Menu

Latest posts

Keukendecoratie: behang in de keuken

 

Wil je je keuken een nieuwe look geven, maar niet gelijk een volledig nieuwe keuken aanschaffen? Dan is je keuken behangen een goed idee! Behang is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je keuken wil vernieuwen, toch kan behang of fotobehang in de keuken heel erg mooi zijn. Bovendien bestaan er ook behangsoorten met een afwasbare beschermlaag, die je dus makkelijk kan schoonmaken en ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals een keuken. In deze blog geven we je een paar leuke behang ideeën om je keuken in een nieuw jasje te steken, en tonen we meteen ook waar in onze webshop je alles kan terugvinden.


Fotobehang in de keuken

In de collectie Fotobehang Keuken vind je heel wat leuke foto’s die je keuken een mooie uitstraling kunnen geven. Het is een soort verzameling van foto’s met kleurrijk voedsel, aquarel illustraties van lekkere recepten, en nog een pak sfeervolle beelden over allerlei onderwerpen. Met fotobehang op maat vormen de behangstroken geen repetitief patroon op de muur, maar een soort muurvullende foto of print. Fotobehang is steeds maatwerk, waarbij je precies kan bepalen welk deel van de foto op de muur moet komen. Ons advies is om voor de keuken te kiezen voor Premium vlies fotobehang in plaats van ‘gewoon’ vlies fotobehang. Dit is iets dikker en bevat een afwasbare beschermlaag die bestand is tegen vocht en krassen. Fijn om spatjes eten en drinken voorzichtig te kunnen schoonmaken met een zachte, vochtige doek en je keukenmuren langer mooi te houden.

Ook interessant: Landelijke keuken? Ontdek onze decoratie tips

Fotobehang Verzameling van flessen wijn op houten kisten


Fotobehang over koken

Nog een categorie met leuke fotobehang ideeën voor de keuken is de collectie Fotobehang Koken. Hierin vind je fotobehang met mooie foto’s van lekker eten en drinken zoals roodgloeiende pepers, heerlijk fris fruit, een kleurrijk assortiment specerijen en nog zoveel meer. Omdat er zo’n groot aanbod is aan fotobehang voor in de keuken, hebben we de collectie opgedeeld in verschillende subcategorieën, van Fotobehang met Kruiden tot Fotobehang met Wijn. Geen idee wat te kiezen? Check dan zeker eens de pagina Fotobehang Bestellers Koken. Hier vind je een selectie van het meest verkochte fotobehang uit de collectie Fotobehang Koken, stuk voor stuk prachtige plaatjes om de keuken mee aan te kleden.

Fotobehang Chocola


Behang keuken

Een leuk aspect aan behang is dat het eenvoudig een warme en gezellige sfeer in je keuken kan creëren. Zeker in tegenstelling tot verf, dat in veel gevallen al snel kan zorgen voor een kille uitstraling. Zie je toch liever behang met een repetitief patroon tegen je keukenmuur in plaats van zo’n muurvullend kunstwerk? Neem dan zeker eens een kijkje in de collectie Behang Keuken. Hier vind je tal van behangetjes vol leuke patronen. Denk aan behang met koffie bonen, behang met advocado’s en zelfs behang met thee blaadjes. Behang kan je bestellen in rollen van 10, 20 of 40 m. Hoeveel behang je precies nodig hebt, kan je eenvoudig berekenen met de online behang calculator. Als je op het behang van jouw keuze klikt, zie je de behang calculator aan de linkerkant.

Behang Koffie

Behang Zwart-wit theetijdpatroon

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden en wil je ook graag behang of fotobehang in de keuken? Goede keuze! Struin om te beginnen eens door de collectie Behang Keuken en doe inspiratie om jouw keukenmuren in een mooi nieuw jasje te steken. Liever iets anders? Met onze tientallen collecties vol sfeervol behang en fotobehang vind je zeker de sfeerfoto of het patroontje waar je naar op zoek bent!

SHOP BEHANG KEUKEN


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia