier: een foto op geborsteld aluminium of een foto op plexiglas?

  Zowel foto's op geborsteld aluminium als op plexiglas hebben hun eigen unieke esthetische kwaliteiten, en welke je als "mooier" beschouwt, hangt echt af van persoonlijke smaak, evenals van de specifieke kenmerken van de foto of het kunstwerk dat wordt afgedrukt.

  Lees meer
 • Wat is mooier: een foto op glas of een foto op plexiglas?
  Wat is mooier: een foto op glas of een foto op plexiglas?

  Zowel foto's op glas als op plexiglas hebben hun eigen unieke charmes en voordelen, en de vraag welke "mooier" is, is echt afhankelijk van persoonlijke smaak en de specifieke eisen van de ruimte waarin de foto wordt geplaatst.

  Lees meer
 • Wat is mooier: een foto op canvas of een foto op plexiglas?
  Wat is mooier: een foto op canvas of een foto op plexiglas?

  Zowel foto's op canvas als op plexiglas hebben hun eigen unieke voordelen en esthetische aantrekkingskracht, en de keuze tussen de twee hangt af van je persoonlijke smaak en de stijl van de ruimte waarin je de foto wil ophangen.

  Lees meer
 • Wat is mooier: een foto op forex of een foto op plexiglas?
  Wat is mooier: een foto op forex of een foto op plexiglas?

  Net als bij de vergelijking tussen aluminium en plexiglas, hangt de vraag wat "mooier" is tussen forex en plexiglas af van persoonlijke voorkeuren, de kenmerken van de foto of het kunstwerk dat wordt afgedrukt en de omgeving waarin het wordt getoond.

  Lees meer
 • Wat is mooier: een foto op aluminium of een foto op plexiglas?
  Wat is mooier: een foto op aluminium of een foto op plexiglas?

  Het is belangrijk op te merken dat de vraag welk materiaal "mooier" is, zeer subjectief is en afhangt van individuele voorkeuren, evenals de specifieke kenmerken van de foto of het kunstwerk dat wordt afgedrukt.

  Lees meer
 • De kracht van gordijnen: creëer een koeler huis in de zomer
  De kracht van gordijnen: creëer een koeler huis in de zomer

  Met de zomer om de hoek, zijn we allemaal op zoek naar manieren om onze huizen koel te houden zonder de energierekening de pan uit te laten rijzen. Het antwoord ligt verrassend genoeg misschien wel gewoon voor onze neus: de gordijnen!

  Lees meer
 • De kunst van het ophangen van rolgordijnen zonder boren: jouw complete gids
  De kunst van het ophangen van rolgordijnen zonder boren: jouw complete gids

  Wie zegt dat je een handige Harry of klusser moet zijn om rolgordijnen op te hangen? Zeker, het kan wat intimiderend lijken met al die boren, schroeven en beugels.

  Lees meer
 • Ontdek de Flexibiliteit van Nikkel Art: Foto's op plexiglas op groot formaat van 10x10cm tot 300x200cm
  Ontdek de Flexibiliteit van Nikkel Art: Foto's op plexiglas op groot formaat van 10x10cm tot 300x200cm

  Nikkel Art biedt een ongekende flexibiliteit in formaten voor foto's op plexiglas, variërend van 10x10cm tot maar liefst 300x200cm. Ontdek de mogelijkheden en kies het perfecte formaat voor jouw ruimte.

  Lees meer
 • Waarom krabben katten aan het behang?
  Waarom krabben katten aan het behang?

  Katten zijn fascinerende wezens, met hun gracieuze bewegingen en scherpe instincten. Een gedrag dat veel kattenbezitters zal verbazen, is het krabben aan behang.

  Lees meer
 • Welke kleur gordijnen bij witte muur?
  Welke kleur gordijnen bij witte muur?

  Een witte muur kan een mooie, frisse en moderne uitstraling hebben in je huis. Maar bij het kiezen van gordijnen kan het lastig zijn om de juiste kleur te vinden die bij je witte muur past.

  Lees meer
 • Behang versus afwasbaar behang - verschillen
  Behang versus afwasbaar behang - verschillen

  In dit blogartikel bespreken we het verschil tussen behang en afwasbaar behang. Hoewel ze op het eerste gezicht op elkaar lijken, zijn er een aantal belangrijke verschillen die ze geschikt maken voor verschillende toepassingen en ruimtes.

  Lees meer
 • Verzorg de gordijnen in uw huis zodat u er langer van kunt genieten
  Verzorg de gordijnen in uw huis zodat u er langer van kunt genieten

  Gordijnen zijn een essentieel onderdeel van elk huis. Ze zorgen voor privacy, houden het licht buiten en zijn vaak de finishing touch van een kamer.

  Lees meer
 • Top 10 behangtrends 2023 - bekijk wat trending is!
  Top 10 behangtrends 2023 - bekijk wat trending is!

  Welkom in de fascinerende wereld van behang! Als je zin hebt om je interieur een opkikker te geven, is er geen betere tijd dan nu. De behangtrends 2023 zijn hier en ze zijn absoluut schitterend. Van gewaagde patronen tot verfijnde kleuren, er is voor elk wat wils. Dus haal die oude stoffige rollen van de zolder en maak je klaar om je muren te transformeren. Laten we eens kijken naar wat 2023 in petto heeft!

  Lees meer
 • Kies de juiste tuinposter voor uw tuin met onze tips
  Kies de juiste tuinposter voor uw tuin met onze tips

  Je tuin, balkon of terras is een belangrijke plek waar je kan ontspannen, genieten van de buitenlucht en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Het is belangrijk om deze buitenruimtes aan te kleden en aantrekkelijk te maken, zodat je er optimaal van kan genieten.

  Lees meer
 • Fotobehang als geweldige manier om uw winkelinrichting een metamorfose te geven
  Fotobehang als geweldige manier om uw winkelinrichting een metamorfose te geven

  Fotobehang is een veelgebruikt element bij het inrichten van winkels. Het kan worden gebruikt om de ruimte te verfraaien en een unieke sfeer te creëren.

  Lees meer
 • Hoe maak je een muur grondig schoon voor een fotobehangtoepassing?
  Hoe maak je een muur grondig schoon voor een fotobehangtoepassing?

  Het is belangrijk om de muur waarop je het fotobehang gaat installeren goed voor te bereiden. Begin met het schoonmaken van de muur met een stofzuiger of een doek.

  Lees meer
 • Natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal - fotobehang
  Natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal - fotobehang

  Fotobehang is een populair decoratief element dat wordt gebruikt om muren te versieren. Het bestaat uit afbeeldingen die op een speciale stof of papier zijn gedrukt.

  Lees meer
 • Snelle en eenvoudige manier om je badkamer te veranderen - fotobehang
  Snelle en eenvoudige manier om je badkamer te veranderen - fotobehang

  Fotobehang is een geweldige manier om je badkamer te verfraaien. Het kan worden gebruikt om een ontspannende en elegante sfeer te creëren, of om een meer opvallend effect te bereiken.

  Lees meer
 • Een interessante en snelle manier om uw kantoor een metamorfose te geven - Fotobehang
  Een interessante en snelle manier om uw kantoor een metamorfose te geven - Fotobehang

  Fotobehang is een geweldige manier om de sfeer en het uiterlijk van een kantoorruimte te veranderen. Het kan worden gebruikt om een kleurrijke, inspirerende achtergrond te creëren die de productiviteit en creativiteit van werknemers bevordert.

  Lees meer
 • Een unieke make-over voor de kamer van uw kind met een fotobehang
  Een unieke make-over voor de kamer van uw kind met een fotobehang

  Fotobehang is een unieke manier om de sfeer van een kinderkamer te veranderen. Het is een soort behang dat wordt gebruikt om foto's, illustraties en andere afbeeldingen op de muren van een kamer te plaatsen.

  Lees meer
 • Creëer een uitnodigende sfeer in uw huis met een fotobehang
  Creëer een uitnodigende sfeer in uw huis met een fotobehang

  Fotobehang is een geweldige manier om je interieur op te fleuren. Het is een betaalbare en gemakkelijke manier om je kamer een nieuwe look te geven.

  Lees meer
 • Fotobehang als alternatief voor muurschildering
  Fotobehang als alternatief voor muurschildering

  Fotobehang en een muurschildering zijn twee populaire opties voor het decoreren van muren. Beide bieden een unieke manier om de ruimte te verfraaien, maar er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de juiste oplossing.

  Lees meer
 • Fotobehang: een geweldig idee voor jouw interieurinrichting
  Fotobehang: een geweldig idee voor jouw interieurinrichting

  Fotobehang is een geweldige manier om je interieur te veranderen. Het is een betaalbare en gemakkelijke manier om je kamer een nieuwe look te geven.

  Lees meer
 • Welke kleur gordijnen bij groene muur?
  Welke kleur gordijnen bij groene muur?

  Groen is een van de meest veelzijdige kleuren die je in iedere kamer kan gebruiken, of het nu een slaapkamer of een woonkamer is.

  Lees meer
 • Top 12 badkamer achterwand - ideeën en inspiratie
  Top 12 badkamer achterwand - ideeën en inspiratie

  TOP 12 Bedrukte Acryl achterwanden voor badkamers. De badkamer is altijd ons toevluchtsoord - maar als u uw bad of douche niet kunt herschikken, kunt u de look veranderen!

  Lees meer
 • Top 11 behang in badkamer
  Top 11 behang in badkamer

  Behang is niet alleen voor slaapkamers. Het kan ook in de badkamer worden gebruikt. In dit artikel kijken we naar enkele redenen waarom behang een goed idee zou kunnen zijn voor je badkamer en naar enkele van de populairste ontwerpen om in je badkamer te gebruiken.

  Lees meer
 • De 10 beste kerstversieringen om de feestdagen te verbeteren
  De 10 beste kerstversieringen om de feestdagen te verbeteren

  De magie van de feestdagen hangt in de lucht! Terwijl de geur van warme appelcider en peperkoek uit je keuken drijft, maak je je huis feestelijk met een op kerst geïnspireerde print.

  Lees meer
 • Top 10 Behang in woonkamer- ideeën en inspiratie
  Top 10 Behang in woonkamer- ideeën en inspiratie

  Je hebt je huis ingericht als een gezellig nest. Maar er ontbreekt iets - behangpapier!

  Lees meer
 • Top 10 strand fotobehang - ideeën en inspiratie
  Top 10 strand fotobehang - ideeën en inspiratie

  Fotobehang is een geweldige manier om uw omgeving unieker en persoonlijker te maken. Het strand fotobehang is een zeer goede keuze als je je knusse ruimte meer als een strandvakantie wilt laten voelen. Het fotobehang is gemaakt van niet-giftige materialen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de verfdampen of blijvende geur in je huis. Het fotobehang is eenvoudig te plaatsen en heeft een langdurig effect.

  Lees meer
 • Top 10 bos fotobehang - ideeën en inspiratie
  Top 10 bos fotobehang - ideeën en inspiratie

  Een bosrijk fotobehang is als een venster naar het bos, met een zicht op de planten en bomen en is een goede manier om de natuur binnenshuis te brengen.

  Lees meer
 • Geef je slaapkamer charakter met vintage behang
  Geef je slaapkamer charakter met vintage behang

  De laatste jaren is de liefde voor alles dat ‘retro’ en ‘vintage’ uitstraalt enorm gegroeid, en wel met reden. Een vintage of retro woonstijl barst van het karakter.

  Lees meer
 • 5 x kunst gordijnen als eyecatcher in je interieur
  5 x kunst gordijnen als eyecatcher in je interieur

  Op zoek naar nieuwe gordijnen op maat? Bij het kiezen van gordijnen is het belangrijk om te weten welke opties er zijn.

  Lees meer
 • Keukendecoratie: behang in de keuken
  Keukendecoratie: behang in de keuken

  Wil je je keuken een nieuwe look geven, maar niet gelijk een volledig nieuwe keuken aanschaffen? Dan is je keuken behangen een goed idee! Behang is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je keuken wil vernieuwen, toch kan behang of fotobehang in de keuken heel erg mooi zijn.

  Lees meer
 • Verven over behang: doen of niet?
  Verven over behang: doen of niet?

  Je hebt al jaren aan een stuk hetzelfde behang of fotobehang tegen de muur, en hebt wel eens zin in wat anders. De muren opfrissen met een likje verf, dat lijkt je wel wat.

  Lees meer
 • Terug van weggeweest: de rugzak met trekkoorden
  Terug van weggeweest: de rugzak met trekkoorden

  Vind je het ook zo moeilijk om een klein, sportief rugzakje te vinden dat er niet suf en saai uitziet? Niet het zoveelste grijze of zwarte exemplaar, maar een leuk exemplaar dat jouw persoonlijkheid uitstraalt? Dan is een gepersonaliseerde rugzak met trekkoorden iets voor jou.

  Lees meer
 • 4 ideeën om je deur een upgrade te geven met deurstickers
  4 ideeën om je deur een upgrade te geven met deurstickers

  Wil je de saaie effen deuren bij je thuis of op kantoor wat meer karakter geven? Dan is een deursticker de ideale oplossing! Struin door de ruime collectie Deurstickers en maak je keuze uit miljoenen kwaliteitsvolle foto’s om op een deursticker op maat te bestellen.

  Lees meer
 • Je eigen foto op groot formaat laten drukken? hier moet je op letten
  Je eigen foto op groot formaat laten drukken? hier moet je op letten

  Bij Nikkel Art vind je de mooiste gepersonaliseerde wanddecoratie en interieurtextiel op maat. Je hebt keuze uit miljoenen prachtige foto’s, afbeeldingen en patronen, met passie gemaakt door fotografen en artiesten van over de hele wereld, die je op een materiaalsoort naar keuze kan bestellen.

  Lees meer
 • Zwart in de slaapkamer: instant hotel-allures
  Zwart in de slaapkamer: instant hotel-allures

  Je slaapkamer inrichten kan een hele uitdaging zijn. Want je wil natuurlijk iets trendy, maar ook iets tijdloos. Ben je fan van zwart? Dan is een slaapkamer met zwarte kleuren zeker en vast iets voor jou!

  Lees meer
 • Hoe behang verwijderen? De beste tips
  Hoe behang verwijderen? De beste tips

  Wil je een muur die behangen is in een nieuw jasje steken met nieuw behang of fotobehang? Dan is het eerst nodig om het bestaande behang van de muur te verwijderen. Behangen over oud behang is namelijk geen goed idee, en dit om wel twee redenen.

  Lees meer
 • 20 x tijdloze canvas foto decoratie
  20 x tijdloze canvas foto decoratie

  Een foto op canvas: de ultieme klassieker onder de wanddecoratie. Canvas wanddecoratie is niet alleen al jaren populair, dit type wanddecoratie gaat ook jarenlang mee. Tijdloos én duurzaam dus.

  Lees meer
 • Zo creëer je een badkamer met beach vibes: 4 deco tips
  Zo creëer je een badkamer met beach vibes: 4 deco tips

  Staat een vakantie dit jaar niet op de planning? Of wil je gewoon het hele jaar door genieten van een heerlijk vakantiegevoel in huis? Haal die zomerse vakantiesfeer dan naar binnen met een badkamer die heerlijk zonnige beach vibes uitstraalt!

  Lees meer
 • Fris je woonkamer op met wanddecoratie in lichte kleuren
  Fris je woonkamer op met wanddecoratie in lichte kleuren

  Je eigen woonkamer is een plek om thuis te komen en gezellig samen te zijn. De juiste kleuren kiezen is een belangrijk aspect van het comfortabel maken van je woonruimte, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

  Lees meer
 • Geef je keuken meer pit met een rood kleuraccent
  Geef je keuken meer pit met een rood kleuraccent

  De keuken is een van leukste kamers om tijd in te spenderen. En dat is zo gek nog niet: het is vaak dé plek waar je met gezin of vrienden samenkomt, fijne gesprekken voert en leuke momenten viert. Je start er ’s morgens de dag met een kop koffie en zet er op vrijdag het weekend in met een goed glas wijn.

  Lees meer
 • 7 x behang inspiratie voor een kinderkamer met karakter
  7 x behang inspiratie voor een kinderkamer met karakter

  Een kinderkamer hoort een plaats van vreugde en creativiteit zijn. Wil je de look van de kamer van je kind compleet maken? Behang een geweldige manier om de kinderkamer meer kleur en persoonlijkheid te geven.

  Lees meer
 • 5 tips om van je slaapkamer een zomers paradijs te maken
  5 tips om van je slaapkamer een zomers paradijs te maken

  Het is zomertijd! Naarmate de zomer vordert en de temperatuur stijgt, wordt het moeilijk om niet de héle dag buiten door te brengen. Voor die enkele momenten dat je dan toch binnen bent, is de juiste sfeer essentieel.

  Lees meer
 • Welke soort raamdecoratie voor welk soort kinderkamer
  Welke soort raamdecoratie voor welk soort kinderkamer

  Ben je een kinderkamer aan het inrichten? Of heeft de kamer van jouw kleine spruit, baby of tiener nieuwe raambekleding nodig? Dan is het zeker belangrijk om te kiezen voor de juiste raamdecoratie. Niet alleen qua kleur of stijl, maar ook qua functionaliteit.

  Lees meer
 • Maak je tuin of terras af met een tafelkleed op maat
  Maak je tuin of terras af met een tafelkleed op maat

  Heerlijk, die zonnige dagen met zachte temperaturen. Op zo’n dag gaat er niets boven gezellig samenzijn en iets eten of drinken in de buitenlucht. Aperitieven na je werk met vrienden, ontbijten op zondagochtend met je gezin, een feestmaal om een verjaardag of bruiloft te vieren of romantisch dineren met z’n twee?

  Lees meer
 • Makers nederlandse tv-serie “goede tijden, slechte tijden” kiezen voor nikkel art
  Makers nederlandse tv-serie “goede tijden, slechte tijden” kiezen voor nikkel art

  Wel 2 miljoen! Met zóveel zijn ze, het aantal Nederlandse gezinnen dat dagelijks weer de tv aanzet om de afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) te volgen. De tv-serie is in Nederland al jaren razend populair. De huiskamer van de familie Verduyn is dus één van de meest bekeken van Nederland.

  Lees meer
 • Decoratie in de woonkamer: kunst met monumenten
  Decoratie in de woonkamer: kunst met monumenten

  Een monument is een beeld of gebouw met een artistieke, culturele of wetenschappelijke waarde. Denk aan een kerk, maar ook een standbeeld, kasteel of zelfs een landschap. Veel monumenten zijn echte toeristische trekpleisters geworden, omwille van hun bijzondere uitzicht of hun belangrijke socio-culturele betekenis.

  Lees meer
 • Decoreer je eetkamer met Barcelona foto’s
  Decoreer je eetkamer met Barcelona foto’s

  Zoek je inspiratie voor wanddecoratie in je eetkamer? En hou je van de Spaanse cultuur? Haal dan inspiratie uit Barcelona! Een prachtige culturele stad waar je kan je genieten van heerlijke Mediterrane gastronomie én bijzondere architectuur.

  Lees meer
 • 7x slaapkamer deco ideeën met woestijn foto’s
  7x slaapkamer deco ideeën met woestijn foto’s

  Op zoek naar een manier om je slaapkamer een warme sfeer te geven? Haal inspiratie uit de woestijn. De woestijn is een ware inspiratiebron voor iedere liefhebber van een warme, botanische interieurstijl.

  Lees meer
 • 7 x nasa foto decoratie voor je bureauruimte
  7 x nasa foto decoratie voor je bureauruimte

  Het heelal en de ruimtevaart, het blijft een fascinerend gegeven. Een bijzondere, oneindige ruimte boordevol sterren en planeten. En dat heeft NASA geweten. Al meer dan 60 jaar onderzoekt de ruimtevaartorganisatie het heelal.

  Lees meer
 • Sier je huis met de mooiste aquarel natuur foto’s
  Sier je huis met de mooiste aquarel natuur foto’s

  Waterverf of aquarel is een van de meest sierlijke schildertechnieken die er bestaat. Pas aquarel toe op het thema ‘natuur’, en je krijgt een prachtige combinatie om je interieur mee te stylen: wanddecoratie met aquarel natuur.

  Lees meer
 • Een sfeervol huis met pauw foto decoratie aan de muur
  Een sfeervol huis met pauw foto decoratie aan de muur

  Op zoek naar een manier om je interieur op een stijlvolle manier meer kleur te geven? Met decoratieve pauw foto’s aan de muur laat je je interieur stralen als nooit tevoren. Gracieus, kleurrijk en charmant… De pauw is niets voor niets een van de meest fotogenieke sterren van het vogelrijk!

  Lees meer
 • Tips om je retro badkamer interieur meer kleur te geven
  Tips om je retro badkamer interieur meer kleur te geven

  Als er één trend is die de afgelopen jaren een flinke opmars heeft gemaakt, dan is het wel die van vintage meubels en een retro interieur. Zo ook in de badkamer. De retro badkamer look kenmerkt zich door unieke tweedehands badkamer kastjes, retro spiegels, een bad op pootjes en vintage design.

  Lees meer
 • Interieur inspiratie: abstracte golven in je interieur
  Interieur inspiratie: abstracte golven in je interieur

  Voeg digitale kunst en abstracte kunst samen, en je krijgt een enorm interessante nieuwe kunstvorm. Één van de vormen die vaak wordt gebruikt bij abstracte digitale kunst, zijn golven.

  Lees meer
 • Interieur inspiratie: kruiden foto's in je keuken
  Interieur inspiratie: kruiden foto's in je keuken

  Geef je keuken of eetkamer een kleurrijke eyecatcher met een foto van kleurrijke kruiden en specerijen. Het prachtige kleurenpalet maakt je instant vrolijk en je kan de smakelijke geuren van onder andere kaneel, basilicum en rozemarijn bijna ruiken. Een must-have voor iedere kruiden liefhebber!

  Lees meer
 • 6 x sierkussens om je tuin zomerklaar te maken
  6 x sierkussens om je tuin zomerklaar te maken

  We weten het, het is nog lente! Maar als je net zo hard van de zon kan genieten als ons, kijk ook jij waarschijnlijk stiekem al uit naar de zomer. In het bijzonder die lange, zwoele zomerdagen die je maximaal buiten in je tuin wil spenderen. Is jouw tuin of veranda al zomerklaar? Niet zonder enkele gezellige sierkussens!

  Lees meer
 • Deco tip: de mooiste foto’s van het heelal in je interieur
  Deco tip: de mooiste foto’s van het heelal in je interieur

  Ons zonnestelsel of heelal heeft iets bijzonders. In de donkere, oneindige ruimte vind je maar liefst 8 grote planeten, duizenden astroïden en miljarden sterrenstelsels. Steeds meer interieur designers laten zich vandaag de dag inspireren door die fascinerende galactische ruimte.

  Lees meer
 • Wanddecoratie met brandhout textuur op maat
  Wanddecoratie met brandhout textuur op maat

  We didn’t start the fire... of wel? Interieurdecoratie met brandhout textuur is helemaal hot! Van de close-up van prachtige houtnerven tot een sfeervolle momentopname van een knetterend kampvuur, foto’s met brandhout textuur passen bij een groot aantal interieurstijlen en vullen de kamer met een warme, natuurlijke en gemoedelijke sfeer.

  Lees meer
 • Stoere wanddecoratie met foto’s van voertuigen
  Stoere wanddecoratie met foto’s van voertuigen

  Bij foto’s van voertuigen denk je waarschijnlijk niet meteen aan je interieur of aan wanddecoratie. Toch kunnen voertuigen soms stoere, avontuurlijke, spectaculaire of gewoon erg mooie beelden opleveren voor in je interieur. In deze blog tonen we je hoe.

  Lees meer
 • Woonidee: 7 x venetië in je interieur
  Woonidee: 7 x venetië in je interieur

  Venetië, de betoverende Italiaanse stad, omringd door water. Ooit machtige economisch centrum, maar tegenwoordig één van de meest romantische steden van Italië of zelfs Europa. Met zijn honderden bruggetjes en kanalen is een wandeling door de historische binnenstad een prachtige ontdekkingstocht.

  Lees meer
 • Fotowand inspiratie: zomer kleuren aan je muur
  Fotowand inspiratie: zomer kleuren aan je muur

  Zomer… wie kijkt er niet naar uit! Die heerlijke zorgeloze dagen vol plezier en zonneschijn. Kan jij niet wachten tot de zomer er is? Haal de zon alvast in huis met een fotowand in een vrolijk kleurenpalet waar je instant een vakantiegevoel van krijgt.

  Lees meer
 • Deco ideëen met foto’s van antwerpen
  Deco ideëen met foto’s van antwerpen

  Het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Centraal Station, de Grote Markt, … Antwerpen kent heel wat architecturale pareltjes die een ware streling zijn voor het oog. Zelfs de haven kan voor fotogenieke panorama’s zorgen!

  Lees meer
 • 7 x muziek foto’s in je interieur
  7 x muziek foto’s in je interieur

  Hartstochtelijk muziekliefhebber? Dan klinkt decoratie met muziek foto’s je waarschijnlijk als muziek in de oren! Een plexiglas schilderij met een zwart-wit foto van je favoriete instrument? Of een illustratie van een muzikant op canvas?

  Lees meer
 • Nieuw: 3d letters om de kinderkamer te decoreren
  Nieuw: 3d letters om de kinderkamer te decoreren

  Een leuk, origineel én persoonlijk cadeau vinden voor kersverse ouders of voor een kind, het is een van de moeilijkste dingen die er bestaat. Ben jij momenteel op zoek naar zo’n cadeau om jonge ouders of om je eigen kind of kleine nichtje of neefje mee te verrassen? Dan zijn decoratieve 3D letters zeker en vast wat voor jou!

  Lees meer
 • 7 originele foto ideeën met gletsjers
  7 originele foto ideeën met gletsjers

  Gletsjers zijn prachtige natuurlandschappen met een ongeëvenaarde schoonheid. Ze ontstaan op plekken waar er voor een lange periode meer sneeuw valt dan er smelt. De sneeuw hoopt zich op en wordt samengedrukt tot een gladde ‘ijsrivier’ die heel langzaam naar beneden stroomt.

  Lees meer
 • Geboortekussen met naam: het perfecte kraamcadeau
  Geboortekussen met naam: het perfecte kraamcadeau

  Is er onlangs een nieuw wondertje in je familie of vriendenkring geboren? Wat leuk! Tijd om de kersverse ouders te feliciteren. Natuurlijk wil je de ouders niet zomaar een cadeau geven, maar een leuk, origineel en persoonlijk kraamcadeau. Geen idee wat je moet kiezen?

  Lees meer
 • Zwart-witfoto’s als blikvanger in je interieur
  Zwart-witfoto’s als blikvanger in je interieur

  Wanneer een foto enkel uit zwart, wit en grijze tinten bestaat, verdwijnt elke afleiding van kleur en hebben we enkel oog voor het onderwerp van de foto. Onze aandacht verschuift van de kleuren naar de vormen, texturen, contrasten en de compositie.

  Lees meer
 • 30 x tuinposter trends voor een sfeervolle tuin en terras
  30 x tuinposter trends voor een sfeervolle tuin en terras

  Je tuin, terras of balkon een gezellige sfeer geven kan met planten, terrasmeubels, lampionnen… en tuinposters! Een tuinposter is een echte must-have en kan je muren, schutting of balkon in een wip helemaal opfleuren. Een tuinposter is een zachte, stevige tuindoek met een prachtige foto of afbeelding die je op maat kan bestellen.

  Lees meer
 • Decoratie idee: snelweg bij nacht foto’s in je interieur
  Decoratie idee: snelweg bij nacht foto’s in je interieur

  Nachtfotografie is een enorm leuke vorm van fotografie die opvallende beelden oplevert. Het is de ideale mogelijkheid om bijzondere lichteffecten vast te leggen die overdag niet mogelijk zijn. Door met de nachtverlichting te spelen, kan je effecten creëren zoals lichtstrepen van auto’s en lichtsterren van straatverlichting.

  Lees meer
 • Welke verschillen zijn er tussen behang en fotobehang?
  Welke verschillen zijn er tussen behang en fotobehang?

  De laatste tijd zien we een flinke opmars van behang in moderne woon- en kantoorruimtes. Behang is dan ook een leuke en eenvoudige manier om een muur in de kijker te zetten en de kamer een nieuwe look te geven. Met behang kan je alle kanten op: van een kleine accentmuur tot een volledige kamer vol behang.

  Lees meer
 • Geef je muren een upgrade met foto prints van Amsterdam
  Geef je muren een upgrade met foto prints van Amsterdam

  Amsterdam. Hoewel het een hoofdstad is, merk je al snel dat er een gezellige sfeer hangt en het centrum zeer menselijk, bijna pittoresk aanvoelt. Gevarieerde architectuur, sfeervolle straatjes en bovendien veel water en groen.

  Lees meer
 • 23 paasdecoratie inspiraties 2022
  23 paasdecoratie inspiraties 2022

  De lente is in het land en dat betekent dat ook Pasen weer voor de deur staat. Of je nu plannen hebt om een paasfeest te organiseren of je wil je huis gewoon in een vrolijke lente sfeer brengen, paasdecoratie en lente decoratie is altijd een goed idee. Hoewel al die Pasen knutselwerkjes erg schattig zijn, houden wij het graag simpel.

  Lees meer
 • Nikkel art solidair met Oekraïne: 2 ton hulp!
  Nikkel art solidair met Oekraïne: 2 ton hulp!

  De oorlog in Oekraïne laat niemand onberoerd. Dat geldt ook voor het team van Nikkel Art. Voorbije week heeft een groot deel van het Nikkel Art team de handen uit de mouwen gestoken en meegeholpen om een enorme hoeveelheid aan medisch materiaal in te zamelen voor de hulpbehoeftigen van de oorlog in Oekraïne.

  Lees meer
 • Welke raamdecoratie kiezen voor de slaapkamer?
  Welke raamdecoratie kiezen voor de slaapkamer?

  Jouw slaapkamer is jouw veilige haven, een toevluchtoord waar je na een lange dag vol hectiek kan ontspannen en terug tot jezelf kan komen. Het is dan ook essentieel dat jouw slaapkamer past bij jouw persoonlijkheid en volledig voldoet aan jouw wensen.

  Lees meer
 • De beste raamdecoratie voor 2023
  De beste raamdecoratie voor 2023

  Raamdecoratie is de ideale manier om het binnen gezellig en comfortabel te maken. Van weelderige gordijnen in zachte tinten tot strakke rolgordijnen met een eigenzinnig patroon. Voor welk soort raambekleding je ook gaat, met de juiste gordijnen op maat of foto rolgordijnen op maat creëer je de nodige privacy, de ideale hoeveelheid lichtinval en een warme sfeer.

  Lees meer
 • In de spotlight: decoratie met tijgers
  In de spotlight: decoratie met tijgers

  Invloeden van dieren in je interieur zijn op dit moment erg in trek in de wereld van interieurdesign. Beelden van aapjes, foto’s van olifanten, pauwenveren, sierkussens met zebraprints… Je kan er niet meer om heen! Op 1 februari is met het Chinese nieuwjaar ook het jaar van de Tijger gestart, en dat inspireerde ons om onze leukste decoratie met tijgers in de kijker te zetten.

  Lees meer
 • De juiste gordijnen kiezen? deze 4 tips helpen je op weg
  De juiste gordijnen kiezen? deze 4 tips helpen je op weg

  Dat gordijnen zorgen voor meer knusheid en sfeer in huis, is een feit. Ze springen meteen in het oog en zijn bepalend voor de look van je interieur. Maar soms zijn ze ook gewoon noodzakelijk. Natuurlijk licht dat door de kamer stroomt is namelijk heel erg mooi, maar als je wil slapen of privacy nodig hebt, zijn gordijnen onmisbaar.

  Lees meer
 • Geef je interieur een vintage cachet met paisley
  Geef je interieur een vintage cachet met paisley

  Terug van nooit weggeweest: paisley! Binnen mode en interieurdesign is paisley al jaren een klassieker. Het motief bestaat uit verschillende blaadjes met een spits uitlopend einde. De oorsprong van paisley ligt in India en het voormalige Perzië. Pas in de 19de eeuw werd paisley ook in het westen een echte rage, mede dankzij Britse koningin Victoria, die graag paisley sjaals droeg.

  Lees meer
 • 28 x Tuinposters voor een sfeervolle tuin
  28 x Tuinposters voor een sfeervolle tuin

  Het is bewezen: een wooninrichting die bij je eigen karakter past, maakt je gelukkiger. Ook je tuin, terras of balkon behoren tot je woning. Reden genoeg dus om je buiten interieur de aandacht te geven die het verdient! Heb je een lege deur, schutting of muur in je tuin? Tover die om tot een sfeervolle eyecatcher met een tuinposter. Onze tuinposter zijn weerbestendig en kan je dus het hele jaar door laten hangen. Zo kan je niet alleen op zonnige lentedagen, maar ook tijdens de herfst en...

  Lees meer
 • Stijlvolle decoratie ideeën met lijntekeningen
  Stijlvolle decoratie ideeën met lijntekeningen

  Een lijn: een van de meest fundamentele elementen van kunst. Door lijnen op een speelse en subtiele manier samen te voegen, ontstaat een lijntekening. Wat zo’n tekening zo bijzonder maakt, is dat deze vaak in één enkele beweging – zonder pen of potlood op te heffen – op papier wordt gezet.

  Lees meer
 • Interieurtextiel voor een romantisch huis
  Interieurtextiel voor een romantisch huis

  Liefhebber van een romantische interieurstijl? Dan ben je niet alleen. Warme en zachte kleuren, sierlijke materialen en een nostalgische sfeer, wie houdt er nu niet van? Je huis romantisch inrichten is niet zo moeilijk, als je maar een idee hebt over hoe je de juiste kleuren en decoraties kan combineren.

  Lees meer
 • 33 fotobehang en behang ideeën voor de kinderkamer
  33 fotobehang en behang ideeën voor de kinderkamer

  De plek waar ze spelen, lachen, dromen… Tover de kinderkamer om tot een magische wereld met een leuk fotobehang. Stoer, lief of schattig? Prikkel de verbeelding van je kleintje met een fantasierijke fotoprint. Met zoveel leuke thema’s om uit te kiezen, vind je vast en zeker een kinderkamer fotobehang dat in de smaak valt bij je lieveling. Kies voor iets kleurrijks en creatiefs, want als er één plaats is waar je lekker kan experimenteren is het wel de kinderkamer. Vind je de ruime keuze nogal...

  Lees meer
 • De nieuwste behangtrends van 2022
  De nieuwste behangtrends van 2022

  De behangtrend is al enkele jaren aan zijn opmars bezig en dat zal de komende jaren niet snel verdwijnen. Er is dan niets eenvoudiger om je interieur snel een compleet nieuwe look geeft. Met vliesbehang breng je de lijm rechtstreeks op de muur aan en kan je meteen beginnen te plakken.

  Lees meer
 • Fotobehang als sfeerbrenger in de slaapkamer
  Fotobehang als sfeerbrenger in de slaapkamer

  Een rustgevende sfeer is onontbeerlijk voor een goede nachtrust. Met ons fotobehang tover jij je slaapkamer in geen tijd om tot een heus ontspanningsoord. Voor de romantische zielen hebben we een uitgebreide collectie bloemenprints op fotobehang. De dromerige types zullen dan weer gecharmeerd zijn door een wolkenhemel of pier op fotobehang. Welk patroon jij ook verkiest, met ons prachtige fotobehang in de slaapkamer zal je slapen als een roos.

  Lees meer
 • Ontwerp een uniek fotocadeau voor valentijn
  Ontwerp een uniek fotocadeau voor valentijn

  Over een maandje is het weer zover, Valentijn! Dit jaar hoef je gelukkig niet last-minute naar de winkel hollen voor een cliché Valentijnscadeau (bye bye boeket bloemen of doos pralines!), want met een gepersonaliseerd fotocadeau geef je dit jaar een geschenk waarmee je écht kan laten zien hoeveel je om je partner geeft! Onze eenvoudig te ontwerpen fotoproducten zijn origineel, duurzaam en eenvoudig zelf te ontwerpen.

  Lees meer
 • Decoreer je interieur met unieke horoscoop foto’s
  Decoreer je interieur met unieke horoscoop foto’s

  Als gebeten bent door astrologie en graag over sterrenbeelden leest, waarom dit thema dan niet opnemen in je interieur? Van abstracte horoscoop illustraties tot magische foto’s van sterrenbeelden in de ruimte, horoscoop fotodecoratie is ideaal als je je interieur persoonlijker wil maken.

  Lees meer
 • Geef je interieur een upgrade met een stijlvolle fotowand
  Geef je interieur een upgrade met een stijlvolle fotowand

  Heeft een van de kamers in je huis nood aan een extraatje? Met een stijlvolle fotowand aan de muur creëer je een gezellige kamer vol karakter. Een fotowand is een collage van een aantal mooi bij elkaar passende foto’s en prints die in een bepaald patroon aan de muur hangen.

  Lees meer
 • Chalet chique: een interieur in chaletstijl
  Chalet chique: een interieur in chaletstijl

  De winter is in het land en daarmee is voor velen de periode aangebroken om op wintersportvakantie te gaan óf om thuis te blijven en binnen lekker gezellig te cocoonen. Als je tot de tweede groep behoort, maar liever je koffers zou pakken om de frisse Alpenlucht op te zoeken, dan hebben wij de oplossing voor jou.

  Lees meer
 • De trendkleur voor 2022: very peri!
  De trendkleur voor 2022: very peri!

  Hij is er weer, de kleur van het jaar! De kleurexperts van het Pantone hebben Very Peri gekozen tot dé trendkleur voor 2022! Ben jij benieuwd hoe je deze paarse tint in je interieur kan integreren? Wij hebben alvast wat inspiratie om mee aan de slag te gaan. Ontdek hoe printdecoratie in Very Peri kleuren nieuw leven blaast in jouw interieur!

  Lees meer
 • Nieuw: sfeervolle fotowanden voor iedere kamer
  Nieuw: sfeervolle fotowanden voor iedere kamer

  Tegenwoordig zie je dat mensen hun interieur steeds vaker aankleden met een fotowand aan de muur. En waarom ook niet? Een fotowand met een aantal mooi matchende foto’s geeft de kamer een gezellige, huiselijke sfeer met een persoonlijke touch.

  Lees meer
 • Een sfeervolle woonkamer? Kies voor fotobehang
  Een sfeervolle woonkamer? Kies voor fotobehang

  Wil je je woonkamer optisch vergroten of net een gezellig hoekje creëren? Met fotobehang kan het allebei. Botanische prints zijn tegenwoordig erg populair, maar ook bossen en landschappen op fotobehang zijn een uitstekende keuze voor de woonkamer. Voor zij die nog een stapje verder willen gaan, hebben we een prachtige selectie fotobehang in de woonkamer met exotische dieren. Behang de muur achter je sofa bijvoorbeeld eens met een fotobehang van een leeuw voor een ronduit indrukwekkend resultaat.

  Lees meer
 • Interieurstatement: behang met dierenprint
  Interieurstatement: behang met dierenprint

  Dieren maken een comeback in het interieur, een trend die we maar al te graag omarmen. Een koeienvacht als vloerkleed, sierkussens met een dierenprint, een decoratief beeldje van een aap of een papegaai… ze geven je interieur meteen een stijlvolle en speelse uitstraling.

  Lees meer
 • Haal het herfstseizoen in huis met herfst fotodecoratie
  Haal het herfstseizoen in huis met herfst fotodecoratie

  Herfst, een seizoen met zoveel charme! Paddenstoelen komen uit de grond, bladeren beginnen rood-bruin te kleuren en als de zon er na een bui terug door komt, krijgt alles een prachtige, gouden schittering. Maar herfst betekent ook meer koude en...

  Lees meer
 • 7 creatieve ideeën met textuur fotoprints
  7 creatieve ideeën met textuur fotoprints

  Een betonnen muur creëren kan met pleisterwerk, maar wist je dat je de betonlook ook perfect kan nabootsen met fotobehang? Makkelijker, goedkoper en het voornaamste: de textuurprint is zó gedetailleerd dat je het verschil nauwelijks ziet.

  Lees meer
 • Creër een ruimte vol karakter met muurdecoratie van oude verlaten gebouwen
  Creër een ruimte vol karakter met muurdecoratie van oude verlaten gebouwen

  Geef je badkamer een unieke twist met een integrerende foto van oud verlaten gebouw. Deze eigenzinnige beelden, ook bekend als urbex foto’s, geven je ruimte een charmante, stoere look en komen het best tot zijn recht in industriële interieurs...

  Lees meer
 • Deco tip: sier je muren met een mooie zonsondergang
  Deco tip: sier je muren met een mooie zonsondergang

  De zon die achter de horizon verdwijnt; het is elke keer weer een fantastisch schouwspel. Haal deze magische ervaring in huis met een foto op plexiglas van een zonsondergang. Hang hem op achter je bed, boven het dressoir of eender...

  Lees meer
 • Wooninspiratie: foto prints van londen
  Wooninspiratie: foto prints van londen

  Een foto op plexiglas van Londen is de perfecte keuze als je op zoek bent naar uniek kunstwerk voor een hedendaags interieur. De hoogwaardige printkwaliteit zorgt voor een prachtig diepte-effect waardoor je schilderij als het ware tot leven komt.

  Lees meer
 • Inspiratie voor een stijlvol kerstinterieur
  Inspiratie voor een stijlvol kerstinterieur

  De kerstdagen komen steeds dichterbij en ondertussen is het hoog tijd om de kerstsfeer in huis te halen. De eerste stap is natuurlijk je kerstboom versieren, maar vergeet ook de rest van je interieur niet! Geen zin om het hele huis met allerlei tierlantijntjes vol te zetten?

  Lees meer
 • Zo mooi staan koraalriffen in je interieur
  Zo mooi staan koraalriffen in je interieur

  Met een koraalriffen foto op plexiglas kan je nu ook boven het wateroppervlak genieten van de pracht en praal van de wondere onderwaterwereld. Door de glansrijke afwerking van het materiaal zullen de toch al zo spectaculaire...

  Lees meer
 • De 7 leukste decoratie ideeën met wereldkaarten
  De 7 leukste decoratie ideeën met wereldkaarten

  Ben jij ook altijd je volgende reis aan het plannen? Met een wereldkaart foto op plexiglas aan de muur heb jij aan inspiratie alvast geen gebrek. Het glansrijke materiaal geeft je schilderij een luxueuze uitstraling die nog eens extra in de...

  Lees meer
 • Knusse winterdecoratie voor de kerstdagen
  Knusse winterdecoratie voor de kerstdagen

  December staat weer voor de deur! Dat betekent dat de kerstdagen eraan komen en het tijd is om het binnen gezellig te maken. Op zoek naar originele ideeën om die decembersfeer in huis te halen en je interieur wat knusser te maken? Lees dan zeker onze tips hieronder.

  Lees meer
 • Maak van je huis een thuis met gepersonaliseerd interieurtextiel
  Maak van je huis een thuis met gepersonaliseerd interieurtextiel

  Knusse sierkussens, weelderige gordijnen, luxueuze tafelkleden, zachte pluche dekens… Interieurtextiel helpt je om de ruimte op een eenvoudige manier stijlvol aan te kleden en gezelliger maken. Maak kennis met onze collectie gepersonaliseerd interieurtextiel en...

  Lees meer
 • Nikkel Art: winnaar van de safeshops brilliant concept award 2021!
  Nikkel Art: winnaar van de safeshops brilliant concept award 2021!

  Schitterend nieuws! Tijdens de uitreiking van de SafeShop Awards 2021 mocht Nikkel Art op het podium staan om de Brilliant Concept Award in ontvangst te nemen! Apetrots zijn wij. En dat allemaal dankzij jou!

  Lees meer
 • Pop art als blikvanger in jouw interieur
  Pop art als blikvanger in jouw interieur

  Kunst met een knipoog. Een pop art foto op plexiglas brengt leven in de brouwerij. De felle kleuren en figuratieve tekenstijl geven je humeur én interieur een instant boost. Perfect om een strak interieur te voorzien van de nodige dosis pit. Deze op maat...

  Lees meer
 • Je interieur inrichten? nikkel art helpt je op weg
  Je interieur inrichten? nikkel art helpt je op weg

  Ben je een beetje uitgekeken op je huidige interieur en toe aan verandering? Of misschien ben jij wel pas verhuisd maar voel je je nog niet 100% thuis in je nieuwe woning? In beide gevallen ben je bij Nikkel Art aan het juiste adres. Onze interieur experten vertellen je graag hoe jij...

  Lees meer
 • De leukste decoratie ideeën met zebra’s
  De leukste decoratie ideeën met zebra’s

  Heb je nog een leeg plekje aan de muur dat je wil opvullen met een leuk schilderijtje? Met een ingelijste poster van een zebra ben je helemaal mee met de laatste trends. Vooral close-ups en handgetekende illustraties zijn...

  Lees meer
 • Woondecoratie voor een gezellige halloween sfeer
  Woondecoratie voor een gezellige halloween sfeer

  Iedereen weet dat Halloween het leukste griezelfeest van het jaar is. Tegelijk staat Halloween ook gelijk aan de periode dat de dagen nog wat kouder worden en de avonden nog wat langer. Voor velen is de najaarsperiode dan ook écht begonnen als de periode voor Halloween...

  Lees meer
 • Canvas prints: zo kies jij een goede foto
  Canvas prints: zo kies jij een goede foto

  Wil jij je muren decoreren met een gepersonaliseerd schilderij? Een foto op canvas is altijd een goed idee. In onze online fotobibliotheek vind je een breed assortiment aan afbeeldingen voor eender welke interieurstijl. Handig gegroepeerd in verschillende thema’s zodat jij gerich...

  Lees meer
 • 7 x boeddha kunst aan je muur
  7 x boeddha kunst aan je muur

  Een Boeddha foto op plexiglas brengt rust en sereniteit in je interieur. Perfect voor ruimtes waarin ontspannen centraal staat. Mooi als blikvanger aan het hoofdeinde van je bed. Wist je trouwens dat het materiaal waterbestendig is?

  Lees meer
 • Verduisterend fotorolgordijn: print aan de buiten- of binnenkant?
  Verduisterend fotorolgordijn: print aan de buiten- of binnenkant?

  Eén van de meestgestelde vragen omtrent het monteren van verduisterende fotorolgordijnen is welke kant je nu precies naar buiten moet hangen. Standaard wordt een fotorolgordijn zo gemonteerd dat de stof afrolt aan de achterzijde, i.e. de raamkant. Het rolsysteem zal met andere...

  Lees meer
 • 7 creatieve ideeën met santorini foto prints
  7 creatieve ideeën met santorini foto prints

  Santorini is zonder twijfel één van de meest idyllische plekken ter wereld. Haal de authentieke charme van het Griekse eiland naar je thuis met Santorini fotobehang. De witgekalkte huisjes en blauwe koepeldaken...

  Lees meer
 • 7 deco ideeën met watervallen
  7 deco ideeën met watervallen

  Watervallen op fotobehang voegen een tropisch element toe aan je interieur. Geniet van een spectaculair uitzicht op de wereldberoemde Niagara Falls of experimenteer met zelfgemaakte foto’s voor een gepersonaliseerde accentwand...

  Lees meer
 • Een foto op plexiglas maken doe je zo
  Een foto op plexiglas maken doe je zo

  Ben je op zoek naar een uniek schilderij om je muren op te fleuren? Een foto op plexiglas doet het altijd goed. Met behulp van onze online bewerkingstool kan je nu bovendien heel gemakkelijk je eigen design ontwerpen. Een eerste stap is het uitkiezen van een geschikte foto...

  Lees meer
 • Brooklyn bridge wanddecoratie op maat
  Brooklyn bridge wanddecoratie op maat

  Geef je interieur een moderne urban uitstraling met een foto op aluminium van de Brooklyn Bridge. De iconische hangbrug is al jaren een topbestemming voor toeristen vanwege zijn rijke geschiedenis en prachtige uitzicht op de East River...

  Lees meer
 • Ideeën om je foto op plexiglas op te hangen
  Ideeën om je foto op plexiglas op te hangen

  Als je je interieur wil verfraaien met een gepersonaliseerd schilderij, is een foto op plexiglas een uitstekende keuze. Plexiglas staat bekend om zijn intense kleuren en haarscherpe details. De afbeelding wordt op de achterzijde van het plexiglas geprint, wat de foto extra diepte geeft...

  Lees meer
 • Woonidee: foto prints met bergen
  Woonidee: foto prints met bergen

  Tover je woonkamer om tot een oase van rust met een bergen foto op aluminium. Van de Mount Everest tot de Kilimanjaro; in onze online catalogus vind je de meest spectaculaire beelden van de mooiste bergen ter wereld. Het enige wat jij moet...

  Lees meer
 • Dit is het verschil tussen zelfklevend fotobehang en vlies fotobehang
  Dit is het verschil tussen zelfklevend fotobehang en vlies fotobehang

  Geen twee personen zijn hetzelfde, dus waarom zouden onze interieurs dat wel moeten zijn? Creëer een woning die jouw persoonlijkheid weerspiegelt met op maat gemaakt fotobehang. Dat kan een rustgevend natuurlandschap zijn maar net zo goed...

  Lees meer
 • Dit is de beste lijm voor fotobehang
  Dit is de beste lijm voor fotobehang

  Zelf behangen is heel eenvoudig. Tenminste: als je de juiste lijm gebruikt. Er bestaan namelijk verschillende soorten behangpapier met elk hun specifieke kenmerken en eigenschappen. Belangrijk is dus dat je behanglijm uitkiest die geschikt is voor het type materiaal waar jij mee aan de slag gaat. Bij Nikkel Art kiezen we voor “Perfax Roll-on Magic”...

  Lees meer
 • De mooiste bos wanddecoratie bestel je hier
  De mooiste bos wanddecoratie bestel je hier

  Een lange boswandeling is de ideale manier om je hoofd even helemaal leeg te maken. Met bos fotobehang geniet jij nu ook thuis van het weldadige effect van de natuur. Van een mistig dennenwoud tot een kleurrijk herfsttafereel, kies het bos fotobehang...

  Lees meer
 • Zo haal jij new york naar je thuis
  Zo haal jij new york naar je thuis

  Geef je interieur een stoere look met een foto op aluminium van New York. De skyline van Manhattan met zijn torenhoge wolkenkrabbers en typische gele taxi’s halen de bruisende metropool naar je interieur. Prachtig als wanddecoratie in een...

  Lees meer
 • De leukste woonkamer interieur ideeën
  De leukste woonkamer interieur ideeën

  Ga je verhuizen of wil je je interieur opnieuw inrichten? Wij hebben enkele tips om je woonkamer extra gezellig te maken. Personalisatie is daarbij het sleutelwoord. Want uiteindelijk wil je toch een woning die helemaal past bij wie jij bent...

  Lees meer
 • Onstuimig mooi: storm op zee fotokunst
  Onstuimig mooi: storm op zee fotokunst

  Laat je muren tot leven komen met een storm op zee schilderij. Woeste golven vullen de ruimte met beweging en dynamiek. Een waar spektakel dat je vol ontzag doet staan kijken naar de allesoverheersende kracht van de natuur. Bruut en schoon tegelijk. Print je storm op zee foto op plexiglas...

  Lees meer
 • Schotse hooglanders als eye-catcher in je interieur
  Schotse hooglanders als eye-catcher in je interieur

  Een plaatje om bij weg te dromen. Deze foto op plexiglas van een Schotse hooglander neemt je mee naar het Schotse platteland. Een plek waar traagheid troef is en rust centraal staat. In zwart-wit of full color, een foto op plexiglas van...

  Lees meer
 • Strand op onze materialen
  Strand op onze materialen

  Met strand fotobehang is het altijd een beetje vakantie. Zie je jezelf al liggen in het witte zand onder de wuivende palmbomen? In onze selectie strand fotobehang vind je de meest spectaculaire uitzichten; van een prachtig duinenlandschap tot een...

  Lees meer
 • Wooninspo: etnisch behang
  Wooninspo: etnisch behang

  Maak van je thuis een gezellige plek met etnisch behang oftewel universele prints die de trends en tijd overleven. Kleurrijke patronen met wereldse allure. Rijkelijke prints die impact maken. Etnisch behang is een bescheiden investering die maximaal rendeert...

  Lees meer
 • Vrolijk je huis op met color blocking
  Vrolijk je huis op met color blocking

  Color blocking – het combineren van verschillende felle kleuren tot één gewaagd geheel – vond zijn oorsprong op de catwalk maar zie je tegenwoordig ook opduiken in allerlei hippe interieur magazines. Deze vaak gebruikte decoratie techniek maakt gebruik van contrasterende kleurvlakken om een look extra kracht bij te zetten. Let wel, color blocking is geen trend voor muurbloempjes. Voor een geslaagd resultaat dien je alle voorzichtigheid overboord te gooien. Color blocking werkt namelijk het...

  Lees meer
 • Tienerkamer decoratie tips
  Tienerkamer decoratie tips

  Jongeren zitten graag op hun slaapkamer. Een plek waar ze zich na school even kunnen afzonderen van de rest van de wereld. Als ouder wil je uiteraard dat jouw tiener zich goed voelt op zijn of haar eigen plekje. Hoe je daarbij kan helpen? Door de tienerkamer zo in te richten dat hij aansluit bij hun leefwereld. Anders dan kinderen hebben pubers vaak een uitgesproken mening over hoe ze hun slaapkamer willen inrichten. Ga samen met hen na wat hun hobbies en interesses zijn. Is jouw grote meid...

  Lees meer
 • Woontrend: bloemetjes behang
  Woontrend: bloemetjes behang

  Nostalgie in een modern jasje. Het typische bloemetjes behang uit grootmoeders tijd is weer helemaal hip. En wij springen maar al te graag mee op de kar van deze nieuwe trend. Hoewel, een echte trend kunnen we het bezwaarlijk noemen. Geen print is namelijk zo tijdloos en veelzijdig als bloemetjes behang. Wij kunnen werkelijk geen enkele plek bedenken waar bloemenprints misplaats zouden zijn. En dat is maar goed ook! Bij het zien van het enorme aanbod aan bloemetjes behang wordt het moeilijk...

  Lees meer
 • 3 deco tips voor een sfeervolle thuiswerkplek
  3 deco tips voor een sfeervolle thuiswerkplek

  De afgelopen maanden hebben we met z’n allen de voordelen van thuiswerken ontdekt. Veel bedrijven hebben zich snel aangepast aan de nieuwe realiteit en blijven ook in de toekomst inzetten op telewerk. Hoog tijd dus om je bureauruimte onder handen te nemen. Een sfeervolle werkplek is namelijk onontbeerlijk om optimaal te kunnen presteren. Een comfortabele bureaustoel en goede wifi-verbinding zijn uiteraard een must, maar verlies ook de aankleding zeker niet uit het oog. Met een streepje behang...

  Lees meer
 • Karaktervol wonen: urbex fotografie
  Karaktervol wonen: urbex fotografie

  Verlaten plekken hebben vaak iets fascinerends. Oude gebouwen als een verre herinnering aan een glorieus verleden. Opgeslokt door de natuur en bedekt onder een dikke laag stof. Spookachtig en tegelijk ontroerend. Avontuurlijke fotografen halen vaak halsbrekende toeren uit om hun desolate schoonheid op de gevoelige plaat vast te leggen. En het resultaat mag er wezen. Deze unieke manier van fotograferen staat bekend onder de naam urbex - een samentrekking van urban en exploring - en levert de...

  Lees meer
 • Trend uitgelicht: zelfklevende behangcirkels
  Trend uitgelicht: zelfklevende behangcirkels

  Behang cirkels zijn de nieuwste hype in hedendaagse interieurs. Ideaal om een ruimte zonder al te veel moeite een compleet nieuwe look te geven. Geen geknoei met behanglijm; onze behangcirkels zijn voorzien van een zelfklevende laag waardoor je ze eenvoudig tegen de muur kan plakken. Het enige wat ...

  Lees meer
 • Waarom kiezen voor een tuinposter?
  Waarom kiezen voor een tuinposter?

  Binnenshuis decoreren we onze muren maar al te graag met schilderijen en mooie foto’s. Waarom zou je niet hetzelfde doen in de tuin? Een foto op tuinposter is weerbestendig en dus de ideale manier om je buitenruimte een sfeervolle uitstraling te geven. In tegenstelling tot bloemen en planten kan je er bovendien het hele jaar door van genieten. De mooie looks zijn echter niet de enige reden waarom onze tuinposters zo massaal de deur uit vliegen. Naast een decoratieve meerwaarde hebben ze...

  Lees meer
 • Emoji behang: instant happiness
  Emoji behang: instant happiness

  Decoratie hoeft niet altijd zo serieus te zijn. De leukste interieurs zijn vaak net een tikkeltje eigenzinnig. Durf risico’s nemen en geef je muren een speelse twist met emoji behang. Zoveel origineler dan een klassieke behangprint maar minstens even stijlvol. Een verrassende knipoog die je interieur een uniek karakter geeft. Teveel emoji’s om uit te kiezen? Stem je keuze af op de functie van de ruimte die je gaat behangen. In de keuken iets dat je lekker vindt, grappige smileys in de...

  Lees meer
 • Exclusieve kunst: een zwart-wit foto op plexiglas
  Exclusieve kunst: een zwart-wit foto op plexiglas

  Wil je een exclusief kunstwerk aan de muur hangen maar weet je niet goed wat kiezen? Met een zwart-wit foto op plexiglas zit je altijd goed. Plexiglas staat bekend om zijn superieure beeldkwaliteit waardoor zelfs de allerkleinste details van je foto haarscherp afgebeeld worden. Daarbovenop zal je zwart-wit foto op plexiglas een adembenemend diepte-effect vertonen. Ga voor hoogglans plexiglas als je de luxueuze uitstraling van je schilderij wil benadrukken. Mat plexiglas is dan weer zeer...

  Lees meer
 • Landelijke keuken? Ontdek onze decoratie tips
  Landelijke keuken? Ontdek onze decoratie tips

  De keuken is het hart van je huis. Ga aan de slag met fotodecoratie voor een landelijke stijl die warmte en gezelligheid uitstraalt. Neem zeker een kijkje in ons assortiment alvorens je halsoverkop fotokaders begint uit te stallen. Fotodecoratie is namelijk zoveel meer dan dat. Van fotobehang tot spatwanden, de enige limiet is je eigen verbeeldingskracht. Met meer dan 100 miljoen afbeeldingen om uit te kiezen, zit er vast en zeker iets tussen dat perfect bij jouw landelijke keuken past. En...

  Lees meer
 • Foto decoratie op maat van jouw zaak
  Foto decoratie op maat van jouw zaak

  Trotse eigenaar van een eigen handelszaak? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om je cliënteel op een inspirerende locatie te ontvangen. Met gepersonaliseerde wanddecoratie zoals een mooi schilderij of speciaal fotobehang creëer je een warme sfeer waarin je klanten zich meteen welkom voelen. Een aangename omgeving zorgt ervoor dat ze met plezier terugkomen en prikkelt nieuwsgierige voorbijgangers om een kijkje te komen nemen. Onze foto prints worden steeds op bestelling geproduceerd dus je...

  Lees meer
 • Fotorolgordijnen voor een gezellige sfeer
  Fotorolgordijnen voor een gezellige sfeer

  Op zoek naar een praktisch gordijn dat tegelijk een decoratieve meerwaarde heeft? Met een fotorolgordijn sla je twee vliegen in één klap! Een mooie foto of leuk motiefje fleurt eender welke ruimte in een oogwenk op. Print op een formaat naar keuze en ga voor de variant die het best past bij de sfeer die je wenst te creëren. Als je de lichtinval volledig wil blokkeren, kies je best voor verduisterende fotorolgordijnen. Deze optie is de populairste keuze voor slaapkamers of projectieruimtes...

  Lees meer
 • LANDELIJK BEHANG VOOR EEN RUSTIEKE STIJL
  LANDELIJK BEHANG VOOR EEN RUSTIEKE STIJL

  Zet de knusse uitstraling van je landelijke woning extra in de verf met een streepje behang. Kies voor zachte kleuren en romantische prints om je muren mooi te laten aansluiten bij de rest van je interieur. Nostalgische invloeden en op de natuur geïnspireerde patronen halen die gezellige hoevesfeer van weleer naar je thuis. Van een bescheiden cottage tot een riante plattelandsvilla, landelijk behang geeft eender welke woning een vleugje rustieke charme. In tegenstelling tot vluchtige trends...

  Lees meer
 • GEEF JE INTERIEUR EEN NIEUWE LOOK MET MEUBEL STICKERS
  GEEF JE INTERIEUR EEN NIEUWE LOOK MET MEUBEL STICKERS

  Ben je uitgekeken op je interieur? Meubelstickers geven eender welke ruimte in een handomdraai een nieuwe look. Een marmer sticker op je salontafel of een kleuraccent voor je dressoir; met foto stickers tover je dat alledaagse meubelstuk in één klap om tot een luxueuze eyecatcher. Stel dat bezoekje aan de meubelwinkel dus nog maar even uit. Foto stickers zijn een veel goedkopere én snellere manier om een frisse wind door je interieur te laten waaien. En de keuze is werkelijk enorm. Hout...

  Lees meer
 • Waarom onze canvas foto’s uitblinken in kwaliteit
  Waarom onze canvas foto’s uitblinken in kwaliteit

  Canvas prints bestaan in alle soorten en maten. Het aanbod is zo groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We gaan er even van uit dat je op zoek bent naar een canvas kunstwerk om jarenlang van te genieten. Belangrijk is dus dat je kiest voor kwaliteit. Maar waar moet je nu precies op letten als je een foto op canvas bestelt? Met onze tips kan jij kwaliteit herkennen. Een kwaliteitsvol canvas is namelijk zoveel meer dan enkel een haarscherpe print. Maar daar begint het wel....

  Lees meer
 • VIDEO: fotobehang aanbrengen doe je zo
  VIDEO: fotobehang aanbrengen doe je zo

  Reageer jij ook altijd een beetje wantrouwend wanneer iemand je vertelt dat behangen helemaal niet zo moeilijk is? En toch is het zo! Als je voor kwaliteit kiest tenminste. Daar ons fotobehang gemaakt is van stevig vliesmateriaal en geprint wordt op handig hanteerbare stroken van 48 cm breed, is dat klusje in geen tijd geklaard. Je hoeft ons echter niet op ons woord te geloven, in onderstaande video kan je met je eigen ogen ontdekken hoe eenvoudig behangen is. Want als wij het kunnen, kan jij...

  Lees meer
 • Tripje naar de zon: strand fotobehang
  Tripje naar de zon: strand fotobehang

  Als de afgelopen periode ons één ding geleerd heeft, is het wel dat je ook thuis vakantie kan vieren. En dat zelfs het hele jaar lang! Dompel je interieur onder in een zomers sfeertje met strand fotobehang. Woeste golven, wuivende palmbomen… je waant je zowaar in een tropisch paradijs. Strand fotobehang tovert eender welke ruimte om tot een exotisch ontspanningsoord. De perfecte manier om na een lange werkdag de stress van je af te schudden en even helemaal tot rust te komen. Met strand...

  Lees meer
 • Canvas panorama foto’s op maat van jouw interieur
  Canvas panorama foto’s op maat van jouw interieur

  Laat je muren spreken met een panorama foto op canvas. Het tijdloze canvasdoek brengt het landschap tot leven en geeft je kunstwerk een schilderachtige uitstraling. Dankzij hun langwerpige vorm zijn canvas panorama’s bijzonder geschikt als eyecatcher achter je bed, sofa of dressoir. Wil je uitkijken op besneeuwde bergtoppen? Of geniet je liever van het weidse uitzicht van de oceaan? Met een maximale afmeting van maar liefst 200 x 140 cm lenen onze canvasdoeken zich perfect voor het afdrukken...

  Lees meer
 • 8 interieurideeën met olifanten
  8 interieurideeën met olifanten

  Wat is de olifant toch een prachtig dier! Zijn fysieke kracht en wijze uitstraling zijn ronduit indrukwekkend en toch heeft deze gigant een zachtaardig imago. Het is precies deze ongewone combinatie die de olifant zo geliefd maakt bij fotografen en interieurdesigners. Van een olifant op canvas tot een levensgroot fotobehang, hieronder vind je 8 originele ideeën om dit bijzondere dier een plekje te geven in jouw huis.

  Lees meer
 • Een foto op canvas kopen in 2 eenvoudige stappen
  Een foto op canvas kopen in 2 eenvoudige stappen

  Met onze handige bewerkingstool kan jij snel en eenvoudig een gepersonaliseerde foto op canvas kopen. Een eerste stap is het uitkiezen van een geschikte foto. Hierbij zijn er twee opties: je kan je eigen foto uploaden, of je kan er eentje selecteren uit onze uitgebreide fotobibliotheek. Met meer dan 100 miljoen kwaliteitsvolle afbeeldingen om uit te kiezen, vind je gegarandeerd een foto die aan al je wensen voldoet. Ondanks het eindeloze aanbod, was een foto op canvas kopen nooit zo...

  Lees meer
 • Bestseller: aquarel bladerprint behang
  Bestseller: aquarel bladerprint behang

  Geef je lievelingsplekje in huis de ultieme wow-factor met een aquarel bladerprint behang. Bladerprints zijn sinds enkele jaren een vaste waarde bij interieurstylisten en designliefhebbers, en ook wij kunnen de vraag amper bijhouden. Niets wijst er bovendien op dat ze hun bestseller status snel zullen verliezen, wel integendeel. Elke dag valt er wel weer een nieuwe variant te ontdekken. Realistisch of abstract. Bombastisch of net ingetogen. Met bladerprint behang kan je dan ook alle kanten...

  Lees meer
 • Leeuw op aluminium: een blikvanger van formaat
  Leeuw op aluminium: een blikvanger van formaat

  Op de kast of aan de muur, deze charismatische leeuw verdient een plekje waar iedereen hem kan zien. Print als foto op aluminium om zijn stoere uiterlijk extra in de verf te zetten. De matte afwerking zorgt ervoor dat je leeuw op aluminium vanuit elke hoek zichtbaar is. Dankzij de geavanceerde printtechniek zullen de kleuren en details van je foto er echt uitspringen. Met een leeuw op aluminium ben je verzekerd van een robuust en duurzaam kunstwerk dat niettemin bijzonder strak oogt, dankzij...

  Lees meer
 • VIDEO: Een fotowand creëren doe je zo
  VIDEO: Een fotowand creëren doe je zo

  Een fotowand is een geweldige manier om extra persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur. Verzamel je favoriete foto’s en rangschik ze op de manier die jij het mooist vindt. Ontdek onze favoriete composities in de video hieronder.

  Lees meer
 • Maak nu goedkoop een foto op canvas
  Maak nu goedkoop een foto op canvas

  Een stijlvol kunstwerk dat geen fortuin kost? Dan zit je goed met een foto op canvas. Nikkel Art biedt jou de mogelijkheid om zowel een eigen foto als een sfeerbeeld uit de catalogus te printen op goedkoop canvas. Een foto op canvas is goedkoop, maar ziet er allerminst zo uit! Het hoogwaardige canvasdoek geeft je foto een exclusieve uitstraling en zorgt er bovendien voor dat deze jaren meegaat. Stukken goedkoper dan om de zoveel jaar een nieuw canvas schilderij te moeten bestellen. Doordat je...

  Lees meer
 • Grote canvas foto als blikvanger in jouw interieur
  Grote canvas foto als blikvanger in jouw interieur

  Ben je op zoek naar een blikvanger om die lege muur op te vrolijken? Bestel dan een foto op canvas in groot formaat. Met een maximale afmeting van 200 x 140 cm zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en decoreer je huis of kantoor met een grote foto op canvas. Je kan de gekozen afbeelding zowel in portret- als landschapsoriëntatie laten afdrukken, of je kan een vierkant canvas bestellen. In onze fotobibliotheek kan je kiezen uit meer dan 100 miljoen foto’s van...

  Lees meer
 • Woontrend: vintage botanisch landschap
  Woontrend: vintage botanisch landschap

  Soms wil je gewoon even ontsnappen aan dat druilerige winterweertje. Een behang met vintage botanisch landschap aan je muur kan dan wonderen doen. Van mini tot extra large, deze exotische prints vullen je huis met positieve energie. Vintage botanische landschappen brengen verschillende elementen samen. Tropische planten als palmbomen, hibiscusbloemen, monstera’s en bananenplanten mogen uiteraard niet ontbreken. Evenals zebra’s, apen, flamingo’s, giraffen, olifanten, toekans, paradijsvogels en...

  Lees meer
 • Vaderdag tip: foto cadeaus voor papa’s die alles hebben
  Vaderdag tip: foto cadeaus voor papa’s die alles hebben

  Heb jij de beste papa ter wereld? Dan wil je hem vast verwennen met een origineel Vaderdag geschenk. Nieuw gereedschap of een lekkere fles whisky valt altijd in de smaak, maar een foto cadeau is stukken persoonlijker. Want laten we eerlijk zijn: wat hij écht nodig heeft, koopt hij toch zelf. Vergeet dus die standaard doos sigaren of de zoveelste fles wijn, en geef hem in plaats daarvan een op maat gemaakt foto cadeau. Zo ben je er zeker van dat je Vaderdag cadeau niet zomaar in een vergeten...

  Lees meer
 • Polka dot behang op maat van jouw interieur
  Polka dot behang op maat van jouw interieur

  Woontrends komen en gaan, maar polka dot behang gaat nooit vervelen. Met een stippen patroon kan je dan ook alle kanten uit. Een hip polka dot behang voor de kinderkamer of een zwart-wit polka dot behang in de keuken, dankzij de waaier van stijlen kan je eender welke ruimte in huis smaakvol inrichten. Abstract modern of met een artistieke toets? Kies het polka dot behang dat het best past bij de sfeer die je wenst te creëren. Willekeurige polka dot prints geven je interieur een speelse...

  Lees meer
 • Met deze foto cadeaus wordt Moederdag extra bijzonder
  Met deze foto cadeaus wordt Moederdag extra bijzonder

  Zoals jouw moeder is er maar één. Verras haar daarom op Moederdag met een gepersonaliseerde foto cadeau. Print een zelfgekozen foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium en tal van andere materialen. Kies een foto cadeau dat bij jouw moeder en haar stijl en interesses past. Kan je wel wat ideeën gebruiken? Lees dan snel verder!

  Lees meer
 • Olifant op aluminium: haal een vleugje Afrika in huis
  Olifant op aluminium: haal een vleugje Afrika in huis

  Van de Afrikaanse savanne naar jouw interieur. Geef je woning een exotische toets met een olifant als foto op aluminium. Net als in de wilde natuur oogt deze vriendelijke reus ook aan je muren ronduit indrukwekkend. Van een rondtrekkende kudde tot een schattige baby olifant, in onze selectie vind je de meest prachtige foto’s van deze imponerende gigant. Welke foto je ook kiest, met een olifant op aluminium haal je een bijzonder kunstwerk in huis. Je olifant wordt geprint op een stevige...

  Lees meer
 • In de kijker: Schotse hooglander op fotobehang
  In de kijker: Schotse hooglander op fotobehang

  Hoe leuk is het om een levensgrote Schotse hooglander op fotobehang aan je muur te hebben hangen? Die wilde haren en indrukwekkende hoorns; daar kan je niet naast kijken. De ruige uitstraling van deze goedaardige grazers sluit perfect aan bij de robuuste look van een industrieel interieur. Geportretteerd in hun natuurlijke omgeving, passen Schotse hooglanders op fotobehang eveneens bij een meer landelijke stijl. Hoog in de bergen of grazend in een weids landschap; een Schotse hooglander op...

  Lees meer
 • Art deco behang: breng grandeur in je interieur
  Art deco behang: breng grandeur in je interieur

  Met ons luxueuze art deco behang lijkt het alsof je rechtstreeks binnenstapt in een chique New Yorkse loft uit het begin van de 19de eeuw. Met zijn nadruk op geometrische vormen en rijkelijke kleuren is het de perfecte verzoening tussen een moderne en klassieke stijl. Laat je overweldigen door de weelderige look van ons behangpapier in art deco stijl en upgrade je interieur met een vleugje jaren ’20 glamour. Verwacht je aan veel goud, zwart en marineblauw. Kortom, rijkelijke tinten die zelfs...

  Lees meer
 • Een 120 x 80 cm foto canvas voor eender welke ruimte
  Een 120 x 80 cm foto canvas voor eender welke ruimte

  Wil je een foto op canvas bestellen, maar twijfel je over het formaat? Met een foto canvas van 120 x 80 cm zit je altijd goed. Groot genoeg om impact te maken, klein genoeg om eenvoudig in te passen in je interieur. Plus de verhouding tussen de hoogte en breedte is mooi in balans. Van landschap tot portret oriëntatie, wij geven je alvast onze favoriete ideeën voor een 120 x 80 cm foto canvas mee.

  Lees meer
 • 4 beroemde fotografen die je moet ontdekken
  4 beroemde fotografen die je moet ontdekken

  Op zoek naar een exclusief kunstwerk? Hieronder zetten wij speciaal voor jou onze favoriete fotografen in de kijker. Duik in het indrukwekkende oeuvre van deze 4 beroemde fotografen en print je favoriete kunstfoto op plexiglas voor een extra luxueus effect.

  Lees meer
 • De leukste Moederdag foto cadeaus vind je hier
  De leukste Moederdag foto cadeaus vind je hier

  Wil je je mama verrassen met een origineel Moederdagcadeau? Verwen haar dan met een gepersonaliseerd fotogeschenk. Een foto op canvas is altijd een goed idee, maar we hebben ook tal van andere materialen in ons assortiment. Zo vind je gegarandeerd een origineel foto cadeau dat helemaal past bij wie je mama echt is. Je kan een foto kiezen uit onze uitgebreide catalogus of – als je het nog persoonlijker wil maken – er zelf eentje uploaden. Zeg dus maar dag tegen dat standaard boeketje bloemen,...

  Lees meer
 • Print je eigen foto als tuinposter
  Print je eigen foto als tuinposter

  Een foto op tuinposter geeft je tuin, balkon of terras een sfeervolle uitstraling. Maak het nog persoonlijker door te kiezen voor een eigen foto. Laat die leuke vakantiefoto van jullie gezinnetje of dat mooie uitzicht tijdens je laatste wandeling printen op een tuinposter waarvan je zelf de afmetingen bepaalt. Wij printen de gekozen foto op een tuindoek van hoogwaardige kwaliteit. Van een hevige windvlaag tot een flinke regenbui, het stevige materiaal is bestand tegen alle...

  Lees meer
 • Hoe moet ik mijn tuinposter ophangen?
  Hoe moet ik mijn tuinposter ophangen?

  De lente is in aantocht! Maak jouw terras alvast helemaal klaar voor die eerste zonnestralen met een foto op tuinposter. Upload je eigen foto of kies er eentje uit onze catalogus en laat hem printen in het gewenste formaat. Voor de afwerking van je tuinposter kan je kiezen uit verschillende opties. Denk daarom op voorhand goed na over de manier waarop je je tuinposter gaat ophangen. Om je te helpen bij je keuze zetten wij hieronder de verschillende mogelijkheden voor jou op een rijtje.

  Lees meer
 • Het perfecte aluminium landschap voor jouw interieur
  Het perfecte aluminium landschap voor jouw interieur

  Op zoek naar een sfeervol schilderij om die kale muur te verfraaien? Ga dan voor een landschap foto op aluminium. Wij zetten speciaal voor jou de mooiste plaatjes op een rij zodat jij alleen nog maar je favoriet hoeft uit te kiezen. Van mistige naaldbossen tot zonovergoten stranden, aluminium landschappen zijn er in alle kleuren en formaten. Weet je niet goed welk landschap heb best bij je interieur past? Stel jezelf dan de vraag welke sfeer je schilderij moet uitstralen en kies vervolgens...

  Lees meer
 • Fotobehang met landschappen voor iedere ruimte
  Fotobehang met landschappen voor iedere ruimte

  De natuur blijft onze grootste inspiratiebron wanneer het aankomt op interieurstyling. Landschap fotobehang in het bijzonder is sinds jaar en dag een absolute bestseller en blijft ook in 2021 onverminderd populair. Dat hoeft niet te verbazen. Landschap fotobehang zorgt namelijk voor een rustgevende sfeer én creëert daarbovenop een nieuw gevoel van ruimte. Maar bovenal is het uitzicht ronduit indrukwekkend. Of je nou uitkijkt over een uitgestrekt bloemenveld of besneeuwde bergtoppen, landschap...

  Lees meer
 • 1980 of 2021? Memphis behang maakt zijn comeback
  1980 of 2021? Memphis behang maakt zijn comeback

  De 80’s zijn terug van weggeweest! De Memphis behang stijl maakt in 2021 zijn comeback en dat lijkt ons niet geheel toevallig. Na het afgelopen jaar kunnen we met z’n allen namelijk wel een extra dosis optimisme gebruiken. En laat dat nu precies zijn wat de Memphis stijl uitstraalt. De felle kleuren en speelse patronen geven jouw interieur een instant vrolijke toets. Een welgekomen opkikker in deze donkere winterdagen. De Memphis stijl maakte zijn opgang in de jaren ’80 als tegenreactie op de...

  Lees meer
 • Print je baby- of zwangerschapsfoto’s op canvas
  Print je baby- of zwangerschapsfoto’s op canvas

  De zwangerschap is een bijzondere en spannende ervaring voor toekomstige mama’s. Er groeit een nieuw leventje in je buik, je lichaam verandert en je beseft dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Veel mama’s kiezen er dan ook voor om deze uitzonderlijke belevenis op camera vast te leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Tijdens je zwangerschap ben je namelijk met honderd dingen tegelijk bezig: de babykamer inrichten, een geboortekaartje ontwerpen, babykleertjes uitzoeken… Hoe leuk is het...

  Lees meer
 • Scandinavisch behang was nog nooit zo populair
  Scandinavisch behang was nog nooit zo populair

  Wat ooit begon als een trend, is ondertussen uitgegroeid tot een ware klassieker. Scandinavisch behang staat al jaren bovenaan in het lijstje van meest verkochte behangpatronen en niets wijst erop dat het de komende jaren zal inboeten aan populariteit. De Scandinavische stijl wordt geassocieerd met gezelligheid, harmonie en rust. Kortom, precies de sfeer die jij voor ogen hebt wanneer je denkt aan thuis.

  Lees meer
 • Decoratietrend: minimalistische posters
  Decoratietrend: minimalistische posters

  Een modern interieur decoreren? Kies dan voor minimalistische ingelijste posters. De ultieme combinatie van een strakke look en warme sfeer. Minimalistische kunst kan je ook wel omschrijven als ‘less is more’. Denk aan abstracte vormen, eenvoudige lijnen en een sober kleurenpalet. Minimalistische posters zorgen op die manier voor een opgeruimd gevoel en rust in je hoofd. Voor een relaxte sfeer waarin het zalig thuiskomen is na een drukke dag op kantoor.

  Lees meer
 • Exclusieve fotokunst: Jaime Ibarra op plexiglas
  Exclusieve fotokunst: Jaime Ibarra op plexiglas

  Met een Jaime Ibarra op plexiglas haal jij een uniek kunstwerk in huis. De Spaanse kunstfotograaf staat bekend om zijn kleurrijke composities en levendige verbeeldingskracht. Dankzij het artistieke schaduwspel en de indringende gelaatsuitdrukkingen van zijn modellen stralen zijn werken stuk voor stuk een zekere dynamiek en intensiteit uit. De fotografie van Jaime Ibarra is dan ook erg in trek bij kunstliefhebbers die houden van een vleugje mystiek in hun interieur.

  Lees meer
 • Een foto achterwand voor extra sfeer in de badkamer
  Een foto achterwand voor extra sfeer in de badkamer

  Kan jij ook uren spenderen in de badkamer? Maak je wellness moment helemaal compleet met een gepersonaliseerde badkamer foto achterwand. De ideale manier om extra sfeer te creëren én je muren te beschermen tegen opspattend water. Langs het bad, in de douche of achter de wastafel? Bestel een badkamer foto achterwand op maat van jouw interieur. Met professioneel afgewerkte uitsparingen voor stopcontacten of kranen.

  Lees meer
 • De nieuwste behang trends voor 2021
  De nieuwste behang trends voor 2021

  Waar we tot voor kort massaal voor witte muren kozen, zal 2021 het jaar zijn waarin behang zijn definitieve comeback maakt. Of je nu houdt van een landelijk dan wel modern interieur, in onze uitgebreide collectie behangpapier vind je gegarandeerd een motief dat aansluit bij jouw unieke stijl. Ontdek hieronder de nieuwe behang trends voor 2021.

  Lees meer
 • 6 unieke Valentijncadeaus met foto’s
  6 unieke Valentijncadeaus met foto’s

  14 februari is in aantocht en dat betekent maar één ding: Valentijnsdag! Weet jij al hoe je je geliefde gaat verrassen? Wij wel. Met een origineel fotocadeau. Wij zetten de leukste cadeautips voor Valentijn hieronder alvast op een rijtje voor jou. Het enige wat jij nog moet doen, is kiezen. En de champagne koud zetten, dat ook.

  Lees meer
 • Zo vind jij het juiste fotorolgordijn
  Zo vind jij het juiste fotorolgordijn

  Fotorolgordijnen zijn een originele manier om je interieur te personaliseren. In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je vast en zeker een patroon of sfeerbeeld dat volledig aansluit bij jouw stijl. Wil je het nog persoonlijker maken? Bestel dan een fotorolgordijn met je eigen foto. Eén foto verspreiden over meerdere rolgordijnen? Ook dat is mogelijk! Met de keuze tussen verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen vind jij voor elke ruimte een gepast fotorolgordijn. Onze fotorolgordijnen...

  Lees meer
 • Decoratie-ideeën voor de keuken
  Decoratie-ideeën voor de keuken

  De keuken blijft in de eerste plaats een praktische ruimte. Maar dat betekent niet dat het er niet gezellig kan zijn. In ons uitgebreide assortiment wanddecoraties vind je alles wat je nodig hebt om je keuken om te toveren tot een sfeervolle kamer. Zo vind je onder andere een ruime selectie aan keuken foto achterwanden. Deze zorgen niet alleen voor een uitnodigende sfeer maar beschermen de muur achter je aanrecht ook tegen water en opspattend vet. Een win-win situatie!

  Lees meer
 • Decoratie-ideeën voor de eetkamer
  Decoratie-ideeën voor de eetkamer

  Als er één ruimte is waar huiselijkheid belangrijk is, is het wel de eetkamer. Niets gezelliger dan tijdens het diner bijpraten met je gezin over de gebeurtenissen van de afgelopen dag. “Hoe kan ik de eetkamer decoreren?” vraag je je wellicht af. Je wil natuurlijk geen delicate vazen op tafel zetten die de ruimte inperken en toch alleen maar in de weg staan. Wat dan wel? Wanddecoratie! Instant sfeerbrengers die amper plaats innemen: de ideale manier om je eetkamer te decoreren.

  Lees meer
 • Dit zijn de trendkleuren van 2021 volgens Pantone
  Dit zijn de trendkleuren van 2021 volgens Pantone

  Een nieuw jaar, een nieuwe trendkleur. Of twee in dit geval! Het gerenommeerde kleurinstituut Pantone koos Illuminating Yellow (13-0647) en Ultimate Gray (17-5104) uit als trendkleuren voor het jaar 2021. Met deze verfrissende combinatie wil Pantone een boodschap van hoop en kracht uitstralen. Precies wat we nodig hebben in deze onzekere tijden. Wij laten je hieronder zien hoe je deze trendkleuren ook naar je interieur kan vertalen.

  Lees meer
 • Originele fotocadeaus voor jouw Valentijn
  Originele fotocadeaus voor jouw Valentijn

  Van een prille kalverliefde tot koppeltjes die al eeuwen samen zijn; een fotocadeau is altijd een schot in de roos. Of je nu houdt van cheesy valentijnscadeaus of wil uitpakken met een groot romantisch gebaar, Nikkel Art helpt je graag in je zoektocht naar het perfecte valentijnsgeschenk. Chocolade, rozen en parfum doen het altijd goed maar als je echt indruk wil maken kies je beter voor een origineel, romantisch en gepersonaliseerd valentijnscadeau, zoals een foto schilderij. Geen betere...

  Lees meer
 • Terugblik op een bijzonder jaar
  Terugblik op een bijzonder jaar

  Voor de meesten was 2020 een jaar om snel te vergeten. En hoewel het ook voor ons een bijzonder jaar is geweest, onthouden we toch vooral de vele hoogtepunten. Doordat we met z’n allen noodgedwongen wat vaker thuisbleven, ondervonden we dat er naast de ongemakken ook leuke kanten waren aan het staycation verhaal. We ontdekten opnieuw wat echt belangrijk is: ons gezin, onze vrienden, een warme plek om thuis te komen. Dat laatste wisten we natuurlijk al langer. Maar nu we plots zeeën van tijd...

  Lees meer
 • Decoratie-ideeën voor de slaapkamer van de kids
  Decoratie-ideeën voor de slaapkamer van de kids

  Nu de dagen korter worden en we met z’n allen wat meer tijd doorbrengen in huis, hebben ook jouw kinderen soms nood aan een eigen plekje. Deze stay-at-home winter is het uitgelezen moment om de slaapkamers in een nieuw jasje te steken. Met deze 8 decoratie-ideeën creëer je in een handomdraai een gezellige kinderkamer waar je mini me’s zich eventjes kunnen terugtrekken.

  Lees meer
 • NIEUW: Cirkelvormige wanddecoratie
  NIEUW: Cirkelvormige wanddecoratie

  Print een foto naar keuze op plexiglas, aluminium of bestel als muursticker. Volledig op maat van jouw interieur. Welke is jouw favoriet?

  Lees meer
 • Verschil tussen Acrylglas vs Plexiglas
  Verschil tussen Acrylglas vs Plexiglas

  Acrylglas is een andere naam dat in de ‘volksmond’ gebruikt wordt voor Plexiglas. Als er geen echt Plexiglas® gebruikt wordt, mag de naam Plexiglas® uiteraard ook niet op de website vermeld worden. Vaak wordt het dan acrylaat, acrylglas of PMMA genoemd. De gekende naam Plexiglas® tezamen met de consistente, goede kwaliteit zijn onze belangrijkste argumenten om geen concurrentie materiaal te kiezen. Hoewel de andere merken op het eerste zicht hetzelfde eruit zien als Plexiglas® zijn de...

  Lees meer
 • Exclusief bij Nikkel Art: Gloss Editions
  Exclusief bij Nikkel Art: Gloss Editions

  Je kent ze wel, die dertien-in-een-dozijn schilderijen die werkelijk iedereen in zijn woonkamer heeft hangen. Gruw jij alleen al bij het idee? Dan zijn onze Gloss Editions echt iets voor jou. Deze exclusieve collectie maakt gebruik van een innovatieve hoogglans techniek die speciaal door ons ontwikkeld en geperfectioneerd werd. Een Benelux primeur!

  Lees meer
 • Verwelkom je kleine spruit met een geboortebord in de tuin
  Verwelkom je kleine spruit met een geboortebord in de tuin

  Trotse ouders geworden van een nieuw wondertje? Dan wil je het heuglijke nieuws vast van de daken schreeuwen. Laat de wereld weten dat jullie kleine spruit geboren is met een geboortebord in de tuin. Of je nu blauwe of roze muisjes serveert, bij ons vind je originele geboorteborden voor jongens, meisjes en tweelingen. Voor de meisjes zijn roze geboorteborden met eenhoorns of lieve katjes erg populair. Bij de jongens wordt er vaak gekozen voor blauwe geboorteborden met een teddybeer of...

  Lees meer
 • NIEUW: Tekenrollen | Eindeloos entertainment voor de kids
  NIEUW: Tekenrollen | Eindeloos entertainment voor de kids

  Zijn je kinderen gek op kleuren? Met onze tekenrollen hoef je niet langer kleurplaten uit te printen; je rolt ze gewoon uit op de tafel of vloer. Onze kleurrollen zijn maar liefst vijf meter lang dus je kleine knutselaars zullen er urenlang plezier aan beleven. Van roekeloze racepiloten tot fabelachtige prinsessen, in onze uitgebreide selectie tekenrollen vind je voor elk wat wils. Laat je kleine koters hun favoriete thema uitkiezen en neem ze mee op uitstap naar de zee, boerderij,...

  Lees meer
 • Trend gespot: behangpapier met avocado’s
  Trend gespot: behangpapier met avocado’s

  Vergeet bloemen, wie op zoek is naar origineel behangpapier kiest voor avocado’s! In de keuken is deze exotische vrucht al een tijdje aan een stevige opmars bezig, en nu gaan ook interieurdesigners massaal overstag. En dat snappen wij maar al te goed, want zo’n avocado behangpapier staat gewoon heel erg leuk.

  Lees meer
 • VIDEO: Exclusief bij Nikkel Art - Gloss Editions
  VIDEO: Exclusief bij Nikkel Art - Gloss Editions

  Hoi, heb je dit nieuwe product al gezien? Bekijk de video en laat je inspireren. Wij horen graag wat jij van onze Gloss Editions vindt.

  Lees meer
 • 5 leuke cadeau ideeën met eigen foto’s
  5 leuke cadeau ideeën met eigen foto’s

  Vergeet onpersoonlijke cadeaubonnen! Welk naampje jij ook getrokken hebt, een fotogeschenk valt altijd in de smaak. Wil je het extra persoonlijk maken? Blader dan eens door je fotoalbums en ga op zoek naar een leuk plaatje. Upload je foto op onze website en laat hem printen op een materiaal naar keuze. Hieronder vind je alvast onze favoriete cadeau-ideeën om je op weg te helpen.

  Lees meer
 • Op onze trofee kast: BeCommerce Sustainability Award 2020
  Op onze trofee kast: BeCommerce Sustainability Award 2020

  Geweldig nieuws! BeCommerce verkoos ons als meest duurzame webshop van België. Een onderscheiding waar we enorm trots op zijn. We hebben dan ook heel wat groene troeven in huis waarmee we de vakjury én jullie wisten te overtuigen. Zo draait onze productie sinds kort volledig op groene energie. Hoe we dit mogelijk maken? Door maar liefst 148 zonnepanelen op ons dak te installeren. Verder worden onze producten steeds op maat gemaakt, wat betekent dat we nooit met overschotten zitten. Door onze...

  Lees meer
 • Hoe moet je fotobehang plaatsen? Dat doe je met deze lijm
  Hoe moet je fotobehang plaatsen? Dat doe je met deze lijm

  Fotobehang aanbrengen is precisiewerk. Met de juiste lijm wordt dit vervelende klusje echter kinderspel. Na uitgebreide tests kwam “Perfax Roll-on Magic” als beste kandidaat uit de test. Deze behanglijm werd speciaal ontwikkeld voor vliesbehang en dat merk je meteen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan snel verder.

  Lees meer
 • Cadeautips voor een origineel eindejaarsgeschenk
  Cadeautips voor een origineel eindejaarsgeschenk

  Cadeaus geven is nog leuker dan cadeaus krijgen! Tover een glimlach op het gezicht van die speciale persoon met een origineel eindejaarsgeschenk. Van sportfanaten tot wereldreizigers, onze unieke wanddecoratie valt werkelijk bij iedereen in de smaak. Laat je inspireren door onze cadeautips.

  Lees meer
 • Wat is selectieve focus?
  Wat is selectieve focus?

  Selectieve focus verwijst naar een veelgebruikte fototechniek waarbij de camera scherpgesteld wordt op een bepaald object. De fotograaf kiest er bewust voor om dit element helder in beeld te brengen en de rest van de scène te laten vervagen. Hierdoor wil hij de aandacht van de kijker trekken. De selectieve focus techniek kan nuttig zijn bij het fotograferen van chaotische, onaantrekkelijke of afleidende settings. Deze New York taxi op poster is hiervan een perfecte illustratie. Door de...

  Lees meer
 • Iets bijzonders aan je muur? Ga voor een drieluik canvas
  Iets bijzonders aan je muur? Ga voor een drieluik canvas

  Canvas schilderijen behoren ongetwijfeld tot de meest populaire wanddecoraties. Hun tijdloze look past dan ook bij elke interieurstijl. Ze mogen dan wel een vertrouwd zicht zijn in menig woonkamer, toch kan je jouw foto op doek op een originele manier presenteren. Door je foto op canvas op te delen in verschillende luiken, bekom je een werkelijk uniek kunstwerk dat je wellicht nergens anders zal terugzien. Een canvas drieluik is het meest geliefd bij onze klanten, maar ook een twee- of...

  Lees meer
 • Een foto op aluminium of plexiglas: wat kies jij?
  Een foto op aluminium of plexiglas: wat kies jij?

  Je hebt een mooie foto gevonden om die kale muur te decoreren, maar twijfelt nog op welk materiaal je hem wil laten afdrukken? Zowel aluminium als plexiglas laten de kleuren en details van jouw foto volledig tot hun recht komen. Beide materialen zijn zeer duurzaam en dankzij de UV-bestendige inkt blijft je foto zelfs na langdurige blootstelling aan de zon stralen. Hierdoor kan je je gepersonaliseerde wanddecoratie zowel binnen als buiten ophangen. De keuze voor een foto op aluminium dan wel...

  Lees meer
 • Een hart voor de planeet
  Een hart voor de planeet

  Wist je dat onze producten met 100% groene energie vervaardigd worden? Maar liefst 148 zonnepanelen voorzien ons atelier van de nodige elektriciteit om jouw wanddecoraties te produceren. Een duurzame investering waarmee we onze CO2-uitstoot en milieu-impact beperken, en een steentje bijdragen aan het beschermen van onze kostbare planeet. Draag jij het milieu ook een warm hart toe? Kiezen voor Nikkel Art, is kiezen voor duurzaamheid.

  Lees meer
 • Alles wat je moet weten over een foto op canvas
  Alles wat je moet weten over een foto op canvas

  Canvas bestellen? Bij ons ben je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Onze professionele HP Latex printer garandeert levendige kleuren en een haarscherp resultaat. De milieuvriendelijke inkt is bovendien UV-bestendig waardoor jij jarenlang van je foto op canvas kan genieten. De randen worden gespiegeld zodat de volledige foto steeds behouden blijft.

  Lees meer
 • Waarom ons fotobehang nu nóg beter is
  Waarom ons fotobehang nu nóg beter is

  Tijd voor een frisse wind door je interieur? Met ons fotobehang op maat Uit geïmporteerd document geef je eender welke ruimte in geen tijd een nieuwe look. Onze gloednieuwe state-of-the-art printer maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken en materialen, waardoor jij verzekerd bent van de allerhoogste kwaliteit: steviger behangpapier, intensere kleuren, haarscherpe details… én een versneld productieproces. Zo kunnen wij jouw fotobehang op maat nu nog sneller leveren.

  Lees meer
 • Interieurtip: exclusieve kunst van Jaime Ibarra
  Interieurtip: exclusieve kunst van Jaime Ibarra

  Kunstliefhebber? Op zoek naar artistieke en exclusieve wanddecoratie? In onze limited edition-collectie vind je unieke kunstfoto’s van de topfotografen Jaime Ibarra, Alain Delvoye, Fenna van der Vliet en Peter Odekerken. Hun artistiek werk is bij Nikkel Art verkrijgbaar op een materiaal naar keuze. Met name de afwerking van een foto op hoogwaardig Plexiglas is erg geschikt voor zulke exclusieve kunstwerken.

  Lees meer
 • Maak met deurstickers een pronkstuk van je deuren
  Maak met deurstickers een pronkstuk van je deuren

  Deuren zijn alomtegenwoordig in een interieur. Geef ze een eigen en originele uitstraling met een deursticker op maat. Zo wordt een deur een pronkstuk in de binnenhuisinrichting.

  Lees meer
 • Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos
  Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos

  Maak van de woonkamer een oase van rust met gepersonaliseerde wanddecoratie in natuurlijke tinten, zoals fotobehang van een bos met een rivier. De groene kleur van zo’n natuurtafereel op fotobehang werkt rustgevend waardoor je na een drukke dag volledig kan ontspannen in je woonkamer. Ga voor een fotobehang op maat met daarop enkele eeuwenoude bomen of een prachtig bos. De dieptewerking van de wanddecoratie versterkt het realistische effect waardoor het bos levensecht lijkt te zijn.

  Lees meer
 • Uniek kunstwerk in huis? Ontdek onze exclusieve collectie!
  Uniek kunstwerk in huis? Ontdek onze exclusieve collectie!

  Zijn 150 miljoen foto's in ons assortiment niet genoeg voor u ? Ontdek onze exclusieve Nikkel Art Collectie van fantastische beelden en selecteer een beeld passend bij uw huis of stijl. Bekijk onderstaande video om het prachtige effect met eigen ogen te zien.

  Lees meer
 • Wat is fotobehang? 6 redenen om voor fotobehang te kiezen!
  Wat is fotobehang? 6 redenen om voor fotobehang te kiezen!

  Geef je interieur een persoonlijke toets met een van de vier soorten hoogwaardig fotobehang van Nikkel Art met daarop een foto naar keuze. Van kunstzinnige portretten tot landschappen om bij weg te dromen. Ons ruime assortiment aan foto’s bevat voor ieder wat wils.

  Lees meer
 • 4 x artistieke foto’s van vrouwen op plexiglas
  4 x artistieke foto’s van vrouwen op plexiglas

  Een kale muur? Vul hem op met een tijdloos schilderij op plexiglas van een vrouwelijk model. Zulke kunstwerken op plexiglas passen in alle ruimtes en in ieder interieur. Ga voor een XXL schilderij om een volledige muur mee te decoreren of kies een of meerdere schilderijen in een kleiner formaat. Ontdek onze selectie van artistieke foto’s op plexiglas van vrouwen.

  Lees meer
 • Originele Vaderdag cadeau-ideeën voor iedere vader
  Originele Vaderdag cadeau-ideeën voor iedere vader

  Vaderdag is dé dag om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Verras hem met een gepersonaliseerd vaderdagcadeau met foto op een materiaal naar keuze. Upload je eigen foto, maak een persoonlijke fotocollage of doorzoek ons ruime assortiment aan thema’s en kies een foto die echt bij je vader past. Je bepaalt zelf op welk materiaal je jouw foto laat printen: op canvas, aluminium, plexiglas, poster ...

  Lees meer
 • Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium
  Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium

  Een zwart-witfoto van een landschap maakt je interieur helemaal af. Kies uit ons ruime assortiment aan kwaliteitsvolle foto’s een landschap dat je laat wegdromen, zoals een foto van een bos op aluminium. Hang deze tijdloze wanddecoratie op maat op jouw favoriete plek in huis, van de woonkamer tot het terras.

  Lees meer
 • Verras je mama met deze Moederdag cadeau-ideeën
  Verras je mama met deze Moederdag cadeau-ideeën

  Binnenkort zetten we onze mama’s weer in de bloemetjes. Dat kan met bloemen, of met gepersonaliseerde wanddecoratie. Geef een bijzonder cadeau aan je mama om haar te laten weten hoeveel ze voor jou betekent. Ontwerp een fotocollage met jullie mooiste herinneringen of kies een foto uit ons ruime assortiment aan thema’s. Want een foto zegt meer dan duizend woorden. Schenk je mama een foto op canvas, plexiglas, glas, poster of aluminium om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.

  Lees meer
 • De mooiste bloemen fotografie op canvas
  De mooiste bloemen fotografie op canvas

  Wat is er nou mooier dan een mooie foto van schitterende bloemen in jouw woonkamer? De mooiste bloemen fotografie op canvas is een geweldig idee om meer kleur en sfeer in huis te creëren. Je hebt de keuze uit een aantal prachtige foto’s die je op canvas kunt laten afdrukken en vervolgens overal in je woning kunt ophangen. Wat dacht je van bloemen fotografie in de woonkamer of de slaapkamer? Alles is mogelijk met een foto op canvas!

  Lees meer
 • Must have! The Big Five op fotobehang
  Must have! The Big Five op fotobehang

  Je kunt verschillende wilde dieren op de wereld in het echt bekijken, maar je kunt ze ook dichterbij halen dan ooit! Met de Big Five op fotobehang heb je niet alleen een schitterend nieuwe interieur look, maar kun je ook dagelijks genieten van deze bijzondere dieren in je eigen woning. Gepersonaliseerd fotobehang van wilde dieren zijn altijd een mooie aanwinst in huis. Je kunt er een bijzondere look mee creëren, maar daarnaast ziet het er altijd hip en trendy uit. Ontdek hier de mogelijkheden...

  Lees meer
 • Maatregelen omtrent het coronavirus
  Maatregelen omtrent het coronavirus

  Naar aanleiding van de recente maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen voor ons personeel. Want de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers staan voor ons centraal.

  Lees meer
 • De mooiste achterwanden voor de echte keukenheld
  De mooiste achterwanden voor de echte keukenheld

  Op zoek naar een unieke toevoeging voor je keuken? Met een mooie glazen achterwand heb je de mogelijkheid om jouw keuken een originele uitstraling te geven. 
Wat dacht je van een zoete achterwand met gebak? 
Of een kruidige achterwand met specerijen? 
Er zijn nog meer lekkere achterwanden die jouw keuken net die extra bijzondere look kunnen geven waar je jarenlang van kunt genieten. Hier krijg je toch spontaan honger van als je ernaar kijkt? Dat betekent extra veel koken en bakken in je mooie...

  Lees meer
 • Spring in het diepe met betoverende badkamer achterwanden
  Spring in het diepe met betoverende badkamer achterwanden

  Hiermee kun je een unieke sfeer in je badkamer creëren en daarnaast kun je deze ruimte in je woning helemaal tot leven brengen. De meeste badkamers hebben een strakke look in neutrale kleuren. Hoe leuk is het dan om juist eens voor iets anders te gaan? Met betoverende badkamer achterwanden kies je voor een bijzondere look in de badkamer waar je lange tijd van kunt genieten!

  Lees meer
 • Al eens gedacht aan een tuinposter?
  Al eens gedacht aan een tuinposter?

  De laatste loodjes van de winter wegen het zwaarste! Maar na de winter komt de lente, tijd om te denken aan het klaarmaken van jouw tuin. Bij Nikkel Art kan je niet alleen uniek wanddecoratie op maat kopen, maar ook fantastische tuinposters. 
En wij helpen je graag om je te inspireren om een mooie keuze te maken waarmee je al jouw familie en vrienden zal verbazen.

  Lees meer
 • Een gezellige en originele kinderkamer
  Een gezellige en originele kinderkamer

  Wil jouw kind een superhelden kamer of een prinses kamer. Of een grappige aap of graffiti ;-) Bij Nikkel Art kan je alles vinden om de kamer van jouw oogappel stoer, vrolijk, schattig, gezellig te maken. Met onze unieke, originele en gepersonaliseerde wanddecoratie maak jij de coolste kinderkamer. Zowel voor een jongenskamer als een meisjeskamer, en voor alle leeftijden, van baby tot peuter of kleuter, van pubers tot schoolgangers.

  Lees meer
 • Op zoek naar een origineel, romantisch en gepersonaliseerd Valentijnscadeau?
  Op zoek naar een origineel, romantisch en gepersonaliseerd Valentijnscadeau?

  Wij geven je graag een aantal leuke tips om jouw Valentijn te verrassen met een origineel en persoonlijk Valentijnscadeau. Nikkel Art is dé nummer 1 in gepersonaliseerde wanddecoratie op maat en wij zorgen ervoor dat jij dé nummer 1 van jouw geliefde blijft!

  Lees meer
 • Heeft mijn foto wel de juiste resolutie?
  Heeft mijn foto wel de juiste resolutie?

  Wanneer je een foto laat printen, is de kwaliteit van je foto zeer belangrijk. Is de foto groot genoeg voor het formaat van jouw keuze? Dan kun je deze gerust laten printen, en ben je verzekerd van een mooie scherpe print. Is jouw foto te klein? Dan is de kans groot dat je print niet de gewenste kwaliteit zal hebben...

  Lees meer
 • VIDEO: Creëer je eigen gepersonaliseerde fotocadeau
  VIDEO: Creëer je eigen gepersonaliseerde fotocadeau

  Kerstmis komt er weer aan en dat betekent niet alleen dat we gezellige dagen tegemoet gaan, maar ook dat er weer cadeaus gekocht kunnen gaan worden. En wat is er nu leuker dan een mooi fotogeschenk te geven dat de harten verwarmd? Een foto met betekenis is het mooiste wat er is. Hier vind je vijf tips voor het warmste fotogeschenk voor de kerstdagen!

  Lees meer
 • VIDEO: Nikkel Art in uitzending The Dutch Way op RTL 4
  VIDEO: Nikkel Art in uitzending The Dutch Way op RTL 4

  Met veel plezier hebben wij onze bijdrage mogen leveren voor het TV-programma "The Dutch Way", te zien op RTL 4. Wij vinden het eindresultaat schitterend! Jullie ook? Je kunt deze uitzending bekijken op Zondag 22 december om 16.30 of op Zaterdag 28 december om 10.30.

  Lees meer
 • Plexiglas of Aluminium? Dit zijn de verschillen!
  Plexiglas of Aluminium? Dit zijn de verschillen!

  Het plexiglas kan vergeleken worden met effectief glas, dit is in wezen een goedkoper alternatief voor het glas.

  Lees meer
 • NIEUW: Foto op Textielframe
  NIEUW: Foto op Textielframe

  Nieuw in Nikkel Art assortiment: Een foto op textiel met wandframe. Dit heeft een unieke uitstraling dankzij de combinatie van het hoogwaardige decodoek dat is omlijst met een prachtig zilverkleurig aluminium frame.

  Lees meer
 • Foto op Plexiglas, Foto op aluminium en Foto op glas met Greenguard Gold Certificate
  Foto op Plexiglas, Foto op aluminium en Foto op glas met Greenguard Gold Certificate

  Bij Nikkel Art streven wij altijd naar beter. Graag willen wij meegaan in de nieuwste ontwikkelingen, om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te kunnen bieden. Wist u bijvoorbeeld dat ons Plexiglas, Glas en Aluminium word geprint met inkten die zijn voorzien van het Greenguard Gold Certificate?

  Lees meer
 • VIDEO: 2 Swissqprint Nyala printers in het werk
  VIDEO: 2 Swissqprint Nyala printers in het werk

  De drukste periode van het jaar is weer begonnen! Wij zijn hard aan het werk om alle bestellingen op tijd voor jullie af te werken. Zoals je hier kunt zien draaien onze printers overuren. Vooraan zie je hoe ons aluminium word geprint. Op de achterste printer zie je hoe het plexiglas word geprint. De printer maakt gebruik van inkt die voorzien is van een Greenguard Gold Certificate. Dit houd in dat de prints bestand zijn tegen vrijwel alle omstandigheden. Bovendien is de inkt 100% veilig voor...

  Lees meer
 • Happy World Toilet Day!
  Happy World Toilet Day!

  De stickers van Nikkel Art worden voorzien van een duurzaam glans laminaat ter bescherming tegen externe factoren. Dit verlengt ook de levensduur van de kleur en beschermt tegen krassen. Wij printen met eco-milieuvriendelijk inkten. In onze uitgebreide foto database vindt u de mooiste prints voor dames en heren toiletten.