Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2017 - Januari"

 
Sorteer op:
  • Persoonlijke cadeaus voor Valentijn: drie cadeautips
    Persoonlijke cadeaus voor Valentijn: drie cadeautips

    Op 14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. Wil jij je vriend of vriendin, man of vrouw of geheime liefde verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Geef dan geen standaard presentjes als chocolade, een bosje bloemen of een knuffelbeertje, maar geef een cadeau waar je Valentijn echt blij van wordt. In dit artikel geven we drie cadeautips voor persoonlijke cadeaus voor Valentijn, zodat je jouw Valentijn dit jaar echt een uniek presentje kunt geven.

    Lees meer
  • Plexiglas schilderijen
    Plexiglas schilderijen

    Heb je een mooi schilderij gezien en wil je dit schilderij een bijzondere plek in je interieur geven? Dan hoef je het schilderij helemaal niet zelf te kopen door hier honderden, duizenden of zelfs miljoenen euro’s voor te betalen, want het is ook gewoon mogelijk om het schilderij zelf te laten drukken. Raadpleeg Nikkel-art.nl en je hebt jouw favoriete kunstwerk in een mum van tijd in je huis hangen, zonder dat je hier veel geld voor hoeft te betalen.

    Lees meer
  • Foto op canvas op maat bestellen
    Foto op canvas op maat bestellen

    Wanneer je op zoek bent naar een leuk, persoonlijk en origineel cadeau voor een jarige, geslaagde of een getrouwd stel, kan een foto op canvas de uitkomst bieden. Een foto op canvas kun je op maat bestellen bij Nikkel-art.nl, zodat de foto op canvas het gewenste formaat heeft. Daarbij kan een foto op canvas op maat bestellen de uitkomst zijn voor een kale en saaie muur in je woning, die wel enige opvrolijking kan gebruiken.

    Lees meer
Toont 1 tot 3 van 3 (1 pagina's)