Menu

Latest posts

Decoratie-ideeën voor de slaapkamer van de kids

 

Nu de dagen korter worden en we met z’n allen wat meer tijd doorbrengen in huis, hebben ook jouw kinderen soms nood aan een eigen plekje. Deze stay-at-home winter is het uitgelezen moment om de slaapkamers in een nieuw jasje te steken. Met deze 8 decoratie-ideeën creëer je in een handomdraai een gezellige kinderkamer waar je mini me’s zich eventjes kunnen terugtrekken.

#1 Fotobehang

Wil je kleine meid ballerina worden? Of ambieert je zoon een carrière als profvoetballer? Laat hun kinderlijke dromen toch al een beetje werkelijkheid worden met een fotobehang van hun favoriete hobby. Superleuk als accentwand achter het bed.

Fotobehang kleine ballerina's benen

FOTOBEHANG KINDERKAMER

#2 Contourgesneden stickers

Kinderen kunnen zo hun eigen willetje hebben. Ze vinden het dan ook helemaal geweldig als ze betrokken worden bij de inrichting van hun slaapkamer. Met een set contourgesneden stickers kunnen ze lekker zelf bepalen waar ze hun favoriete figuurtjes kleven. Op de deur, het bureau of de kleerkast; geen plek is veilig voor deze kleurrijke bende dino’s.

Contoursticker dinosaurussen en bloemen

CONTOURGESNEDEN STICKERS KINDERKAMER

#3 Canvas

Of het nu paarden, prinsessen of snelle racewagens zijn, elk kind ontwikkelt zijn eigen interesses. Gelukkig maar! Wat typeert jouw kinderen het meest? Hang een setje foto canvassen aan de muur zodat ze zich helemaal op hun gemak voelen in hun eigen slaapkamertje.

Foto op Canvas Motorsporten

FOTO OP CANVAS KINDERKAMER

#4 Meubelstickers

Kinderen zijn doorgaans geen fan van alledaagse meubels. Ze willen een coole slaapkamer waarmee ze kunnen uitpakken bij hun vriendjes. Vooraleer je naar de dichtstbijzijnde meubelzaak holt, neem je best eens een kijkje tussen onze meubelstickers. Zo tover jij dat standaard kastje in één klap om tot een echte eyecatcher.

Meubelstickers muziek graffiti

MEUBELSTICKERS KINDERKAMER

#5 Behangpapier

Zoete dromen gegarandeerd met dit vrolijke behangpapier aan de muur. De ideale manier om de kinderkamer een speelse look te geven zonder te moeten inboeten aan ruimte. Zo heeft jouw kleintje des te meer plaats om zorgeloos te kunnen ravotten.

Behang bospatroon met schattige kleine vossen

BEHANG KINDERKAMER

#6 Deurstickers

Lenen de slaapkamers van je kinderen zich niet tot grootse interieurprojecten? Dan biedt een deursticker de ideale oplossing. Een vaak vergeten plekje, maar oh zo origineel. Skater girls zullen alvast helemaal weg zijn van dit prachtige exemplaar.

Deurstickers roller 80s

DEURSTICKERS KINDERKAMER

#7 Posters

Is een kamer wel een tienerkamer zonder posters aan de muur? Verras je tienerzoon of -dochter met een poster van hun favoriete deejay of rockband, of laat er eentje printen van de meest memorabele momenten uit hun jonge leventje. Want vrienden zijn nu eenmaal het allerbelangrijkste voor tieners.

poster eigen Foto

POSTER KINDERKAMER

#8 Muurstickers

Krijg je de kids maar moeilijk achter hun studieboeken? Met deze muursticker in voetbalthema zal zelfs je voetbalverslaafde tienerzoon met plezier aan het studeren slaan. Ga voor een muursticker over de volledige breedte van het bureau voor het mooiste resultaat. Zin om aan de slag te gaan? Hier vind je nog meer ideeën voor een gezellige en originele kinderkamer.

Poster Voetbalscène 's nachts

MUURSTICKERS KINDERKAMER