Menu

Latest posts

7 x behang inspiratie voor een kinderkamer met karakter

 

Een kinderkamer hoort een plaats van vreugde en creativiteit zijn. Wil je de look van de kamer van je kind compleet maken? Behang een geweldige manier om de kinderkamer meer kleur en persoonlijkheid te geven. Het creëert een huiselijke sfeer waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Door het juiste behang voor de kinderkamer te kiezen, kunnen ze zich gelukkig en comfortabel voelen in hun eigen plekje. De 7 meest populaire behang patronen die je kan gebruiken om de kamer van je kind te versieren, vind je in deze blog. Van behang met schattige dieren tot abstracte patronen – voor elk kind zit er wel wat tussen!


1. Kinderkamerbehang: behang met natuur patronen

De natuur is de essentie van het leven, en dat weten kinderen als geen ander. Ze zijn van nature aangetrokken tot alles dat met natuur te maken heeft – van planten tot dieren. Het geeft ze een gevoel van rust en stabiliteit. Kinderkamerbehang met natuur patronen is dus perfect de kamer van je kind om te toveren tot een oase van rust en sereniteit. Denk aan behang met schattige figuren van dieren, fleurige bloemen, sappige watermeloenen en ga zo maar door. De designs zijn licht, kleurrijk en geven je een instant happiness-gevoel!

Bekijk de collectie kinderkamer: Behang Uit de natuur

Behang Aquarel naadloze patroon polka dot bruin beige en leeuw. Handgetekende clipart


2. Kinderkamerbehang: behang met regenbogen

Behang met regenbogen is een populaire keuze voor de kinderkamer. Het is een geweldige manier om een vleugje kleur toe te voegen en een interessante look en feel te creëren. Regenbogen staan symbool voor hoop en geluk. Regenboogbehang zorgt ervoor dat de kamer van je kind meer aanvoelt als een gezellige, vrolijke plek. Dit is perfect voor kinderen die bang zijn in het donker of moeite hebben om in slaap te vallen.

Ontdek de collectie kinderkamer: Behang Regenboog

Behang Moderne hand getekende naadloze patroon. Diverse regenbogen in zandpalet


3. Behang met schilder- en tekenlijnen

Kinderkamerbehang hoeft niet altijd typisch kinderlijke patronen te bevatten, ook behang met een meer volwassen patroon kan perfect in de kinderkamer. En het pluspunt is, als je kind wat ouder is zal hij nog steeds dol zijn ‘kinderkamer’ en behang. Behang met schilder en tekenlijnen is zo’n behang waar je kind jaren plezier van zal hebben. Dit behang bevat lijnen waardoor het lijkt alsof iemand met een potlood of penseel op de muur geschilderd of getekend heeft. Stijlvol én trendy.

Ga naar kinderkamer: Behang Schilder en tekenlijnen

Behang Grappige abstracte geometrische naadloze vector patronen instellen. Eenvoudige Doodle Print ideaal voor stof, textiel


4. Behang met jungle patroon

Kinderkamerbehang met schattige dieren is een perfecte manier om de kamer aantrekkelijker te maken. Het meest populaire dierenbehang is dat met een jungle-thema. Het jungle-thema is favoriet bij kinderen die van dieren en de wildernis houden. Het is ook een geweldige manier om je kind de wereld te laten zien of ze te vertellen over verschillende landen en culturen. Behang in jungle-thema is trouwens niet alleen voor kinderen, maar ook ideaal voor de kamer van je tiener.

Bekijk de collectie: Jungle kinderkamer behang

Behang Zwarte wilde panter grote kat in jungle bladeren illustratie vector naadloze patroon


5. Behang met geometrische vormen

Kinderen zijn altijd gefascineerd door geometrische vormen. De collectie behang met Geometrische vormen bevat behang met cirkels, vierkanten, driehoeken en abstracte vlekken. Dit behang is ontzettend populair in kinderkamers omdat het kinderen van alle leeftijden aanspreekt – van dreumes tot jongvolwassene. Ideaal voor ouders die hun kind een kamer willen geven die tijdloos en toch trendy is.

Aanbevolen artikel: De nieuwste behangtrends van 2022

Behang Leuke abstracte naadloze vectorpatronen met onregelmatige borstelwervelingen, vlekken en cirkels die op een bruine en beige achtergrond worden geïsoleerd


6. Behang bloemenmotief

Behang met bloemen is een van de meest populaire keuzes voor kinderkamers. Kinderen zijn vaak gefascineerd door bloemen. Ze worden aangetrokken door hun kleuren, vormen en de manier waarop ze ruiken. Bloemen kunnen elke kamer levendiger en mooier maken. Behang met bloemen is een geweldige optie voor een kinderkamer, omdat het niet alleen aantrekkelijk is voor hen, maar ook wat kleur en leven in de kamer brengt.

Ontdek kinderkamer: Behang Bloemenmotief

Behang Leuk Hand Getekend Bloemen Naadloos Vectorpatroon. Eenvoudige witte borstel bloemen geïsoleerd op een licht blozen roze achtergrond


7. Behang met tropische bladeren

Behang met tropische bladeren zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden. Sier de muren met behang tropische bladeren en de kinderkamer vult zich instant met een zomergevoel. Of je nu gaat voor hip behang met bananenbladeren of een kleurrijk behangetje met tropische bloemen, de kamer zal er sowieso frisser, ruimer en vrolijker door worden.

Geef je ogen de kost: Kinderkamer behang Tropische bladeren

Behang Aquarel tropische bladeren naadloze patroon. Handgeschilderde exotische bananen groene takken op witte achtergrond


Zelf behangen

Kinderkamerbehang is een geweldige manier om de ruimte te personaliseren en het als thuis te laten voelen. Bovendien is zelf behangen eenvoudiger dan je denkt. Door de stap-voor-stap ophanginstructies voor behang te volgen kan zelfs de meest onhandige persoon aan de slag met behang. Struin door de volledige collectie het kinderkamer behang en creëer een hippe kinderkamer waar je kinderen nog jaren plezier aan hebben!

BEHANG KINDERKAMER


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia