Fotowand inspiratie: zomer kleuren aan je muur

Zomer… wie kijkt er niet naar uit! Die heerlijke zorgeloze dagen vol plezier en zonneschijn. Kan jij niet wachten tot de zomer er is? Haal de zon alvast in huis met een fotowand in een vrolijk kleurenpalet waar je instant een vakantiegevoel van krijgt. Laat de warmte van de zomermaanden als een frisse bries door je interieur waaien en smelt weg bij deze fotowanden met ingelijste posters in sprankelende zomerkleuren.


(Nog meer) groen in huis met groene posters

Haal het zomerse buitenleven naar binnen door meer groen in huis te halen! Daarvoor hoef je niet meteen naar de bloemenwinkel te hollen en royaal in planten te investeren. Met een fotowand in frisse groene tinten met maak je van je interieur een waar botanisch paradijs. Ideaal voor wie geen groene vingers heeft of voor die lastige donkere plekken in huis waar planten moeilijk kunnen overleven. Van een ingelijste poster in turquoise met exotische lotusbloem tot ingelijste posters in pistache met groene palmbladeren. Niets beter voor een trendy, tropisch interieur dan een frisse toets groen!

Fotowanden Zomers pistache


Een zonnig gevoel met gele posters

Snak je naar de zomer? Laat de zon dan gewoon binnen! Ingelijste posters in honing gele kleuren zijn een warme streling voor het oog. Geel staat voor zomer, plezier en energie. De ideale kleur dus om die optimistische zomerse sfeer in huis te halen. Combineer verschillende ingelijste posters met foto’s in warme gele kleuren en creëer de perfecte zomerse fotowand. Een gele ingelijste poster met zonsondergang, een korenveld met een warme gele gloed… de kracht van geel valt niet te ontkennen!

Fotowanden Zomers geel

Lees zeker ook: Decoratietrend: minimalistische posters


Een vleugje vrouwelijke charme met roze posters

Roze is een van de opvallendste trendkleuren van het moment. Bij zomer denk je misschien niet direct aan roze, maar toch is het ook een echte zomerkleur. Roze is een intense, zoete kleur die zowel speelsheid en passie uitstraalt. Door te kiezen voor een paar fleurige ingelijste posters in roze kleuren geef je je huis een zomers kleuraccent die ook nog eens helemaal on-trend is. Ga voor enkele ingelijste posters in snoeproze als je fotowand mag knallen of ga voor enkele ingelijste posters in lichtroze als je een zachtere sfeer wil creëren.

Fotowanden Snoeproze

Of je nu gaat voor een complete fotowand met meerdere ingelijste posters om een zomerse sfeer te creëren of slechts één enkele originele ingelijste poster wil, het kan allemaal. Neem alvast een kijkje op de inspiratie pagina met fotowanden en laat je verrassen!

SHOP FOTOWANDEN


Menu

Latest posts