5 leuke cadeau ideeën met eigen foto’s

Vergeet onpersoonlijke cadeaubonnen! Welk naampje jij ook getrokken hebt, een fotogeschenk valt altijd in de smaak. Wil je het extra persoonlijk maken? Blader dan eens door je fotoalbums en ga op zoek naar een leuk plaatje. Upload je foto op onze website en laat hem printen op een materiaal naar keuze. Hieronder vind je alvast onze favoriete cadeau-ideeën om je op weg te helpen.

Uit de oude doos

De kerstperiode vieren we traditioneel in familieverband. Het is dan ook niet verwonderlijk dat familiekiekjes nog steeds een klassieker zijn onder de kerstboom. Wil je echter eens wat anders dan het standaard gezinsportret? Haal dan die oude fotoboeken van onder het stof, verzamel de leukste plaatjes, print ze op klein formaat en klaar is je nostalgische zwart-wit fotowand!

Ingelijste posters

JOUW FOTO ALS INGELIJSTE POSTER

Snoezige close-up van je huisdier

En nu we het toch over het gezin hebben, vergeet ook de beestjes niet! De smartphones van je kinderen staan vast en zeker vol met ontelbare schattige kiekjes. Wil je een professioneel resultaat? Experimenteer dan eens met onze bewerkingstool. Zoom bijvoorbeeld in op dat schattige snoetje, kwispelend staartje of een ander karakteristiek detail dat jouw huisdier uniek maakt. Je kinderen zullen er dol op zijn!

Foto op Plexiglas

JOUW FOTO OP PLEXIGLAS

Jullie favoriete plekje 4 x anders

Is je partner een echte huismus? Fotogeschenken zijn de ideale manier om het binnen nog gezelliger te maken. Beroemde steden, gebouwen of landschappen zijn altijd mooi, maar het wordt nog persoonlijker als je een eigen foto gebruikt. Fotografeer jullie tuin, gevel of favoriete plekje doorheen de vier seizoenen en laat telkens één foto op canvas printen. Hang ze in een vierkant of langs elkaar voor het mooiste resultaat.

Foto op Canvas

LANDSCHAPPEN OP CANVAS

Vereeuwig belangrijke momenten

De bruiloft van je beste vriendin, de communie van je petekind, de diploma-uitreiking van je zoon of de geboorte van je eerste kleinkind. Maak van deze speciale mijlpalen een feestelijk fotogeschenk zodat je geliefden dat speciale gevoel iedere dag opnieuw kunnen beleven. Neem een kijkje tussen onze klantfoto’s voor meer inspiratie.

Foto op Canvas

JOUW FOTO OP CANVAS

Een zomer om te koesteren

Het was misschien een ongewone zomer, maar wel eentje waarin we volop tijd hadden voor quality time met het gezin. Cupcakes bakken, gezelschapsspelletjes spelen, ravotten in het bos of picknicken in de tuin. Print jullie leukste familiemomenten op een materiaal naar keuze om je dierbaren te verrassen. Een dagelijks geheugensteuntje om ook in het nieuwe jaar te blijven genieten van de kleine dingen.

Foto op Aluminium

JOUW FOTO OP ALUMINIUM

Verras met een fotogeschenk

Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Dan vraag je je misschien af: “Heeft mijn foto wel de juiste resolutie?”. Op onze blog staat tot in detail beschreven hoe je kan beoordelen of je foto aan de juiste vereisten voldoet. Geschikte foto gevonden? Dan hoef je enkel nog te beslissen op welk materiaal je hem wil laten printen. Plexiglas, canvas, aluminium of een ingelijste poster: bij Nikkel Art heb je keuze genoeg!

KIES JE WANDDECORATIE

Geplaatst in: Wooninspiratie, Cadeautips, Trends
Blog navigation

Latest posts