☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 17.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Foto op Tuinposter Begraafplaats

Orientatie
MensenKleur

Op een begraafplaats heerst er een bijzondere sfeer. Er wordt gerouwd, maar er worden ook mooie herinneringen opgehaald. Daarnaast heeft een begraafplaats altijd iets griezeligs, zeker als de avond eenmaal is gevallen of als het mistig is. Bent u geboeid door de bijzondere sfeer op een begraafplaats en wilt u deze sfeer graag op een subtiele en stijlvolle manier terugbrengen in uw woning of bedrijfspand? Dan laat u een mooie foto van een begraafplaats afdrukken op een foto op behang of foto op glas naar keuze.

Nikkel Art heeft door de jaren heen honderden mooie foto’s van begraafplaatsen over de gehele wereld verzameld. Iedere foto heeft een unieke sfeer. De ene foto laat het verdrietige van een begraafplaats zien, de andere foto heeft juist een rustgevende uitstraling. Ook komt u foto’s tegen in onze collectie die er eerder griezelig dan rustgevend uit zien. Deze foto’s zijn bijvoorbeeld gemaakt in de nacht of als het mistig is.

Bepaal voor uzelf welke sfeer u wil benadrukken met uw begraafplaats foto. Bekijk de foto’s op deze pagina en zoek een afbeelding met exact deze sfeer. Deze afbeelding kunt u vervolgens door Nikkel-Art op een foto op rolgordijn of foto op plexiglas laten drukken.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.