☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 17.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Foto op Canvas Baksteen muur

Orientatie
MensenKleur

We zien het steeds vaker terug in woonprogramma’s en de bekende woontijdschriften: een bakstenen muur in huis. Een bakstenen muur geeft een interieur wat meer ‘edge’, maar zorgt bovendien voor een unieke sfeer in huis. Zou u ook dolgraag een bakstenen muur in uw woning blootleggen, maar wilt u deze grote en ingrijpende verbouwing liever niet uitvoeren? Dan hebben wij de oplossing voor u, namelijk een baksteen muur wanddecoratie.

Op deze pagina vindt u vele verschillende afbeeldingen van bakstenen muren. Iedere afbeelding kan op een fotoproduct naar keuze worden gezet, zoals bijvoorbeeld een stuk fotobehang. Bevestigt u dit wanddecoratie op de muur, dan lijkt het net of u een bakstenen muur in huis heeft. In feite gaat het om een fotoproduct dat u, zonder ingrijpende verbouwing en voor een lage prijs, zelf op de muur heeft aangebracht.

Laat u uw eigen bakstenen muur blootleggen, dan moet u het doen met de bakstenen die onder het stucwerk tevoorschijn komen. Bestelt u een baksteen muur fotoproduct in onze online shop, dan kiest u zelf hoe uw bakstenen muur eruit moet zien. U kunt bijvoorbeeld voor een moderne bakstenen muur kiezen in uw moderne huis, maar wij hebben ook afbeeldingen van vintage muren.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.