Menu

Latest posts

Decoreer je interieur met unieke horoscoop foto’s

 

1. Foto op Canvas Horoscoop

Als je een persoonlijk kunstwerk aan je interieur wil toevoegen, dan zijn horoscoop foto’s op canvas een perfecte keuze. Ga voor het teken van je eigen sterrenbeeld of het sterrenbeeld van een van je geliefden. De zwarte verfvegen op witte achtergrond geven je muren een stoere, abstracte look. De canvasfoto is opgespannen op een dikke houten frame en voorzien van een handig ophangsysteem.

Foto op Canvas Horoscoop

Foto op Canvas Horoscoop

2. Foto op geborsteld aluminium Horoscoop

Geef je muren stijlvolle uitstraling met een horoscoop foto op aluminium. Kies voor geborsteld in plaats van wit aluminium om de witte sterren extra te laten opvallen. Bij geborsteld aluminium worden de witte kleuren niet geprint, waardoor de metaalachtig glanzend kleur van het aluminium zichtbaar blijft. Dit geeft de foto een bijzondere schittering.

Foto op geborsteld aluminium Horoscoop

Foto op geborsteld aluminium Horoscoop

3. Ingelijste posters Horoscoop

Ingelijste posters van horoscoop tekens geven de kamer een persoonlijke toets. Deze illustraties met geometrische vormen en vrolijke kleuren tonen het sterrenbeeld van de mysterieuze Schorpioen en extravagante Leeuw. De ingelijste posters zijn voorzien van een zwarte houten kader, glanzend fotoglas en witte passe-partout. Hang ze op om een leuke fotowand vol karakter te creëren.

Ingelijste posters Horoscoop

Ingelijste posters Horoscoop

4. Foto op Plexiglas Horoscoop

Laat je leiden door het universum! Droom weg met een horoscoop foto op plexiglas. De hoge beeldkwaliteit zorgt ervoor dat de schitterende details mooi tot hun recht komen. Kies bij het bestellen van je horoscoop foto op plexiglas voor een matte afwerking om lichtreflectie te vermijden of een hoogglans afwerking voor een stralende look.

Foto op Plexiglas Horoscoop

Foto op Plexiglas Horoscoop

5. Keuken foto achterwand Horoscoop

Ben je geïnteresseerd in astrologie en hou je van spirituele illustraties? Personaliseer je keuken dan met een plexiglas achterwand met horoscoop patroon. De gouden sterrenbeeld illustraties en donkere achtergrond geven de keuken op slag een unieke, persoonlijke toets. Bovendien zorgt het plexiglas ervoor dat je muren beschermd zijn tegen water en opspattend vet.

Keuken foto achterwand Horoscoop

Keuken foto achterwand Horoscoop

6. Behang Horoscoop

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou? Of je nu een geduldige Stier bent, een excentrieke Leeuw of een elegante Maagd, dit horoscoop behang met de minimalistisch sterrenbeeld patroon is ideaal als je je woning meer persoonlijkheid wil geven door middel van kunst. Ons behang is voorzien van een afwasbare laminaatlaag die beschermt tegen krassen, vocht en vuil, zodat je er jaren van kan genieten.

Behang Horoscoop

Behang Horoscoop

7. Sierkussen Horoscoop

Decoreer je living of woonkamer met een paar zachte sierkussens met horoscoop patronen. Deze twee kussens met oranje accenten en verschillende sterrenbeeld symbolen zijn perfect combineerbaar. Plaats ze aan het hoofdeinde van je bed of leg ze in de zetel en zorg zo op een simpele manier voor een speelse, knusse sfeer.

Sierkussen Horoscoop

Sierkussen Horoscoop

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia