Menu

Latest posts

Fotorolgordijnen voor een gezellige sfeer

 

Op zoek naar een praktisch gordijn dat tegelijk een decoratieve meerwaarde heeft? Met een fotorolgordijn sla je twee vliegen in één klap! Een mooie foto of leuk motiefje fleurt eender welke ruimte in een oogwenk op. Print op een formaat naar keuze en ga voor de variant die het best past bij de sfeer die je wenst te creëren. Als je de lichtinval volledig wil blokkeren, kies je best voor verduisterende fotorolgordijnen. Deze optie is de populairste keuze voor slaapkamers of projectieruimtes waar je lichtreflectie zoveel mogelijk wenst te vermijden. Functioneert je fotorolgordijn eerder als sfeerbrenger? Ga dan voor lichtdoorlatende fotorolgordijnen die de inkijk beperken en het daglicht slechts gedeeltelijk tegenhouden. Onze fotorolgordijnen kan je zowel op het raamkozijn, in het raamkozijn als op de raamvleugel monteren. Tijdens het bestelproces kan je het gewenste ophangsysteem selecteren.

Fotobehang Grand canyon, Arizona. The Grand Canyon is a steep-sided canyon carved by the Colorado River in the state of Arizona

Fotorolgordijn met sfeerbeeld

Een fotorolgordijn met sfeerbeeld staat zoveel leuker dan een standaard effen rolgordijn. Geniet van een fantastisch uitzicht op de skyline van New York of dompel je interieur onder in de kleuren van Rio carnaval. Liever een rustgevend landschap als fotorolgordijn? Ook dan heb je keuze genoeg! Van besneeuwde bergtoppen tot een tropisch strand; ook jouw droombestemming staat er ongetwijfeld tussen. Met een gepersonaliseerd fotorolgordijn reis je in eigen huis naar de Canadese bossen, Argentijnse gletsjers of Aziatische rijstvelden. Naast reizen zijn ook dieren een bron van inspiratie. Van de Big Five tot een schattig kiekje van je favoriete viervoeter, onze fotorolgordijnen met dieren zijn elke keer weer een schot in de roos.

Fotorolgordijn city

Fotorolgordijn met patroon

Van tijdloze klassiekers tot hedendaagse trends; onze collectie fotorolgordijnen met patronen bevat de meest uiteenlopende stijlen. Romantische bloemenprints blijven een absolute topper, maar ook gestreepte fotorolgordijnen doen het traditiegetrouw erg goed. Of waarom geen combinatie van beide? Geometrische prints zijn de laatste jaren eveneens aan een heuse opmars bezig. Retro of modern; aan jou de keuze. Ongeacht je interieurstijl, in ons uitgebreide aanbod fotorolgordijnen zit er ongetwijfeld iets voor jouw smaak tussen. Of die van je kinderen. Want ook onze kinderkamer fotorolgordijnen zijn een groot succes. Ondeugende vosjes, kleurrijke luchtballonnen of schattige uiltjes; je kids zullen hun ogen uitkijken. De ideale manier om de kinderkamer een speelse toets te geven. Voel je de creativiteit al opborrelen? Klik hieronder en leef je uit!

Fotorolgordijn Various raindrops. Kids drawing style. Childish scandinavian backdrop. Flat design. Hand drawn colored vector seamless pattern. Modern trendy illustration for fabric, textile, wallpaper, scrapbook

Fotorolgordijn Hand drawn watercolor seamless pattern with white lotus flowers and lotus leaf

FOTOROLGORDIJNEN VOOR DE KINDERKAMER


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze fotorolgordijn inspiraties

 
Posted in: Raamdecoratie