Menu

Latest posts

De leukste woonkamer interieur ideeën

 

Ga je verhuizen of wil je je interieur opnieuw inrichten? Wij hebben enkele tips om je woonkamer extra gezellig te maken. Personalisatie is daarbij het sleutelwoord. Want uiteindelijk wil je toch een woning die helemaal past bij wie jij bent. Kies daarom voor woonkamer decoratie waarin jouw persoonlijkheid doorschemert. Foto’s die vertellen wie jij bent. Effen muren zijn immer stijlvol, maar fotobehang geeft toch net dat tikkeltje meer sfeer. Durf verder te kijken dan de typische behangpatronen en ga voor een blikvanger zoals je nog nergens anders zag. Haal de natuur in huis, reis de wereld rond of laat je inspireren door één van de vele woonkamer interieur ideeën op onze website. Wij printen jouw fotobehang naar keuze op stevig vliesmateriaal van hoogstaande kwaliteit, en dat in eender welk gewenst formaat.

Fotobehang Mist in het bos

WOONKAMER MAKE-OVER: EEN FOTO OP PLEXIGLAS

Zie je het iets kleinschaliger? Hang dan een gepersonaliseerde foto op plexiglas, canvas of aluminium aan de muur. Snel, eenvoudig en net zo sfeervol als fotobehang. Teveel woonkamer interieur ideeën om uit te kiezen? Een goede leidraad is de ambiance die je wenst te creëren. Wil je rust en gezelligheid? Dan is een foto op canvas de juiste keuze. De warme uitstraling van het canvasdoek creëert een huiselijke omgeving waarin iedereen zich meteen op zijn gemak voelen. Eerder op zoek naar een eigenzinnig kunstwerk dat jouw unieke stijl weerspiegelt? Dan zit je goed met een foto op plexiglas. De luxueuze hoogglans afwerking en het duizelingwekkende diepte-effect geven je woonkamer een exclusieve look. Mag de finishing touch van jou wat robuuster zijn? Dan zal een foto op geborsteld aluminium jou wellicht kunnen bekoren. De metallic ondergrond zorgt voor een stoer en tegelijk stijlvol accent.

Foto op Plexiglas Exotisch strand bij zonsondergang op tropisch eiland

WOONKAMER DECO TIP: FOTOROLGORDIJNEN

Geen plek aan de muur voor een gepersonaliseerd schilderij? Ga dan voor op maat gemaakte raamdecoratie. Een origineel interieur idee om je woonkamer op een eenvoudige manier nieuw leven in te blazen. Onze fotorolgordijnen zijn beschikbaar in een lichtdoorlatende of verduisterende variant. Zo kan je zelf kiezen of je het daglicht gedeeltelijk dan wel volledig wenst te blokkeren. In onze online beeldbank vind je talloze patronen, maar je kan er ook voor kiezen om een mooie foto te vergroten of verkleinen tot hij precies op je fotorolgordijn past. Je lievelingsdier, droombestemming of favoriete kunstwerk, kies een foto waar jij gelukkig van wordt.

Fotorolgordijn Tropisch patroon met nevelpanter en tropische bloemen. Naadloos patroon met orchideeën en wilde kat

FOTOROLGORDIJN WOONKAMER


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze fotorolgordijn inspiraties

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia