Nu 30% korting op alles, geldig t/m maandag 28.09
| Automatisch verrekend
 

Upload jouw foto en maak jouw sfeervolle decoratie

Kies uw Foto:
Klik hier en upload een foto
Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
1. Kies uw productProduct
Materiaal
2. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
3. Voeg een optie toe
Beschermend laminaat?
Uitsparingen
Vorm
Montagekit
Enkel-/meervoudig
rechthoek / vierkant mm
Enkel-/meervoudig

Breedte [cm]
1
2
3
4
5
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
Aanpassen patroon dichtheid
0€
incl. btw0€

Beoordelingen

Door: Wiebe Velthuijzen 11-06-2020
Product: Foto op Glas

KWALITEIT in hoofdletters!! vriendelijk personeel, snelle levering, zeer mooi resultaat. Wij hebben een foto op glas als achterwand voor de keuken gekocht Via internet. De site is duidelijk. Kortom; top!

Door: H Gesthuizen 03-06-2020
Product: Foto op Glas

Ik ben helemaal gelukkig met de glazen spatwand. Gekozen om een oud handgeschreven recept van mijn oma te gebruiken. 195 likes op fb en eenaantal keer jullie pagina moeten doorgeven ivm mooie werk! Dat wil toch wel wat zeggen over de kwaliteit van de afdruk.van smoezelig oud papiertje naar kunstwerk....hoe blij kun je zijn

Door: Eric 29-05-2020
Product: Foto op Glas

Foto op (achter) glas besteld, als spatscherm op de wand achter de kookplaat. Gekozen voor een plaat met stoom, wit op zwart. Grappig / mooi effect. Fijn dat iedere willekeurige maat te bestellen is, dus de pasvorm is altijd goed. Goede kwaliteit foto. Scherp en helder zichtbaar achter het glas. De lever-informatie is redelijk: status wordt wel bijgewerkt maar het is onduidelijk wát er dan gebeurt en hoe lang dat duurt. Het was al met al wel een beetje geduld hebben. Maar het resultaat is goed (en dat telt...)!

Selectieve focus

Selectieve focus Een foto kan worden gemaakt met behulp van selectieve focus. Dit betekent dat de focus wordt gelegd op het geselecteerde element in de foto, de rest wordt gezien als een achtergrond en zal ook wazig zijn na het afdrukken. Dit zien wij niet als afdrukfout omdat foto's op deze manier worden gemaakt.


Print op Gehard Glas

Keuken achterwandDe print brengen we aan op de achterzijde van het glas. Dit zorgt voor visuele diepte en scherpte van de print, en van de praktische kant voor de duurzaamheid ervan: er komen geen krassen of en deze wordt niet mat bij het schoonmaken.

We printen van rand tot rand, zonder marge. Het maximale formaat 1,6m x 1,2m in één stuk betekent in principe het einde van technische beperkingen.

Gehard glas 6mm heeft door de aanwezigheid van ijzeroxide een licht groene kleur.

Gehard glas extra klaar 6mm is een extra helder floatglas met een laag ijzergehalte; het is vrijwel kleurloos, en het heeft geen groene kleur die bij andere glassoorten wel te zien is.

We werken niet volgens standaardafmetingen:
Elke keukenachterwand heeft eigen afmetingen, vormen en eventueel uitgesneden openingen voor schakelaars, contacten of handgrepen.
We printen op glas dat klaar is om gemonteerd te worden, met een willekeurige vorm en dikte.

Meet en montage instructies

Keuken foto achterwand ontwerp Keuken foto achterwand tekening
Keuken foto achterwand realisatie Keuken foto achterwand realisatie

Meetinstructies

Meet zowel de hoogte als de breedte van de gewenste ruimte op 3 verschillende plekken (hoog, midden en laag). Gebruik steeds de kleinste maat voor het bestellen van uw glaspaneel en haal hier 4 mm vanaf (zowel in de hoogte alsook in de breedte) om er zeker van te zijn dat het glaspaneel past.
Voorbeeld: de kleinste gemeten maat is 120 cm: u geeft een glaspaneel maat op van 120 cm - 4 mm = 119,6 cm

Montage:

Dit is heel eenvoudig te realiseren met een zigzag figuur over het paneel en dan 5 cm. vanaf de rand een kader te maken met niet-agressieve montagekit zoals bijvoorbeeld Pattex. Daarna kit u de plaat netjes rondom af en u bent klaar!

Tekeningen:

Indien u stopcontacten in uw glasplaat wenst, doe dan online uw bestelling en stuur ons een tekening per email met de juiste maten.