Nu 30% korting op alles, geldig t/m maandag 28.09
| Automatisch verrekend
 

Badkamer foto achterwand

Ben je op zoek naar een badkamer achterwand? Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij drukken elk motief in jouw gewenste grootte!

Badkamer achterwand glas met print

Badkamer achterwand glas met print

Glas bedrukken

Glas bedrukken

Badkamer achterwand met print

Badkamer achterwand met print

Achterwand glas met print

Achterwand glas met print

Badkamer glas achterwand met print

Badkamer glas achterwand met print

Een fantastische oplossing in plaats van traditionele tegels
Op maat gemaakt: geproduceerd volgens uw eigen design, persoonlijke maat en met uitsparingen
Gemakkelijk om hygiëne in de badkamer te handhaven
Geen voegen zoals bij de traditionele tegels
Makkelijk om te installeren met geleverde montagehandleiding
Keuze uit 100 miljoen Adobe Stock foto's
Intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring
Ultra HD afdruk dankzij zeer moderne 8 kleuren printers
Productie in eigen huis

Profiteer van deze voordelen

Badkamer foto achterwand per categorie

Beoordelingen

Door: Wiebe Velthuijzen 11-06-2020
Product: Foto op Glas

KWALITEIT in hoofdletters!! vriendelijk personeel, snelle levering, zeer mooi resultaat. Wij hebben een foto op glas als achterwand voor de keuken gekocht Via internet. De site is duidelijk. Kortom; top!

Door: H Gesthuizen 03-06-2020
Product: Foto op Glas

Ik ben helemaal gelukkig met de glazen spatwand. Gekozen om een oud handgeschreven recept van mijn oma te gebruiken. 195 likes op fb en eenaantal keer jullie pagina moeten doorgeven ivm mooie werk! Dat wil toch wel wat zeggen over de kwaliteit van de afdruk.van smoezelig oud papiertje naar kunstwerk....hoe blij kun je zijn

Door: Eric 29-05-2020
Product: Foto op Glas

Foto op (achter) glas besteld, als spatscherm op de wand achter de kookplaat. Gekozen voor een plaat met stoom, wit op zwart. Grappig / mooi effect. Fijn dat iedere willekeurige maat te bestellen is, dus de pasvorm is altijd goed. Goede kwaliteit foto. Scherp en helder zichtbaar achter het glas. De lever-informatie is redelijk: status wordt wel bijgewerkt maar het is onduidelijk wát er dan gebeurt en hoe lang dat duurt. Het was al met al wel een beetje geduld hebben. Maar het resultaat is goed (en dat telt...)!

Print op Gehard Glas

Keuken achterwand New York

Keuken achterwand New York

Keuken achterwand Mojito

Keuken achterwand Mojito

Keuken achterwand Abstractie

Keuken achterwand Abstractie

Keuken achterwand Wijn

Keuken achterwand Wijn

Badkamer achterwand lelie

Badkamer achterwand lelie

Keuken achterwand Afrika

Keuken achterwand Afrika

De print brengen we aan op de achterzijde van het glas. Dit zorgt voor visuele diepte en scherpte van de print, en van de praktische kant voor de duurzaamheid ervan: er komen geen krassen of en deze wordt niet mat bij het schoonmaken.

We printen van rand tot rand, zonder marge. Het maximale formaat 1,6m x 1,2m betekent in principe het einde van technische beperkingen.

Gehard glas 6mm heeft door de aanwezigheid van ijzeroxide een licht groene kleur.

Gehard glas extra klaar 6mm is een extra helder floatglas met een laag ijzergehalte; het is vrijwel kleurloos, en het heeft geen groene kleur die bij andere glassoorten wel te zien is.

We werken niet volgens standaardafmetingen:
Elk product heeft eigen afmetingen, vormen en eventueel uitgesneden openingen voor schakelaars, contacten of handgrepen.
We printen op glas dat klaar is om gemonteerd te worden, met een willekeurige vorm en dikte.

Meet en montage instructies

Badkamer foto achterwand

Meetinstructies

Meet zowel de hoogte als de breedte van de gewenste ruimte op 3 verschillende plekken (hoog, midden en laag). Gebruik steeds de kleinste maat voor het bestellen van uw glaspaneel en haal hier 4 mm vanaf (zowel in de hoogte alsook in de breedte) om er zeker van te zijn dat het glaspaneel past.
Voorbeeld: de kleinste gemeten maat is 120 cm: u geeft een glaspaneel maat op van 120 cm - 4 mm = 119,6 cm

Montage:

Dit is heel eenvoudig te realiseren met een zigzag figuur over het paneel en dan 5 cm. vanaf de rand een kader te maken met niet-agressieve montagekit zoals bijvoorbeeld Pattex. Daarna kit u de plaat netjes rondom af en u bent klaar!

Tekeningen:

Indien u stopcontacten in uw glasplaat wenst, doe dan online uw bestelling en stuur ons een tekening per email met de juiste maten.

Voorbeelden

Maak hier een keuze uit ons uitgebreide assortiment:

Keuken foto achterwandKeuken foto achterwand

Het voordeel van zo'n glasplaat in de keuken is dat deze hittebestendig is en dus niet aangetast zal worden door vrijkomende hitte. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor stopcontacten.Koop nu Keuken achterwand

Badkamer foto achterwand Badkamer foto achterwand

Het plaatsen van bedrukt glas in de badkamer heeft als voordeel dat u uw eigen wereldje kunt creëren en daarin helemaal kunt wegdromen. Bovendien is het ook hier weer mogelijk gaten in het glas te laten maken voor de kranen.Schilderijen op glas Schilderijen op glas

Schilderijen op glas geven uw kamer een nieuw uiterlijk en decoreren een wand op een originele manier. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor afstandhouders. Een foto op glas is een heel leuk en decoratief product.Koop nu Schilderijen op glas

Fototegels Fototegels

Om het interieur van jouw woning een unieke uitstraling te geven, kun je ervoor kiezen om een foto op glastegels te laten drukken. Dit betreft het printen van een foto om deze vervolgens aan te brengen op de achterzijde van kwalitatief hoogwaardig glas.Koop nu Fototegels

Verzendkosten

VerzendkostenProductietijdLevertijd
< 95€ - 5.99€
> 95€ - Gratis
20-22 werkdagen1-2 werkdagen