Menu

Latest posts

Tienerkamer decoratie tips

 

Jongeren zitten graag op hun slaapkamer. Een plek waar ze zich na school even kunnen afzonderen van de rest van de wereld. Als ouder wil je uiteraard dat jouw tiener zich goed voelt op zijn of haar eigen plekje. Hoe je daarbij kan helpen? Door de tienerkamer zo in te richten dat hij aansluit bij hun leefwereld. Anders dan kinderen hebben pubers vaak een uitgesproken mening over hoe ze hun slaapkamer willen inrichten. Ga samen met hen na wat hun hobbies en interesses zijn. Is jouw grote meid een stoere skatergirl? Dan zal ze graffiti behang waarschijnlijk helemaal het einde vinden. Is je tienerdochter eerder gek op hiphop en dans? Met een leuke actiefoto aan de muur creëer je een omgeving waarin ze helemaal zichzelf kan zijn.

Behang gekleurd graffiti naadloos patroon met grungeeffect

VAN KINDERKAMER TOT TIENERKAMER

Voor tieners is de mening van hun leeftijdsgenoten het allerbelangrijkste. Vanzelfsprekend willen ze dan ook een slaapkamer waarmee ze bij hun vrienden kunnen uitpakken. Gelukkig hoef je daarvoor geen fortuin uit te geven. Met aangepaste foto decoratie kom je namelijk al een heel eind. Vervang die knuffelberen en zelfgemaakte tekeningen bijvoorbeeld eens door posters van hun idool of favoriete muziekband. Je krijgt meteen een heel andere slaapkamer. Eentje die bovendien meer vertelt over de unieke persoon die jouw kind intussen geworden is. Krijg je van je tiener wel eens te horen dat de meubels op zijn kamer kinderachtig zijn? Ook daarvoor hebben wij een gemakkelijke oplossing: meubelstickers! Van girly bloemetjespatronen tot een verweerde houtlook; niets is onmogelijk.

DE ULTIEME TIENERKAMER: ZO BEGIN JE ERAAN

Tienerjongens kunnen al gamend heel wat uurtjes op hun kamer spenderen. Kan jouw zoon ook eindeloos vertellen over Fortnite, Counter-Strike en andere videogames? Je hoeft gelukkig geen ingewijde te zijn om in zijn enthousiasme te delen. Verras hem met een muursticker van zijn favoriete spel. Wedden dat je plots de allercoolste mama of papa ter wereld bent? Of plak er eentje op het tafelblad van zijn bureau. Wie weet is dat wel de ultieme manier om je tienerzoon eindelijk achter zijn studieboeken te krijgen. Heeft de slaapkamer van je tiener een iets drastischere make-over nodig? Dan is fotobehang de aangewezen keuze. Klik op de knop hieronder en laat je inspireren.

Muurstickers Fictieve afbeelding van een gigantische robot staat in een verwoest stadion

FOTOBEHANG TIENERKAMER


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze fotobehang inspiraties

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia