Menu

Latest posts

Foto op tuinposter op maat

 

Foto op Tuinposter

Kan uw tuin of balkon wel een beetje extra kleur gebruiken? Al eens gedacht aan een tuinposter van Nikkel-art.nl? Deze fantastische posters geven de sfeer in uw tuin een boost en zijn 3 jaar lang kleurecht en bovendien bestand tegen alle invloeden van buitenaf. Zo is de inkt UV-bestendig en heeft het weer en eventueel water ook geen invloed op de kwaliteit van de tuinposter.

Ze worden gedrukt met de beste printer die posters print tot een breedte van wel 300 cm. Dit formaat bedekt met gemak een flinke schutting die anders kaal en sfeerloos zou zijn. De tuinposter is een zachte en flexibele poster die toch erg stevig is. Daardoor kan hij moeiteloos tegen een stootje en ook ombuigen is geen probleem. Standaard voorzien van stalen ringen om de 30 cm. U kunt ook kiezen voor een los doek.

Doordat de sprankelende levendige kleuren ook nog eens UV-bestendig worden geprint, blijven de kleuren lange tijd in fantastische staat behouden. De tuinposter ziet er fantastisch uit en zal u zeker niet teleurstellen. De goede kwaliteit die u van ons gewend bent, in combinatie met de scherpe prijs maakt een foto op tuinposter van Nikkel-art.nl tot een echte musthave.

Wij printen onze tuinposters in full colour op hoge resolutie, die 3 jaar kleurecht en water- en weerbestendig (UV) zijn.
Standaard afwerking is ringen om de 30 cm, maar een afwerking naar keuze is ook mogelijk.

Op maat gemaakt, scherp geprijsd en van de allerhoogste kwaliteit tot 300cm x 1000cm, dat is Foto op Tuinposter van Nikkel-art.nl

Tuinposter

 
Posted in: Trends