Menu

Latest posts

Fris je woonkamer op met wanddecoratie in lichte kleuren

 

Je eigen woonkamer is een plek om thuis te komen en gezellig samen te zijn. De juiste kleuren kiezen is een belangrijk aspect van het comfortabel maken van je woonruimte, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Zin om een frisse wind door je woonkamer te laten waaien? Geen betere manier om de boel op te frissen dan lichte kleuren tegen de muur. En daarvoor hoef je niet meteen met verf aan de slag te gaan. Ook gepersonaliseerde wanddecoratie in lichte kleuren tegen de muur kan wonderen doen. In dit artikel laten we je vijf voorbeelden zien van wanddecoratie in lichte, natuurlijke kleuren tegen de muur en hoe deze een positief effect hebben op je woonkamer interieur.


Roze muurdecoratie

De eerste lichte kleur is roze, meer bepaald lichtroze. Lichtroze is een van de meest gekozen pasteltinten voor woonkamers, en we begrijpen volledig waarom. Lichtroze zorgt voor een rustgevend gevoel in de woonkamer en geeft de ruimte tegelijk een frisse, energieke sfeer. Je kan de kleur kan je heel mooi combineren met andere lichte tinten, maar ook met felle kleuren. De ideale kleurkeuze voor muurdecoratie in de woonkamer dus! Hou je van de look van echte schilderijen? Ga dan voor een foto op canvas lichtroze tegen de muur. Een foto op canvas heeft een natuurlijke linnen uitstraling en past bij vrijwel elke interieur stijl.

Foto op Canvas Alcoholinkt kleuren doorschijnend. Abstracte veelkleurige marmeren textuur achtergrond


Beige fotobehang

Beige is een warme en vooral tijdloze kleur die bij haast alle andere kleuren en tinten past. Beige wordt vaak gekozen als basiskleur voor de muren in de woonkamer. RAL9010 is dan ook een van de meest populaire kleuren voor mensen die de wanden van hun woonkamer willen schilderen. Is je woonkamer een kleine ruimte? Creëer dan een unieke eyecatcher tegen de muur met fotobehang beige kleuren. Fotobehang is een levensgrote afbeelding op verschillende behang stroken wordt geprint, die je vervolgens tegen de muur plakt om zo een sfeervolle accentmuur te creëren. Het ruimtelijk effect van fotobehang is enorm. Vooral fotobehang met landschappen laten de muren in je woonkamer haast tot leven komen.

Fotobehang Ynyslasstrand, Ceredigion, Wales


Olijfgroen behangcirkel

Olijfgroen is een populaire kleur die je steeds vaker terug ziet in woonkamers. Olijfgroen combineer je best met witte accessoires, houten accessoires en meubels in lichte materialen. Het resultaat: een woonruimte die natuur en rust ademt. Een leuke manier om je woonkamer te decoreren met olijfgroen zijn wandcirkels in een olijfgroene kleur. Een zelfklevende wandcirkel is gemaakt uit stevig stickermateriaal en kan je eenvoudig tegen eender welke propere, gladde wand kleven. Deze behangcirkel met kameleon steekt mooi af tegen de grijze muur. Combineer met planten en witte accessoires, en maak van je witte woonkamer een sfeervol geheel.

Wandcirkels Aquarel kameleon kunstwerk. Jungle animal design met reptielen, tropische bladeren en takken


Koraal wanddecoratie

Op zoek naar een lichte accentkleur om de donkere muren in je woonkamer meer pit te geven? Dan is wand decoratie met koraal tinten tegen de muur iets voor jou. Heb je een strak interieur? Dan is een foto op aluminium ideaal om living mee aan te kleden. De strakke look van aluminium laat de koraal tinten van je foto intens stralen. In het voorbeeld hieronder zie je een foto op aluminium met koraal kleuren. De frisse koralen accentkleuren in de foto staan in bijzonder mooi contrast met de koele kleur van de grijze muur. Is er veel lichtinval in de kamer? Een foto op aluminium weerkaatst niet, dus is ideaal om living mee aan te kleden.

Foto op Aluminium Hawa mahal, de roze stad in India


Fotowanden met lichte kleurencombinaties

Een laatste manier om je leefruimte een frisse sfeer te geven, is een fotowand. Hierbij kies je enkele posters of foto's op verschillende materialen zoals foto's op plexiglas, aluminium of textielframe uit. Mix en match met leuke lichte kleurencombinaties zoals lichtblauw, lichtroze of muntgroen en stel zelf je persoonlijke fotowand samen. Of maak het jezelf makkelijk en neem eens een kijkje op de pagina Fotowanden. Hier vind je allerlei kant-en-klare fotowanden met sfeervolle foto's en prints die je stuk voor stuk op maat kan bestellen.

Fotowanden Glanzend pastel

Wanddecoratie in de juiste kleur kan wonderen doen voor de s interieur. Kies de kleur die het best in je interieur past en bij het gevoel dat je wilt bereiken. Wil je ook aan de slag met de aankleding van je living? Kies een leuke, frisse kleur, een sfeervolle afbeelding en laat printen op decoratie naar keuze.

FOTO OP ALUMINIUM PER KLEUR


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia