Voorvertoning

Shop per thema

muurstickers
  • Profiteer van 30% korting op muurstickers
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Kies uit +100 miljoen foto’s
  • 100% maatwerk: past precies op je muur
  • Zelfklevend vinyl met matte finish
  • Eenvoudig aanbrengen zonder luchtbellen
  • Ook beschikbaar als cirkel
  • UV-bescherming tegen verkleuring
  • Haarscherpe details en levensechte kleuren
  • Klaar voor verzending binnen 3-5 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

M.J.G. Habraken
Door: 23-08-2021

ik ben heel blij met mijn muursticker.<br /> het was goed verpakt. Mooi om naar te kijken.

Tilly
Door: 29-01-2021

In een woord geweldi

Rina Monen
Door: 11-12-2020

Ik heb al heel wat stickers besteld via jullie. Ook fotobehang. Altijd prachtige kwaliteit.

Ad Sabben
Door: 19-02-2020

keurig verpakt binnen gekregen .en perfecte kwaliteit.
Alles wat je moet weten over onze muurstickers

Muur stickers zijn de ideale oplossing voor zij die hun interieur een nieuwe look willen geven zonder aan de slag te gaan met verfborstels of behanglijm. Laat je inspireren door de ideeën op onze website en ga vervolgens op zoek naar een muursticker die helemaal bij je past. Zin om aan de slag te gaan? Lees hieronder onze antwoorden op de meest gestelde vragen over wandstickers.

In welke formaten zijn jullie muurstickers beschikbaar?

Wij werken niet met standaard formaten; bij ons kan je de afmetingen van je muursticker volledig zelf bepalen. Het zelfklevend materiaal is maximum 150 cm breed. De lengte hangt af van je gekozen foto en is in theorie dus onbeperkt. Wil je toch een grotere muursticker? Geen probleem. Wij leveren je muurstickers in verschillende stukken.

Kan je een muursticker op eender welke wand kleven?

Muur stickers dien je steeds op een gladde wand aan te brengen. Wij raden aan eventuele oneffenheden weg te werken, zo niet zullen ze naderhand zichtbaar blijven. Om te vermijden dat je sticker na een tijdje loskomt, moet je goed controleren dat de muur schoon en droog is alvorens je de wandsticker aanbrengt.

Hoe plaats ik een muur sticker?

Met een beetje hulp is het heel eenvoudig om je muursticker aan te brengen. Verwijder de beschermfolie stukje per stukje en vraag een vriend om eventuele luchtbelletjes glad te strijken met behulp van een viltrakel terwijl je de sticker tegen de muur kleeft. Als je wandsticker uit verschillende delen bestaat, dien je rekening te houden met een overlap van 8 mm. Begin steeds aan de linkerzijde zodat de print mooi aansluit.

Vervagen de kleuren van mijn muursticker in de zon?

Nee! Omdat wij gebruik maken van UV-bestendige inkt, zullen de kleuren van je muursticker jaren later nog even intens stralen. Het kan dus geen kwaad om je wandsticker op te hangen op plaatsen waar direct zonlicht binnenvalt.

Kan ik mijn eigen foto op muur sticker bestellen?

Wij hebben een zeer uitgebreide fotobibliotheek met kwaliteitsbeelden van topfotografen en professionele designers. Voetbal muurstickers voor zoonlief, een paarden muursticker voor je tienerdochter of een 3D muursticker voor jezelf? In onze online catalogus vind iedereen zijn zin. Mocht je echter liever je eigen foto op een muursticker laten drukken dan kan dat uiteraard ook.