Menu

Latest posts

Een foto achterwand voor extra sfeer in de badkamer

 

Kan jij ook uren spenderen in de badkamer? Maak je wellness moment helemaal compleet met een gepersonaliseerde badkamer foto achterwand. De ideale manier om extra sfeer te creëren én je muren te beschermen tegen opspattend water. Langs het bad, in de douche of achter de wastafel? Bestel een badkamer foto achterwand op maat van jouw interieur. Met professioneel afgewerkte uitsparingen voor stopcontacten of kranen.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


Badkamer foto achterwand pad naar Noordzeestrand

Badkamer foto achterwand Kyoto, Japan bamboebosJe badkamer is de plek bij uitstek om na een drukke dag heerlijk te relaxen. Kies daarom voor een badkamer foto achterwand die een ontspannen sfeer uitstraalt. Denk aan lotusbloemen, watervallen, bamboe bossen of massage stenen. Of wend je tot de ultieme zen meester met een Boeddha badkamer foto achterwand. Ook de zee is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Een strand, pier of onderwaterzicht? Kies de badkamer foto achterwand die het best bij je past.

Badkamer foto achterwand Thaise boeddha

Badkamer foto achterwand Stenen in het meer bij zonsondergang

BADKAMER FOTO ACHTERWAND

 
Posted in: Wooninspiratie, Badkamer

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia