Menu

Latest posts

Geef je muren een upgrade met foto prints van Amsterdam

 

Amsterdam. Hoewel het een hoofdstad is, merk je al snel dat er een gezellige sfeer hangt en het centrum zeer menselijk, bijna pittoresk aanvoelt. Gevarieerde architectuur, sfeervolle straatjes en bovendien veel water en groen. Haal die gezellige sfeer nu in huis met een fotoprint van Amsterdam aan de muur. Onze collectie bestaat uit foto’s van de grachten, panoramische uitzichten en adembenemende luchtfoto´s. Hieronder alvast een voorproefje!

1. Foto op aluminium van Amsterdam

Wie aan het centrum van de Amsterdam denkt, denkt automatische aan de grote hoeveelheid aan grachten en bruggetjes. Maar ook de fiets is waar Amsterdams icoon. Met een foto op aluminium van Amsterdam aan de muur kan je nu elke dag genieten van een van de meest typerende beelden van de Nederlandse hoofdstad: fietsen en grachten. Hang ze in de leefruimte en geniet van de rust van dit mooie tafereel.

Foto op Aluminium Fietsen langs een brug over de grachten van Amsterdam, Nederland. Fiets is de belangrijkste vorm van vervoer in Amsterdam, Nederland

Ontdek de collectie Foto op Aluminium Amsterdam

2. Fotobehang met foto van Amsterdam

Een kale muur die wat meer pit kan gebruiken? Kleed hem aan met een foto van Amsterdam, zoals dit prachtig herfst uitzicht over een Amsterdamse gracht. Een kleurrijk decor die de kamer helemaal doet opleven! Ons Amsterdam fotobehang is gemakkelijk afwasbaar en dus zeer geschikt voor in een keuken. Door de extra laminaatlaag zijn waterspatten of vetvlekken op het behang gemakkelijk met een vochtige doek weg te vegen.

Vlies Fotobehang dijk van grachtengordel in het voorjaar, Amsterdam in de herfst, Nederland

Ontdek de collectie Vlies Fotobehang Amsterdam

3. Foto op plexiglas van Amsterdam

Hang een uniek schilderij aan de muur met een foto op plexiglas van Amsterdam. Dit plaatje roept direct dromerige beelden op van zwoele avonden langs een van de veel Amsterdamse grachten. Onze plexiglas schilderijen van Amsterdam met glansrijke of matte afwerking geven een moderne look aan ieder kamer.

Foto op Plexiglas Singel Amsterdam

Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Amsterdam

4. Keuken achterwand met foto van Amsterdam

Een glazen keuken achterwand met een foto van Amsterdam is dé manier om je keuken op een decoratieve manier te beschermen tegen vuil en vet. Een typisch Amsterdams beeld, zoals deze charmante smalle gevelhuizen, geeft je keuken meteen een authentiek gevoel. Kies jouw favoriete foto van Amsterdam en wij printen hem met de nodige uitsparingen voor stopcontacten, zodat hij precies in jouw keuken past.

Keuken foto achterwand Panorama of panoramisch uitzicht. Traditionele huizen in Amsterdam in Nederland op een rij tegen de blauwe hemel

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Amsterdam

5. Fotorolgordijn met Amsterdam foto

Een fotorolgordijn van Amsterdam, een decoratieve troef met karakter! Neem een kijkje in ons ruim assortiment aan inspirerende foto’s van Amsterdam en laat er één printen op een fotorolgordijn. Een fotorolgordijn van Amsterdam is niet enkel ideaal om nieuwsgierige blikken buiten te houden, maar zorgt ook voor een gezelligere, intieme sfeer in de kamer.

Fotorolgordijn Uitzicht op kleurrijke gevels van typische Amsterdamse huizen die tijdens zonsondergang in het Amstelkanaal in Amsterdam reflecteren

Ontdek de collectie Fotorolgordijn Amsterdam

6. Textielframe met foto van Amsterdam

Op zoek naar een origineel schilderij? Ga dan voor een textielframe met een foto van Amsterdam. Hierbij wordt jouw favoriete foto van Amsterdam geprint op een kwaliteitsvol textieldoek en opgespannen op een strak aluminiumframe. Dit idyllisch plaatje van een windmolen op de Zaanse schans bij Amsterdam is ideaal om een traditioneel of landelijk interieur mee op te fleuren.

Foto op Textielframe Traditionele Nederlandse windmolen met tulpen in de Zaanse Schans, Amsterdam gebied, Holland

Ontdek de collectie Foto op Textielframe Amsterdam

7. Wandcirkel muursticker van Amsterdam

Wil je eens wat anders dan een standaard vierkant schilderij aan je muur? Ga dan voor een wandcirkel muursticker van Amsterdam. Met een ronde muursticker heb je niet veel ruimte nodig om je muren op te leuken. Bovendien wordt ronde muurdecoratie alsmaar populairder. Liever een ander materiaalsoort? Onze wandcirkels van Amsterdam zijn ook beschikbaar in o.a. plexiglas, aluminium en zelfklevend behang.

Wandcirkels huizen in amsterdam

Ontdek de collectie Wandcirkels Amsterdam

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia