Fotowanden Fotowanden Grappige griezels

Fotowanden Grappige griezels

Set van 2 foto’s op canvas en 1 ingelijste posters. Een fotowand met tekeningen met schattige monsters en een heks. Deze fotowand is speciaal ontworpen om je speelkamer of kinderkamer tijdens de Halloweenperiode te versieren. Maar laat ze gerust het hele jaar hangen. Zo kan je kind van deze speelse illustraties blijven genieten!

Foto op canvas

Bij een foto op canvas wordt de afbeelding op een kwaliteitsvol canvasdoek met een linnen structuur en zijdeglans finish geprint. Dankzij de superieure printkwaliteit worden de kleuren levensecht en de kleinste details haarscherp weergegeven.

Ingelijste posters

Een ingelijste poster is voorzien van een zwart houten kader met glanzend floatglas en witte passe-partout. De posters worden gedrukt met de beste inkt op premium papier van maar liefst 180 gr/m2. Het resultaat is een afdruk van de allerhoogste kwaliteit.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.