Menu

Latest posts

7 creatieve ideeën met santorini foto prints

 

Fotobehang Santorini

Santorini is zonder twijfel één van de meest idyllische plekken ter wereld. Haal de authentieke charme van het Griekse eiland naar je thuis met Santorini fotobehang. De witgekalkte huisjes en blauwe koepeldaken zorgen voor instant vakantiegevoel. Met Santorini fotobehang beleef jij het ultieme zomergevoel, het hele jaar lang.

Fotobehang Santorini

Fotobehang Santorini

Foto op Plexiglas Santorini

Deze foto op plexiglas van Santorini toont waarom het Griekse eiland zo’n populaire vakantiebestemming is. De gezellige dorpjes met hun witte kerkjes, kleurrijke bloemen en kronkelende straatjes zijn een lust voor het oog. Met een foto op plexiglas van Santorini kan je nu ook thuis genieten van al het moois dat Griekenland te bieden heeft.

Foto op Plexiglas Santorini

Foto op Plexiglas Santorini

Foto op Aluminium Santorini

Bij het zien van deze foto op aluminium van Santorini begrijp je meteen waarom het door de Grieken zelf bestempeld wordt als ’s lands mooiste eiland. En we moeten toegeven: ook wij worden instant vrolijk van zo’n adembenemend uitzicht. Wil je de magie met eigen ogen aanschouwen? Maak dan snel een plekje vrij aan je muur voor deze foto op aluminium van Santorini.

Foto op Aluminium Santorini

Foto op Aluminium Santorini

Badkamer foto achterwand Santorini

Zin in een Mediterrane zomer? Boek dan nu een vliegticket… of bestel een plexiglas foto achterwand van Santorini. Zomervibes gegarandeerd. Installeer een plexiglas foto achterwand van Santorini als spatwand in de douche of achter je fornuis – of eender waar jij wil - en laat je betoveren door de bijzondere sfeer van dit prachtige eiland.

Badkamer foto achterwand Santorini

Badkamer foto achterwand Santorini

Foto op tuinposter Santorini

Op vakantie in eigen huis? Met een Santorini tuinposter kan het. Dankzij de realistische fotoprints lijkt het alsof je je werkelijk onder de Griekse zon bevindt. Ga voor de full experience met een portie feta en kommetje olijven ernaast. Bestel een Santorini tuinposter in extra groot formaat – wij printen tot wel 10 meter lang! – voor een maximaal effect.

Foto op tuinposter Santorini

Foto op tuinposter Santorini

Fotorolgordijn Santorini

Met een fotorolgordijn van Santorini waan jij je op een tropisch eiland. Zo’n fantastisch uitzicht, daar wordt een mens simpelweg gelukkig van. Hangt het lokale weer als een donkere wolk boven jouw Griekse droom? Dan laat je je Santorini fotorolgordijn toch gewoon naar beneden! Kies voor een lichtdoorlatende stof zodat er voldoende daglicht binnenvalt.

Fotorolgordijn Santorini

Fotorolgordijn Santorini

Deurstickers Santorini

Decoreer je deur met een deursticker van Santorini. Dankzij de ingebouwde microluchtkanalen kan je hem gemakkelijk aanbrengen zonder luchtbellen. De Santorini deursticker wordt precies op maat van jouw deur geprint en is daarbovenop voorzien van een waterafstotende beschermlaag waardoor hij ook geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Deurstickers Santorini

Deurstickers Santorini

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia