Voorvertoning

Foto's

Patronen

Wil je een strandlaken met foto bestellen?
Kies uit meer dan 100 miljoen foto's en designs en wij printen jouw strandlaken in de gewenste maat!

Strandlaken met foto
  • Uniek en gepersonaliseerd design
  • Ideale maat: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 100 cm
  • Hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen: 400 gr/m², 100% katoen/ 100% recycled microfiber
  • Levendige en duurzame kleuren
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Veelzijdig gebruik op het strand, in zwembaden en sauna's
  • Verzending vanaf woensdag 24-07-2024
  • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
  • vanaf 24.5 €/m²

Ontdek het strandlaken met foto - Jouw uniek strandlaken

Droom je van een handdoek die echt bij jou past? Strandlaken met foto maakt het mogelijk! Kies je favoriete foto, patroon of ontwerp uit meer dan 100 miljoen opties en creëer een gepersonaliseerd strandlaken dat uniek is voor jou. Het is ook een geweldig idee voor een bijzonder cadeau voor iemand die je dierbaar is.

Persoonlijk en uniek design voor jouw custom strandlaken

Een handdoek met foto is een geweldige manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan alledaagse voorwerpen. Kies een foto, patroon of ontwerp dat bij jou past om een unieke handdoek te creëren die jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Het is ook een perfect cadeau voor speciale gelegenheden.

Hoogwaardige materialen voor jouw strandhanddoek met foto

Onze handdoeken zijn vervaardigd van topkwaliteit materialen: zachte katoenen badstof en 100% gerecycled microvezel met een dikte van 400 g/m². Hierdoor is je strandhanddoek met foto niet alleen prachtig, maar ook zeer absorberend en duurzaam, zodat hij lang meegaat.

Levendige en duurzame kleuren voor jouw eigen foto op strandlaken

Dankzij geavanceerde druktechnologie blijven de kleuren op onze handdoeken levendig en langdurig mooi. Jouw foto op strandlaken blijft helder en duidelijk, zelfs na veelvuldig wassen. Dit zorgt ervoor dat je custom strandlaken er altijd als nieuw uitziet.

Ideale maten voor bedrukte strandlaken

Onze handdoeken zijn beschikbaar in verschillende maten om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu een handdoek nodig hebt voor de badkamer, het strand of sport, wij hebben de juiste maat voor jou: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 100 cm.

Eenvoudig te onderhouden uniek strandlaken

Bedrukte strandlaken zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en drogen snel dankzij de hoogwaardige materialen, terwijl ze hun zachtheid en kleur behouden.

Veelzijdig gebruik van fotocadeau strandlaken

Onze gepersonaliseerde strandlaken is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar ook een stijlvol accessoire voor je huis, een must-have voor op het strand of een uniek cadeau voor diverse gelegenheden. Perfect voor thuis, in de sportschool, bij het zwembad of op vakantie.

Milieuvriendelijke materialen voor jouw strandlaken ontwerpen

Wij hechten veel waarde aan milieubescherming, daarom zijn onze handdoeken gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals 100% katoen en 100% gerecycled microvezel met een stofdikte van 400 g/m². Door voor onze producten te kiezen, steun je duurzame productiepraktijken en draag je bij aan de bescherming van onze planeet.

Ontwerp jouw eigen foto op strandlaken vandaag nog!

Wil je een strandlaken met foto bestellen? Kies uit meer dan 100 miljoen foto's en wij printen jouw handdoek met foto in de gewenste maat! Wij nodigen je uit om de strandlaken met foto aan te schaffen - jouw gepersonaliseerde strandhanddoek die gegarandeerd je trouwe metgezel wordt op elk strand, bij elk zwembad of in elke sportschool. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je dagelijkse leven en geniet van het comfort en de stijl die onze unieke strandlaken bieden!