Menu

Latest posts

Nikkel Art: winnaar van de safeshops brilliant concept award 2021!

 

Schitterend nieuws! Tijdens de uitreiking van de SafeShop Awards 2021 mocht Nikkel Art op het podium staan om de Brilliant Concept Award in ontvangst te nemen! Apetrots zijn wij. En dat allemaal dankzij jou!

SafeShops Award

SafeShops.be, dé Belgische autoriteit op vlak van veilige webshops, bekronen elk jaar webshops die op hun manier uitblinken in de Belgische e-commerce sector. Wat deze prijzen zo speciaal maakt: de winnaars worden gekozen op basis van een grondig, objectief marktonderzoek, waarbij de klant zélf zijn onverbiddelijke mening mag geven en dus bepaalt wie er in de prijzen valt.

Dit jaar vulden maar liefst 4.000 online shoppers voor SafeShops een vragenlijst in over hun online winkelervaringen. En daaruit kwamen wij als winnaar in de categorie ‘Briljant Concept’. Wat dit betekent? Dat ons concept differentieert en inspireert. Dat het design en klantvriendelijkheid van onze webshop uitmuntend is. En dat onze klanten ware ambassadeurs van ons merk en onze webshop zijn. Kortom: alles waar wij elke dag keihard voor werken!

SafeShops Award NikkelArt

Wij zijn jullie, onze vele tevreden klanten, enorm dankbaar voor deze beloning. Want het is dankzij jullie en jullie positieve beoordelingen dat we deze award mee naar huis mochten nemen. Een groot dankjewel voor jullie steun! Met grote trots blijven we ons best doen. Niet alleen om ons te blijven verbeteren op vlak van ons design, ons concept en onze klantvriendelijkheid, maar ook om jullie te blijven inspireren met buitengewone interieurdecoratie!

ONTDEK ONS ASSORTIMENT


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze inspiratie pagina’s.  

 
Posted in: Cadeautips