Menu

Latest posts

Geboortekussen met naam: het perfecte kraamcadeau

 

Is er onlangs een nieuw wondertje in je familie of vriendenkring geboren? Wat leuk! Tijd om de kersverse ouders te feliciteren. Natuurlijk wil je de ouders niet zomaar een cadeau geven, maar een leuk, origineel en persoonlijk kraamcadeau. Geen idee wat je moet kiezen? Ga voor een gepersonaliseerd geboortekussen en maak de ouders oprecht blij! Je het kan jouw geboortekussen volledig naar wens personaliseren – van de geboortegegevens van de baby tot formaat.


Geboortekussen Pony Jill

Een geboortekussen met naam: een blijvende herinnering

Een trendy geboortekussen met de naam en geboortegegevens van de kersverve baby, dat is pas een origineel kraamcadeau! Het gepersonaliseerde geboortekussen geeft de trotse ouders een mooie en blijvende herinnering aan het meest kostbare moment uit hun leven. De prachtige designs van de geboortekussens zijn bovendien ontzettend hip, perfect om de kinderkamer te decoreren en gezelliger te maken. Niet enkel de ouders zullen er jaren van kunnen genieten, ook het kind zelf zal later ontzettend blij zijn met zo’n leuk gepersonaliseerd kussen met zijn of haar eigen naam.


Geboortekussens Eenhoorn Angele

Een trendy en streelzacht cadeau

Jouw geboortekussen is niet alleen origineel, maar ook nog eens knuffelzacht. Je kan kiezen of je je geboortekussen wil laten maken in satijn of fluweel. Beiden zijn uiterst zachte en huidvriendelijke stoffen, gemaakt van duurzaam polyester. Vlekje op het kussen? Was het kussen in de machine op 30 graden en het kussen is weer als nieuw! Word je binnenkort tante, oom of gaat één van je beste vriendinnen bevallen? Met een gepersonaliseerd geboortekussen heb je het perfecte geschenk om de jonge ouders tijdens het kraambezoek of de doop van de baby mee te verrassen.


Geboortekussen Regenboog James

Geboortekussen Giraf Harun

Personaliseer het geboortekussen zelf naar wens

Je kan het geboortekussen helemaal naar wens personaliseren: van het design tot de geboortegegevens. Kies eerst het geboortekussen dat je het meeste aanspreekt. Met 18 unieke, huisgemaakte designs kan je er zeker van zijn dat jouw geboortekussen een origineel geschenk is dat niemand anders heeft. De zachte kleuren en vrolijke illustraties met dieren, regenbogen en meer, passen perfect in iedere kinderkamer. Heb je een leuk geboortekussen gekozen? Dan kan je beginnen met personaliseren. Geef de naam, geboortedatum, tijd, gewicht en lengte van het baby’tje in, kies hoe groot het geboortekussen moet zijn en je bent klaar! In onderstaande video tonen we je hoe eenvoudig het is.

Ben je zelf in verwachting of heb je pas een baby gekregen en wil je het blijde nieuws aan de hele buurt bekend maken? Check zeker onze gepersonaliseerde geboorteborden om in de tuin of achter het raam te zetten. Zoek snel je favoriet tussen de tientallen superleuke geboorteborden voor zowel jongens, meisjes als tweelingen.

Geboortekussen bestellen


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia