Menu

Latest posts

Nieuw: 3d letters om de kinderkamer te decoreren

 

Een leuk, origineel én persoonlijk cadeau vinden voor kersverse ouders of voor een kind, het is een van de moeilijkste dingen die er bestaat. Ben jij momenteel op zoek naar zo’n cadeau om jonge ouders of om je eigen kind of kleine nichtje of neefje mee te verrassen? Dan zijn decoratieve 3D letters zeker en vast wat voor jou! Bestel online in 3D letters de initialen of volledige naam van het kind, en geef kind of ouders een geschenk waar ze jaren plezier aan kunnen beleven.


De naam of initialen van je kind in 3D letters

Ben je in verwachting? Dan ben je vast al op zoek naar mooie namen, of je hebt er al lang over nagedacht en intussen een supermooie babynaam gekozen. Met mooie decoratieve 3D letters tegen de muur of op een plankje in de babykamer, kan iedereen de initialen of volledige naam van je kleine spruit bewonderen. Bovendien is het ook een ideale manier om de kinderkamer een persoonlijke toets te geven en nóg gezelliger te maken. Decoratieve 3D letters zijn dus niet alleen leuk om te geven of te krijgen, maar zeker ook om voor jezelf en je eigen kinderen te kopen!


Plak je 3D letters tegen de muur, de deur of zet ze neer

Niet in verwachting, maar wel trotse ouder van een prachtige zoon of dochter of een kroost kinderen? Ook is een naam in decoratieve 3D letters een leuk idee! De naam van je kind is immers de mooiste die er bestaat. En kinderen vinden het bovendien ontzettend leuk als hun naam in mooie letters op de deur of tegen de muur van hun slaapkamer hangt. Verwijder de beschermfolie aan de achterkant van de 3D letter en plak iedere letter eenvoudig op de deur, de muur, een kast… of eender welke gladde, propere ondergrond. Of zet ze gewoon op een plankje of op het bureautje van je kind, zodat hij of zij er iedere dag vol bewondering naar kan kijken.

Lees zeker ook: 33 fotobehang en behang inspiraties voor de kinderkamer


Decoratieve 3D letters van de allerhoogste kwaliteit

Jouw decoratieve 3D letters worden gemaakt uit hoogwaardig, sterk Forex materiaal. De 3D letters zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. En we kunnen het zeggen, het bekijken en uitkiezen van de 7 soorten 3D letters is al een enorm leuke bezigheid op zich! Van schattige letters in pastel met een beertje voor de babykamer, tot grappige letters in de vorm van een diertje of een pluizig monster voor de kinderkamer. Stuk voor stuk originele, kleurrijke ontwerpen die bij iedere interieurstijl passen.

Of je ze nu koopt voor je eigen kinderen of als kraamgeschenk voor toekomstige ouders, decoratieve 3D letters zijn een prachtig, persoonlijk geschenk waar je zowel ouder als kind ontzettend blij mee maakt! Op zoek naar nog een ander origineel kraamgeschenk of cadeau voor een doop? Dan is een gepersonaliseerd geboortekussen een uitstekende keuze! Bekijk de nieuwe geboortekussens die je helemaal zelf kan personaliseren met naam en geboortegegevens van de baby en maak jonge ouders ontzettend blij!

HOE 3DLETTERS ONLINE BESTELLEN

3D letters bestellen


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia