☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 13.07

Fotorolgordijn Noorderlicht

Orientatie
MensenKleur

Het noorderlicht wordt ook wel het poollicht genoemd. Dit is een lichtverschijnsel dat voorkomt in de aardatmosfeer en een unieke uitstraling heeft. Het noorderlicht is vaak zichtbaar als lichte gloed, maar kan er ook uit zien als een verzameling van bewegende bogen, stralenbundels of gordijnen van licht. Soms ziet het noorderlicht er zelfs uit als vlammend licht.

Er zijn diverse plekken op de wereld waar u, met een beetje geluk, het noorderlicht kunt zien. Dit zijn onder andere het noorden van Noorwegen en Lapland. Wilt u het noorderlicht het liefst iedere dag zien? Dan kunt u dit unieke lichtverschijnsel ook in huis halen. Zoek een mooie foto van het noorderlicht, laat deze foto op een foto op behang, poster of stickers drukken en hang deze unieke wanddecoratie thuis op. Nu kunt u het noorderlicht iedere dag zien.

U kunt een foto van het noorderlicht afdrukken als u geen zin heeft om de lange reis naar Noorwegen of Lapland te maken, maar ook als u het noorderlicht al een keer gezien heeft. Vond u dit verschijnsel zo bijzonder, dat u het licht het liefst iedere dag ziet? Dan hangt u een mooie foto van het noorderlicht op aan de muur. Nu kunt u dit unieke licht iedere dag zien, zonder nogmaals op vakantie te moeten gaan naar Noorwegen of Lapland.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.