Menu

Latest posts

Brooklyn bridge wanddecoratie op maat

 

Foto op Aluminium Brooklyn Bridge

Geef je interieur een moderne urban uitstraling met een foto op aluminium van de Brooklyn Bridge. De iconische hangbrug is al jaren een topbestemming voor toeristen vanwege zijn rijke geschiedenis en prachtige uitzicht op de East River. Met een foto op aluminium van de Brooklyn Bridge kan je nu ook in eigen huis genieten van dit magnifieke bouwwerk.

Foto op Aluminium Lower Manhattan Skyline en Brooklyn Bridge

Foto op Aluminium Brooklyn Bridge

Foto op Canvas Brooklyn Bridge

Met een foto op canvas van de Brooklyn Bridge haal je één van New York’s bekendste bezienswaardigheden in huis. Bij zijn oprichting in 1883 was het reeds een imposant monument en ruim een eeuw later heeft de befaamde brug nog niets ingeboet aan aantrekkingskracht. Een foto op canvas van de Brooklyn Bridge is dan ook een tijdloos kunstwerk waarop je nooit uitgekeken raakt.

Foto op Canvas Brooklyn Bridge New York City close-up architectonische details in tijdloos zwart-wit

Foto op Canvas Brooklyn Bridge

Deurstickers Brooklyn Bridge

Geef je flat Big City allures met een deursticker van de Brooklyn Bridge. De ideale manier om je interieur te decoreren zonder in te boeten aan ruimte. In kleur of zwart-wit? Kies een deursticker van de Brooklyn Bridge die het best past bij jouw smaak en interieurstijl. Dankzij de ingebouwde microluchtkanalen kan je hem gemakkelijk aanbrengen zonder luchtbellen.

deursticker-388669875-83x210cm-800x600.jpg

Deurstickers Brooklyn Bridge

Fotobehang Brooklyn Bridge

Dit fotobehang van de Brooklyn Bridge toont waarom de hangbrug een absolute must see is wanneer je in the Big City bent. Geen plannen om de oceaan over te steken? Ook dan kan je van dit fantastische bouwwerk genieten. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een fotobehang van de Brooklyn Bridge bestellen en hem een mooi plekje geven in jouw interieur.

Fotobehang Brooklyn Bridge en wolken, studeer 1

Fotobehang Brooklyn Bridge

Muurstickers Brooklyn Bridge

Wil je je muren op een eenvoudige doch stijlvolle manier opfleuren? Kies dan voor een muursticker van de Brooklyn Bridge. Onze muurstickers zijn verkrijgbaar als vierkant, rechthoek of cirkel. Kies de stijl die het mooist aansluit bij de ruimte die je wenst te decoreren en pas vervolgens de afmetingen aan zodat je muursticker van de Brooklyn Bridge precies in je interieur past.

Muurstickers Brooklyn Bridge over de East River in New York City

Muurstickers Brooklyn Bridge

Foto op Plexiglas Brooklyn Bridge

Op zoek naar een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt? Ga dan voor een foto op plexiglas van de Brooklyn Bridge. De haarscherpe printkwaliteit zet de prachtige details van dit architecturale hoogstandje extra in de kijker. Kies bij het bestellen van je foto op plexiglas van de Brooklyn Bridge tussen een matte afwerking of luxueus hoogglanseffect.

Foto op Plexiglas Brooklyn Bridge in New York City, VS

Foto op Plexiglas Brooklyn Bridge

Plexiglas foto achterwand Brooklyn Bridge

Een plexiglas foto achterwand van de Brooklyn Bridge geeft zelfs de allerkleinste ruimtes een wereldse uitstraling. Als spatwand achter het fornuis of sfeerbeeld in de inloopdouche, een plexiglas foto achterwand van de Brooklyn Bridge geeft eender welke ruimte instant klasse. Verkrijgbaar met op maat gemaakte uitsparingen voor kranen, stopcontacten etc.

Plexiglas foto achterwand Uitzicht op Brooklyn Bridge vanaf East River & 39 s nachts met lange belichtingstijd

Plexiglas foto achterwand Brooklyn Bridge

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia