Menu

Latest posts

23 paasdecoratie inspiraties 2022

 

De lente is in het land en dat betekent dat ook Pasen weer voor de deur staat. Of je nu plannen hebt om een paasfeest te organiseren of je wil je huis gewoon in een vrolijke lente sfeer brengen, paasdecoratie en lente decoratie is altijd een goed idee. Hoewel al die Pasen knutselwerkjes erg schattig zijn, houden wij het graag simpel. Met deze geniale en stijlvolle paasdecoratie ideeën wordt je huis geen kitsche boel, maar een gezellige plek die een fris lentegevoel uitstraalt.

KINDERKAMER PAASDECORATIE

Met schattige paasdecoratie zoals een foto op aluminium met illustratie van konijntjes of een muursticker met paashaasjes, breng je de kinderkamer in no-time in paassfeer. Ook met meubelstickers kan je de kinderkamer eenvoudig klaarmaken voor Pasen. Neem nu deze meubelsticker met konijnen print, té schattig! Je kan de meubelsticker volledig zelf ontwerpen en vervolgens laten maken op maat. Met tal van leuke en schattige illustraties in de webshop om op sticker of foto te laten printen heb je keuze te over!

#1 Wanddecoratie op aluminium en meubelsticker met schattige haasjes

Fotowanden Schattige haasjes wanddecoratie

#2 Funny bunnies muursticker

Funny bunnies muursticker

#3 Wanddecoratie met pastel paaseitjes op canvas

Fotowanden Pastel paaseitjes op canvas

#4 Snoezige wanddecoratie en behang met paaseitjes

Fotowanden Snoezige paas wanddecoratie

#5 Meubelstickers Pasen en lente

Vrolijk Pasen meubelstickers

#6 Behang vrolijke haasjes

Vrolijke haasjes op behang

PAASDECORATIE OM JE MUREN TE SIEREN

Een fotowand met verschillende ingelijste posters of één of meerdere foto’s op plexiglas, canvas of aluminium, geeft je interieur een stuk meer sfeer en persoonlijkheid. Voor de paasdagen hebben we enkele fotowanden geselecteerd met als thema Pasen of lente. Met zo’n vrolijke en fleurige pasen fotowand met bloemen of een poster met Paas quote, breng je je interieur in no-time in de paassfeer. Onze favoriete fotowand composities lees je in de blog: zo maak je de perfecte fotowand. Geen zin om in je muren te boren? Zet je wanddecoratie dan op een kast, op de schouw of op de grond en laat het nonchalant tegen de muur leunen. Heel erg trendy!

#7 Fotowand met ingelijste bloemenposters

Fotowanden Bloemenposters

#8 Ingelijste poster Happy Easter

Vrolijk Pasen poster

#9 Fotowand met ingelijste serene natuurposters

Fotowanden Serene natuur posters

#10 Drieluik op plexiglas met roze bloesems

Fotowanden Bloesem drieluik op plexiglas

#11 Foto op canvas zeebries en sierkussens met bloemen

Zeebries decoratie

#12 Foto op plexiglas bloemenweide

Bloemenweide op plexiglas

#13 Foto op aluminium witte tulpen

Witte tulpen op aluminium

FOTOWANDEN PASEN


LENTE IN DE KEUKEN

Met Pasen en zonnigere dagen in het vooruitzicht is het een goed idee om een frisse wind door de keuken te laten waaien en je keuken decoratie onder handen te nemen. Lente staat voor zachte kleuren, zonlicht en natuur. Een keuken achterwand in lente look is ideaal om die vrolijke lente kleuren in huis te halen. Deze glazen keuken achterwand met bloemen in pastel past perfect in deze sfeer. Vetspetters kan je eenvoudig afvegen een geschikt reinigingsmiddel en een zachte, vochtige doek. Stijlvol én praktisch dus!

14# Glazen keuken achterwand met pastel bloemen

Fleurige keuken achterwand

Nog een simpele manier om je keuken op te fleuren en lente-proof te maken, zijn fleurige botanische meubelstickers. Kleef ze eenvoudig op de gladde ondergrond van een meubelstuk dat je wil pimpen en klaar is kees!

15# Meubelsticker met botanische bloesems

Botanische bloesem meubelsticker

16# Meubelsticker met exotische bloemen en bladeren in bloei

Groen paradijs meubelsticker

TEXTIEL DECORATIE PASEN

Een voorlaatste manier om van de lente en de paasdagen een echt feestje te maken, is decoratief huistextiel. Style de tafel voor je paasontbijt, brunch of diner met een sierlijk tafelkleed met kleine bloemen. Geef je gasten en familie een gezellige plek om te zitten met knuffelzachte sierkussens in vrolijke kleuren die zo typisch zijn voor de lente en voor Pasen. Niet enkel leuk om een zithoek binnen gezelliger te maken, ook je buitensalon kan je door middel van sierkussens extra knusheid geven.

#17 Tafelkleed met fleurige bloemetjes

Fleurige bloementjes tafelkleed

#18 Zwart-wit-pastel sierkussens

Zwart-wit-pastel sierkussens

Wil je je interieur voor de lente écht eens opfrissen? Dan kan je eens kijken of je raamdecoratie niet aan vernieuwing toe is. Onze luchtige gordijnen en foto rolgordijnen in frisse kleuren en met fleurige patronen laten een frisse wind waaien door elk interieur. Check ons volledig aanbod gepersonaliseerd interieurtextiel om het huis extra sfeer te geven.

#19 Pastel polka dot gordijn

Pastel polka dot gordijn

Aanbevolen artikel: kies de juiste gordijnen met deze 4 tips

#20 Rolgordijn met sierlijke bloemen

Sierlijke bloemen rolgordijn

EEN FRIS UITZICHT OP JE TUIN OF TERRAS

Met Pasen in aantocht gaat al het groen weer groeien en bloeien. Heb je niet veel groen in de tuin of kijk je vanuit je ramen tegen een muur of schutting aan? Dan is het een idee om dat bloeiende lentegevoel, zo typisch voor de paasdagen, toch in huis te halen met een mooie raamsticker in lente stijl. Een fleurige raamsticker met bloemenprint, kleurrijke paaseitjes of huppelde konijnen voegt vreugde aan elk interieur. Niet alleen geschikt voor de kinderkamer, want ook in de keuken of de woonkamer zorgen raamstickers voor een heerlijk lentegevoel in huis.

#21 Raamsticker met abstracte boterbloemen

Boterbloemen raamsticker

#22 Raamsticker met aquarel klaprozen

Aquarel bloemen raamsticker

Is je tuin echt aan wat opfrissing toe of is er op je terras of balkon weinig plaats voor groen? Dan kan ook een tuinposter wonderen doen om het lentegevoel in je tuin of op je terras aan te wakkeren. Hang er een op een kale schutting of balkonreling en zie hoe je tuin transformeert naar een zonnige plek.

#23 Tuinposter met koeien weide

Koeien wei tuinposter

Met stijlvolle en eenvoudige paasdecoratie is je huis klaarmaken voor Pasen en voor de lenteperiode kinderspel. Op de pagina fotowanden Pasen kan je al de fotowanden uit deze blog terugvinden. De overige paasdecoratie uit deze blog kan je hier kan je nog eens bekijken door op onderstaande knop te drukken. Al de wanddecoratie en interieurdecoratie kan je aanpassen in formaat, zodat elk stuk volledig past in jouw interieur.

PAASDECORATIE 2022


 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia