Menu

Latest posts

Zo creëer je een badkamer met beach vibes: 4 deco tips

 

Staat een vakantie dit jaar niet op de planning? Of wil je gewoon het hele jaar door genieten van een heerlijk vakantiegevoel in huis? Haal die zomerse vakantiesfeer dan naar binnen met een badkamer die heerlijk zonnige beach vibes uitstraalt! Een badkamer in strandsfeer is ideaal om te ontspannen en tot rust te komen, net alsof je op vakantie bent! Maar hoe doe je dat dan, zo’n badkamer in strand thema creëeren? Met enkele slimme decoratie items is het eenvoudiger dan je denkt.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


1. Badkamer foto achterwand oceaan golf

Oceaan golven zijn prachtige natuurfenomenen. Het geluid van een oceaan golf is niet alleen een van de meest ontspannende geluiden die er bestaan; ook het uitzicht ervan is een ware streling voor het oog. De combinatie van ruwe, azuurblauwe en witte kleuren vormen een schilderachtig tafereel dat niemand onberoerd laat. Voeg die sfeer toe aan je eigen badkamer met een badkamer foto achterwand met oceaan golf. Neem een kijkje in de collectie met prachtige oceaan golven en kies de foto uit die jij het mooist vindt. Een badkamer foto achterwand is een unieke manier om je badkamer een unieke, persoonlijke touch te geven. Gemaakt van glas of plexiglas en precies tot op de cm op maat gemaakt, zodat die perfect in jouw badkamer interieur past.

Badkamer foto achterwand Blauw en aquamarijn kleur zee golven en geel zand met wit schuim geïsoleerd op een witte achtergrond. Mariene strand achtergrond


2. Fotobehang met tropisch strand

Behang die ene lege badkamermuur met fotobehang met een tropisch strand en je hebt het hele jaar door het gevoel alsof je op vakantie bent. Neem een heerlijk ontspannen bad onder de wuivende palmbomen en geniet van een prachtige zonsondergang, terwijl je jezelf helemaal tot rust voelt komen. Met fotobehang lijkt het alsof je je werkelijk op een tropisch strand waant! Bestel je fotobehang op maat van jouw muren en plaats die in een mum van tijd tegen je badkamer muur, met behulp van het eenvoudige bijgeleverde stappenplan.

Fotobehang Barbados


3. Meubelstickers tropische bladeren

Je badkamer eenvoudig beach vibes geven? Dat kan met een meubelsticker op maat! Geef die saaie badkmerkast een persoonlijke look met een meubelsticker met tropsiche bladeren en ontdek zelf hoe de sfeer in je badkamer ineens een stuk luchtiger en speelser wordt, net zoals de zomer! Een meubelsticker is gemaakt van Vinyl en kan je eenvoudig op eender welke vlakke en propere ondergrond kleven.

Meer lezen: Geef je interieur een nieuwe look met meubel stickers

Meubelstickers Tropische jungle groene palmbladeren naadloos patroon


4. Fotorolgordijn met strand

De laatste – en meteen ook de origineelste – manier om je badkamer zonnige beachvibes te geven, is een fotorolgordijn. Heb je na een lange werkdag nood aan wat privacy en een rustgevend uitzicht? Rol dan je fotorolgordijn strand en zee naar beneden en creëer een zomerse sfeer waar je helemaal bij kan wegdromen. Jouw fotorolgordijn met strand foto kan je helemaal naar wens personaliseren en precies op maat van jouw badkamer raam bestellen, waardoor ze precies aansluit aan jouw badkamer interieur.

Fotorolgordijn Mooie levendige zonsondergang bij paradijsstrand Borneo Maleisië

ONTWERP JE FOTOROLGORDIJN STRAND EN ZEE


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia