Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?

Offer a gift card

  


Stem je interieur af op je persoonlijkheid. Met een foto op geborsteld aluminium maak je jouw interieurdromen waar, zowel binnen als buiten want aluminium is erg weerbestendig en duurzaam.
Een foto op geborsteld aluminium is vooral geschikt voor zwart-witfoto’s en panorama’s. Decoreer je woonkamer, slaapkamer, veranda of terras met een zwart-witfoto van Brooklyn Bridge. Of geef je industrieel interieur een nieuwe look met een foto van de skyline van Parijs. Voor elke ruimte en iedere stijl is er de geschikte foto op geborsteld aluminium.
In ons kwaliteitsvolle foto-assortiment vind je miljoenen foto’s van dieren, landschappen, planten, iconische plaatsen en zo meer. Kies de foto die het best bij jou en in de inrichting van je woning of handelszaak past. Versleep het afdrukgebied en voer de gewenste afmetingen in. De witte delen van de foto worden niet geprint zodat de aluminiumtextuur duidelijk zichtbaar blijft en de details van je foto op uv-bestendig, geborsteld aluminium extra benadrukt worden.

Beoordelingen

Will Laros
Door: 07-10-2020

Mooi schilderij maar er zit wel een fikse kras op

Conny Markgraaf
Door: 29-09-2020

Ik ben enorm enthousiast over het resultaat! Het was een cadeautje voor mijn zoon en hij was sprakeloos! Super!!!

Ron Oldemgarm
Door: 28-09-2020

Ik heb een mooie foto op kwalitatief hoogwaardig materiaal perfect afgedrukt door Nikkel-Art. Super bedankt voor de snelle levering, jullie zijn een aanraderer

E Droste
Door: 10-07-2020

Heb 2 Caribische prints op aluminium, echt prachtig. Orders en levering prima.