Menu

Latest posts

Deco tip: sier je muren met een mooie zonsondergang

 

1. Foto op Plexiglas Zonsondergang

De zon die achter de horizon verdwijnt; het is elke keer weer een fantastisch schouwspel. Haal deze magische ervaring in huis met een foto op plexiglas van een zonsondergang. Hang hem op achter je bed, boven het dressoir of eender waar jij wil genieten van een inspirerend uitzicht. Een foto op plexiglas van een zonsondergang voor jouw dagelijkse momentje wegdromen.

Foto op Plexiglas Zonsondergang

Foto op Plexiglas Zonsondergang

2. Fotobehang Zonsondergang

Zonsondergang fotobehang is de ideale muurdecoratie voor wie op zoek is naar rust en sereniteit. In onze online catalogus kan je kiezen tussen de meest prachtige foto’s, zoals een zonsondergang in de bergen of aan het strand. De kleuren en details van ons zonsondergang fotobehang zijn zo realistisch dat je de warmte van de ondergaande zon haast kan voelen.

Fotobehang Zonsondergang

Fotobehang Zonsondergang

3. Badkamer foto achterwand Zonsondergang

De kleurenpracht van de ondergaande zon, dat is puur genieten. Flankeer je badkuip, douche of wastafel met een badkamer foto achterwand van een zonsondergang voor een stijlvol relaxmoment. Van de foto over het formaat tot de uitsnijding, je kan je badkamer foto achterwand met zonsondergang volledig naar wens personaliseren. Ga meteen aan de slag!

Badkamer foto achterwand Zonsondergang

Badkamer foto achterwand Zonsondergang

4. Keuken foto achterwand Zonsondergang

Met een keuken foto achterwand van een zonsondergang wordt kokerellen een heus verwenmoment. Creëer een ontspannen setting waarin je na een lange dag helemaal tot rust kan komen en samen met je familie kan genieten van een heerlijke maaltijd. Wij printen jouw keuken foto achterwand met zonsondergang precies op maat van jouw interieur.

Keuken foto achterwand Zonsondergang

Keuken foto achterwand Zonsondergang

5. Foto op Aluminium Zonsondergang

Vereeuwig de schoonheid van de zonsondergang op een aluminium schilderij. Een stoer, stevig en toch licht materiaal dat de kleuren en details van je foto doet stralen als nooit tevoren. Upload je eigen foto of kies er eentje uit onze catalogus en laat deze printen op een formaat naar keuze. Geef je zonsondergang foto op aluminium een mooi plekje aan de muur.

Foto op Aluminium Zonsondergang

Foto op Aluminium Zonsondergang

6. Foto op tuinposter Zonsondergang

Weinig kan tippen aan de schoonheid van de ondergaande zon aan de horizon. Met een zonsondergang tuinposter kan jij nu op eender welk moment genieten van dit prachtige natuurspektakel. Perfect om je terras, lounge of balkon te decoreren. Met een maximum formaat van maar liefst 1000 x 200 cm vind je voor eender welke buitenruimte een geschikte zonsondergang tuinposter.

Foto op tuinposter Zonsondergang

Foto op tuinposter Zonsondergang

7. Fotorolgordijn Zonsondergang

Met een fotorolgordijn van een zonsondergang creëer je een gezellige sfeer waarin ontspannen centraal staat. Verkrijgbaar met verstelbare steunen of klemsysteem zodat je ze eender waar kan monteren. Onze fotorolgordijnen met zonsondergang worden op maat gemaakt en kan je eindeloos personaliseren waardoor ze naadloos aansluiten bij jouw interieur.

Fotorolgordijn Zonsondergang

Fotorolgordijn Zonsondergang

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia