Voorvertoning

Collecties

Patroonwereld

Ben je op zoek naar outdoor tuinkussens? Kies uit meer dan 100 miljoen decoratieve tuinkussens in verschillende kleuren, foto's en patronen die perfect zijn voor buitengebruik.

Outdoor kussens
  • Outdoor tuinkussens gepersonaliseerd naar wens
  • Waterdichte stof
  • Drie maten: 40x40 cm, 50x50 cm en 60x40 cm
  • Handgemaakt van 100% polyester
  • Inclusief bijpassende kussen vulling
  • Productietijd: 10-12 werkdagen
  • Profiteer van 15% korting (reeds verrekend)
Decoratieve tuinkussens zijn een makkelijke en leuke manier om je tuinbank of buitenlounge stijlvoller én comfortabeler te maken. Onze tuinkussens zijn sierkussens gemaakt van een zachte, waterdichte stof die speciaal ontwikkeld is om de kussens gedurende het hele jaar door buiten te laten liggen. De stof is sneldrogend en super comfortabel. Ideaal voor buitengebruik.

In het uitgebreide assortiment op deze pagina vind je diverse tuinkussens met prachtige foto's en trendy patronen in verschillende kleuren en stijlen. Met keuze uit meer dan 100 miljoen soorten designs, vind je in onze webshop zeker de perfecte tuinkussens voor jouw tuin, veranda of terras. Van tuinkussens met een romantisch bloemenpatroon tot tuinkussens met een mooi portret van een Schotse Hooglander, voor ieder is er wat wils.

Eens je een mooie foto of patroon voor je decoratieve tuinkussen hebt gekozen, kan je je tuinkussen verder personaliseren door de foto of het patroon aan te passen naar wens. Daarnaast kan je ook kiezen welk formaat tuinkussen je wil. Er is keuze uit drie populaire formaten, en elk formaat is perfect om je tuinmeubelen extra comfort te geven. Een extra ondersteuning in de rug van je tuinstoelen, of als extra kussens in je buitenlounge. Outdoor tuinkussens komen altijd van pas!
outdoor kussen, kussen voor buiten, tuinkussen, tuinkussens, outdoor kussens, outdoor sierkussens, sierkussens voor buiten, buitenkussens,