Menu

Latest posts

Woontrend: bloemetjes behang

 

Nostalgie in een modern jasje. Het typische bloemetjes behang uit grootmoeders tijd is weer helemaal hip. En wij springen maar al te graag mee op de kar van deze nieuwe trend. Hoewel, een echte trend kunnen we het bezwaarlijk noemen. Geen print is namelijk zo tijdloos en veelzijdig als bloemetjes behang. Wij kunnen werkelijk geen enkele plek bedenken waar bloemenprints misplaats zouden zijn. En dat is maar goed ook! Bij het zien van het enorme aanbod aan bloemetjes behang wordt het moeilijk om er slechts eentje uit te kiezen. Bloemenprints vind je tegenwoordig in alle kleuren, vormen en formaten. Al dragen zachte, verfijnde bloemenprints momenteel onze voorkeur weg. Inderdaad, precies zoals grootmoeder ze graag zag. Perfect om een frivool accent aan te brengen op je muren. Of waarom niet om de volledige kamer behangen? Kies in dat geval wel voor een subtiele print in een ingetogen kleurenpalet zodat het bloemetjes behang niet te veel overheerst.

Behang Woodblock bedrukt naadloos etnisch overal bloemenpatroon. Traditionele Oosterse motief van India Jaipur, bos van chrysanten, lelies, rozen en dahlia& 39 s op ecru achtergrond

Behang Retro lijn Hand schets bloeiende tuin bloem contrast kleurrijke naadloze patroon vector voor mode stof

ROMANTISCH BEHANGPAPIER MET BLOEMETJES

Geef je interieur een fleurige toets met het bloemen behang van jouw keuze. Van madeliefjes tot kersenbloesems; er is zoveel moois om uit te kiezen! Onze bloemenprints zijn werkelijk een lust voor het oog. Afhankelijk van de manier waarop je ze combineert, kan je gaan voor een klassieke dan wel moderne look. Wie beweert dat bloemenprints enkel passen bij een landelijke interieurstijl heeft het dan ook helemaal mis. Bloemetjes behang kan namelijk perfect gebruikt worden als contrast accent in hedendaagse woningen. Onze bloemen dessins zijn erg geliefd bij romantische zieltjes vanwege de dromerige sfeer die ze uitstralen. Prachtig in de slaapkamer, badkamer, woonkamer… of eender waar jij het gezellig wil maken. Het stevige vliesmateriaal wordt geleverd in stroken van 48 cm breed zodat jij het gemakkelijk in je eentje tegen de muur kan kleven. Nog nooit behangen? Geen probleem! Dankzij de meegeleverde montage-instructies wordt behangen een fluitje van een cent.

Behang Vectorschetspatroon met vogels en bloemen. Kolibries en bloemen, retro stijl, natuur achtergrond. Vintage zwart-wit bloemontwerp voor inpakpapier, omslag, textiel, stof, behang

BEHANG MET BLOEMEN


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze behang inspiraties

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia