Menu

Latest posts

Decoratie-ideeën voor de keuken

 

De keuken blijft in de eerste plaats een praktische ruimte. Maar dat betekent niet dat het er niet gezellig kan zijn. In ons uitgebreide assortiment wanddecoraties vind je alles wat je nodig hebt om je keuken om te toveren tot een sfeervolle kamer. Zo vind je onder andere een ruime selectie aan keuken foto achterwanden. Deze zorgen niet alleen voor een uitnodigende sfeer maar beschermen de muur achter je aanrecht ook tegen water en opspattend vet. Een win-win situatie!


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


Foto op Plexiglas Oester met citroen op ijs

Plexiglas foto achterwand groene appelNaast foto achterwanden hebben we nog talloze andere ideeën om je keuken te decoreren. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang? Dankzij de afwasbare beschermlaag blijft je fotobehang ook in een vochtige ruimte als de keuken jarenlang in topconditie. Genoeg redenen om voor fotobehang te kiezen wanneer je de keuken wil decoreren. Dacht je aan een iets minder ingrijpende make-over? Decoreer je keuken dan met een schilderij. Doe alvast ideeën op tussen onze canvas inspiraties.

Fotobehang Whisky of wijnvaten

Foto op Aluminium Koffiepercolator

Keuken foto achterwand Mojito

FOTO OP ALUMINIUM KEUKEN

 
Posted in: Wooninspiratie, Keuken

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia